Tartan pentru terenuri multifuncționale

Prezentare generală

Tartanul este o mixtură de rășină poliuretanică și granule din cauciuc, cu elasticitate mare și cu o înaltă rezistență la intemperii, radiații UV, ape meteorice, frecare cu pantofii sport, etc.
Excelenta alunecare și rezistența la uzură, fac din pardoselile din cauciuc, alegerea potrivită pentru mulți sportivi, pentru sporturi profesioniste, cât și pentru sporturi de agrement.
Sunt pardoseli ideale pentru terenurile sportive, oferind un maximum de confort picioarelor și absorbind șocurile de impact.
Pardoseala poliuretanică pentru terenuri sportive multifuncționale, reprezintă o soluție de pardoseală din cauciuc sintetic care este ideală pentru terenurile multisport.
Disponibilă în diverse culori, stratul superior nu este reflectorizantă și asigură o gestionare eficientă a apei în condiții de ploi. Acest strat este, de asemenea, conceput pentru a susține un nivel ridicat de mișcare și tracțiune, precum și pentru a îmbunătăți sărirea mingii.

Aceste pardoseli durabile pot fi personalizate prin culoare și dimensiune, în funcție de nevoi și preferințe.
Pardoselile sportive din cauciuc turnat sunt ușor de întreținut și construite pentru a rezista.
Pardoselile tip tartan pot fi ușor renovate folosind rășină din poliuretan specială. Acest lucru face ca alegerea suprafețelor din tartan să fie potrivită pentru terenurile sportive multifuncționale, pentru utilizare în interior și exterior.
Oferim o gamă largă de pardoseli sportive multifuncționale de înaltă calitate. Aceste suprafețe sunt utilizate peste tot în lume, pentru sporturile profesioniste, sporturile de agrement, spații interioare și exterioare, în toate tipurile de climă.

Avantaje

* Pardoselile tip tartan nu se deformează, nu își schimbă culoarea, ci își mențin proprietățile indiferent de condițiile exterioare.
* Sunt foarte durabile, rezistente la intemperii și uz comercial greu, ușor de întreținut și acoperă o gamă largă de diversitate a diferitelor sporturi jucate pe tot globul.
* Acest sistem poate fi instalat și utilizat în toate climatele.
* Pardoselile poliuretanice multifuncționale sunt permeabile la apă, rezistente la radiațiile UV, dovedindu-se suprafețe de joc durabile pe tot parcursul anului.
* Sunt dure, non-poroase, non-alunecoase.
* Rezistă la rupere, tăiere, congelare, și reduc nivelul de zgomot. Gheața nu se lipește de ele.
* Instalare rapidă
* Întreținere redusă
* Aspect atractiv
* Anti-oboseală
* Prietenoase cu mediul

Detalii tehnice

Pardoselile poliuretanice sportive constau dintr-o bază granulară elastică cu un strat de uzură autonivelant, acoperit cu un superior de finisaj rezistent.
Sunt disponibile în grosimi diferite, în funcție de sporturile alese și testate în conformitate cu cele mai recente standarde.
Sunt omologate de: ITF (Federația Internațională de Tenis), FIBA (Federația Internațională de Baschet), etc.  pentru următoarele sporturi: fotbal, tenis, volei, baschet, etc.

Prezentare specifică produse

Indiferent dacă doriți diferite elasticități sau funcționalități: CONICA are pardoseala perfectă pentru fiecare scop.
Suprafețele ignifuge și cu emisii reduse respectă standardele internaționale și păstrează sănătatea și siguranța sportivilor. Sistemele sunt extrem de durabile, creează nevoia redusă de întreținere și sunt ușor de „replanat“ pe suprafețele existente.

CONIPUR 2S
Sistem dublu, permeabil EPDM, aplicat cu două straturi, suprafață fără sudură. Stratul de bază este din cauciuc reciclat, stratul superior din granule EPDM colorate, ambele legate cu liant CONIPUR.
Respectă toate standardele internaționale importante, de ex. Specificația IAAF (Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism) și DIN V 18035-6.

CONIPUR ESW
Sistem sandwich cu două straturi, impermeabil, încapsulat, rezistent la cuie.
Stratul elastic este făcut din granule SBR legat cu liant CONIPUR. Pe partea superioară a stratului elastic există un strat de uzură cu înveliș CONIPUR și granule EPDM de stropire și praf EPDM.

Sistemul CONIPUR EPDM
Un singur strat permeabil sistem EPDM

 

Producător

Colaborăm cu cei mai cunoscuți producători din lume pentru furnizarea celor mai bune și mai profesionale pardoseli din România. În funcție de preferințe, nevoi și buget, vă putem oferi orice tip de pardoseală doriți.

Referințe:

Lugoj, TM
Construire teren de sport multifuncţional cu tartan

Moacșa, CV
Construcţie teren de sport multifuncţional cu tartan (suprafaţă de joc, împrejmuire, nocturnă şi dotări)

Voluntari, IF
Construcție teren multisport pentru Școala Americană Voluntari

 

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!