GO TO RESIDENTIAL FIELD CONFIGURATOR
field type
surface

color

fencing

covering structures

facilities
substitutes bench 1 bench 2 benches
grandstands with seats plastic chairs wooden banches grandstand roof
locker-room
night light
request offer

field type:

surface:

fencing:

facilities:

Loading ...

Configurează-ți un teren sport profesional cu Atlas Sport

Bine ai venit la configuratorul de terenuri profesionale Atlas Sport. Aici poți personaliza terenul sportiv conform nevoilor tale specifice, inclusiv construcția unui teren de fotbal cu diverse opțiuni. Indiferent dacă dorești să construiești sau să renovezi un teren de fotbal, tenis, multisport, baschet, handbal sau o pistă de atletism configuratorul nostru îți permite să alegi tipul de teren potrivit pentru proiectul tău.

Alege Materialul Suprafeței

Selectează dintr-o gamă variată de materiale de suprafață, cum ar fi: gazonul sintetic multisport, gazonul sintetic pentru fotbal, gazonul natural, terenuri cu tartan sau zgură pentru terenuri de tenis. Fiecare material este trecut pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie pentru terenul tău sportiv.

Opțiuni de Împrejmuire

Personalizează împrejmuirea terenului tău cu diverse opțiuni disponibile. Poți alege între garduri de diferite înălțimi, cuprinse între 2 și 6 metri,, plase de protecție sau acoperișuri pentru a crea un mediu sigur și protejat pentru jucători și spectatori. Împrejmuirea noastră poate fi zincată termic pentru a oferi o durabilitate sporită.

Dotări Suplimentare

Adaugă dotări suplimentare pentru a îmbunătăți funcționalitatea și confortul terenului tău sportiv. Poți include bănci pentru rezerve, tribune cu un număr specific de locuri, vestiare și sisteme de iluminat nocturn. Fiecare opțiune este proiectată pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a spectactorilor.

Află Costul Total

Configuratorul nostru îți oferă posibilitatea de a afla costul unui teren sintetic și al tuturor combinațiilor posibile de opțiuni. Astfel, poți planifica eficient bugetul proiectului tău și să te asiguri că ai toate informațiile necesare înainte de a lua o decizie.

Explorează configuratorul nostru pentru a descoperi toate opțiunile disponibile și pentru a crea terenul sportiv perfect pentru nevoile tale. Atlas Sport îți oferă soluțiile necesare pentru a transforma orice proiect sportiv de la vis la realitate.

Comparație între suprafețele sportive pentru terenurile de sport

Tipuri de suprafețe Gazon Natural Gazon Natural Gazon Artificial Gazon Artificial Suprafață Tartan Suprafață Tartan
Cost Inițial Mic spre Moderat Moderat Mare
Cost de Întreținere Mare Mic Mic (nesemnificativ)
Durabilitate Mică (greu de întreținut) Mare Mare
Impact Ecologic Variabil (depinde de utilizarea fertilizatorilor chimici și a apei) Variabil (depinde de materialele folosite) Bun (materiale reciclabile)
Rezistență la Intemperii Scăzută (afectat de ploaie, secetă, îngheț) Excelentă (neafectat de vreme) Excelentă (rezistent la UV, îngheț, umezeală)
Siguranță Variabilă (tare când e uscat, alunecos când e ud) Bună (suprafață consistentă, unele riscuri de accidentare) Excelentă (absorbția șocurilor, antiderapant)
Performanță Bună (senzație naturală, preferată de unii sportivi) Bună (performanță consistentă) Excelentă (consistentă, sigură pentru diverse sporturi)
Estetică Mare (aspect natural) Moderat spre Mare Mare (disponibil în diverse culori)
Timp de Instalare Lung Scurt Scurt
Durată de Viață 4-6 ani (cu întreținere regulată) 8-10 ani 8-10 ani (cu completare după 7-8 ani)
Potrivit pentru Sporturi Multiple Nu Da (dacă este ales gazonul multisport) Da
Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta