Röplabda pálya – tehnikai előírások

1A röplabda egy olyan sportág amelyet minden életkor kedvel. Gyakorlása sebességet, erőt, szellemi felkészülést, reflexet igényel. Hírnév szempontjából a második helyet foglalja el a földön, valamint ennek gyakorlása egészségügyi előnyökkel jár. A pálya téglalal alakú es 18m x 9 m nagyságú, két egyenlő részre van osztva, egy középvonallal van elválasztva, és körbe van véve egy 3 méter szélességű szabad területtel. Ahhoz, hogy optimális feltételek mellett lehessen játssani, szükség van minimum 7 méter magas szabad játék felületre.
Az oldal vonalak 5 cm vastagságuak és része a játékfelületnek. Ennek a színe világos kell legyen és eltérő a talaj szinétől.
A hálót a pálya közepére kell helyezni, amely férfiak esetében 2,43m magasan kell legyen és nők esetében 2,24 méter.
A hátló tartó pillérei 0,5 m, maximum 1 méterre kell legyenek az oldal vonalaktól és 2,55 méter magasak.
Amikor egy röplabda építését kezdjük figyelembe kell venni a pálya elhelyezését, ezt Észek-Dél irányba kell tenni. Abban az esetben ha a pályát Kelet-Nyugat irűnyba helyezzük, nehezen lehet majd játszani rajta kora reggel vagy este.
A játék felülete síma kell legyen és akadály mentes.
Egy hivatalos röplabda építéséhez, konzultációt is ajánlunk kliensünknek. Tapasztalattal rendelkezo vállalkozókkal is rendelkezünk, akik szivesen segítenek a röplabda pálya felépítésében.
A röplabda pálya berendezésére Atlas Sport poliuretán padlókat, pvc szőnyegeket, sport terem parkettát biztosít önöknek.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta