SZOCIÁLIS FELELŐSÉG

Az hisszük, hogy a körülöttünk levő társadalom állapota a m felelőségünk is.
Tudjuk, hogy ahhoz változás történjen egy jó irányba, akkor az tőlünk kezdődik. Következésképpen a mi elkötelezettségünk, hogy az évi jövedelmünk 10%-át a körülöttünk levő társadalom segítségére szolgáljuk, így egy jobb társadalmat építve nekünk és a mi gyerekeinknek

ASZOCIÁLIS AKTIVITÁSOK:

Támogatjuk az afrikai közösségeket!

Ettől kezdve, egy közel 5000 felnőttből és 2000 gyermekből álló afrikai közösség részesül a vízellátásban. Megtiszteltetés volt, hogy az Atlas Sport hozzájárult örömükhöz! Igen, nekünk fontos!

December 2018

2018 decemberében, az Atlas Sport élelmiszer csomagokat osztott ki rászoruló családoknak(ajánlások alapján sikerült segíteni olyan családoknak, akiknek nehéz a megélhetésük, de szorgalmasan dolgoznak.) Egy rendkívüli élmény volt, amely ráébresztett, hogy sokkal jobb adni, mint kapni!

Április 2016

[smart-grid row_height=”100″ mobile_row_height=”100″ margins=”5″ captions=”false” lightbox=”swipebox” title=”false”]

[/smart-grid]

December 2015

2015 decemberében az Atlas Sport TESA csapata fogta magát és vásárolni ment. Több csomagot készítettünk élelmekkel, amelyeket majd szétosztottunk a rászorulóknak, olyanoknak akik komolyan dolgoznak és nem lustáknak. (tanácsot kértünk, hogy olyan családokhoz vigyük a segítséget, akik igazán megérdemlik). Nagyon szép tapasztalat volt számunkra. Igazán, sokkal jobb adni, mint kapni.

[smart-grid row_height=”100″ mobile_row_height=”100″ margins=”5″ captions=”false” lightbox=”swipebox” title=”false”]

[/smart-grid]

Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta