Vopsea acrilică pentru piste biciclete

Prezentare generală

S-a dovedit că majoritatea cicliștilor se simt mult mai confortabil pe străzile cu piste pentru biciclete, dacă acestea sunt vopsite și se simt mult mai în siguranță atunci când circulă pe străzi cu piste de biciclete clar definite.
Pistele pentru biciclete sunt esențiale pentru siguranța rutieră, ajutând la delimitarea în mod clar a spațiului dintre autovehicule și biciclete, oferind mișcări mai previzibile pentru fiecare grup. Acestea sunt vitale în a permite șoferilor să prezică locurile în care să se aștepte la bicicliști.
Pistele colorate pentru biciclete sunt utilizate în întreaga lume. Roșu, albastru, galben și verde sunt culori cunoscute, utilizate pentru pistele pentru biciclete din acril.
Pentru a ajuta atât bicicliștii, șoferii și cât și pietonii, Atlas Sport poate oferi vopseluri acrilice decorative, perfecte pentru a adăuga culoare și textura pistelor pentru biciclete.
În plus, materialul nostru pentru acoperire este ideal pentru jogging, curți, alei și de asemenea, pentru zone de parcare, păsărele pietonale, terase și piscine.

Avantaje

 • Rezistență împotriva agenților atmosferici, apă stagnantă, șocuri termice, raze UV și uzură.
 • Ușor și rapid de aplicat
 • Grosime mică anti-alunecare
 • Rezistență la intemperii, cicluri de îngheț-dezgheț, raze UV și aer sărat
 • Potrivită pentru pistele pentru biciclete
 • Disponibilă în diferite culori
 • Elasticitate mare
 • Vopseaua acrilică poate fi folosit ca finisaj pentru sisteme de impermeabilizare pe bază de rășini acrilice sintetice
 • Este perfectă pentru a adaugă culoare și textura pasarelor, pistelor de biciclete și traseelor de jogging, curților și zonelor de parcare.
 •  Perfecte pentru zonele în care este nevoie de o uscare sigură și rapidă.
 • Este economică de realizat și de întreținut
 • Își menține culoarea și este rezistență la lumina UV, reducând nevoia de recondiționare costisitoare continuă.

Courtsol

Sistemele de pardoseală acrilice sunt compuse din multistraturi de vopsea pe baza de latex, care stabilesc sau restabilesc textura suprafeței, protejează asfaltul de intemperii și schimbările climatice, și în cele din urmă, furnizează suprafețe cu o paletă de culori vibrante.

COURTSOL COLOR este un produs de vopsea acrilică pură pe bază de apă, cu vâscozitate ridicată, destinată să reprezinte stratul de uzură sau întreținere pentru podelele sportive sau zone specifice, cum ar fi trasee pietonale sau piste petru biciclete, etc. Este folosit în special:
– fie ca o componentă de acoperire sintetică COURTSOL Interior/Exterior pentru instalații multisport, cu funcția de protecție a suprafeței, în special pe beton
– sau ca o componentă a podelei multisport interioare COURTSOL Interior (cu excepția tenisului).

Condițiile lucrărilor efectuate trebuie să fie în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare pentru pregătirea sub-bazei, precum și pentru aplicarea.
Lucrări: noi, renovări sau întreținere
LOCAȚIE: în aer liber sau în interior
DESTINAȚIE: terenuri de tenis și multisport (terenuri de baschet, volei, handbal, badminton …) piste de ciclism.

COURTSOL COLOR se utilizează pe toate suprafețele noi sau vechi, pentru a le furniza sau pentru a le oferi o culoare omogenă, precum și o proprietate antiderapantă sau pentru a îmbunătăți viteza de rulare a suprafeței în cazul pistelor pentru biciclete și role.

Sistemul COURTSOL Verodrome
Este un sistem sintetic acrilic de 4 straturi pentru podele sportive, care este și un sistem de protecție a suprafeței, în special pentru beton.
COURTSOL VELODROME combină două 2 flexibile și straturi intermediare, un strat superior anti-alunecare și rezistent la uzură, cu un strat suplimentar de vopsea, care crește viteza jocului. Întregul sistem permite obținerea unei suprafețe de rulare performanțe cu o aderență specifică, dar și mai rezistentă la uzură.

Condițiile lucrărilor efectuate trebuie să fie în conformitate cu standardele și reglementările în vigoare pentru pregătirea sub-bazei, precum și pentru aplicarea.
Lucrări: noi sau renovare
LOCAȚIE: în aer liber sau în interior.
DESTINAȚIE: piste de ciclism, altele

Producător

Datorită unei experiențe de 60 de ani în domeniul producției chimice și suprafetelor, combinată cu un departament de cercetare și dezvoltare cu înaltă calificare, Courtsol, ca divizie sportivă a ALLIOS, oferă astăzi o gamă completă de suprafete pentru terenuri sportive în aer liber și interior.
Birourile Courtsol sunt situate în sudul Franței, lângă fabrica Courtsol, care permit controlul atent al procedurilor de calitate, de fabricație și logistică.
Courtsol oferă, de asemenea, partenerilor săi asistență tehnică și comercială, permițându-i să optimizeze pe deplin utilizarea produselor Courtsol.

Această sinergie a parteneriatului, a calității și a serviciului explică succesul lui Courtsol în numeroase proiecte sportive importante din Franța și din străinătate.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!