Sport Komplexum: Tenisz, Futball és Kosárlabda – Mallnitz, Ausztria

Kedvezményező: ALES LONE STAR INVESMENT LTD

A sport és a testnevelés segít a test fejlődésében, a jó hangulat megtartéséban valamint növeli a csapat játékot és a verseny kézséget. Pontosan ezért a fiataloknak nagyon fontos a sport amelyek nagy változásokat hoznak rövd és hosszú távon. Mivel legtöbb fiatal inkább a statikus aktivitásokat kedvelik (szamítógép, filmek) pontosan ezért olyan tényezőket kell bevetni amelyek a a fiatalokat az edzésre és a sportolásra készteti.
Ezért egy multifunkcionális magas minőségű sport pálya, amely tartalmaz fuball pályát, kosár pályát, kézi labda pályát sok előnyt biztosít:
– magas minőségű feltételek a kosárlabda gyakorlására – ez a sport ág vonza a legtöbb fiatalt.
– Fiatalok szabad levegőre hivása, egy olyan sport pálya építése, amely magas minőségű kellemes látványú és hosszú élettartamú.

A Mallnitzi multifunkcionális sport pálya a kedvezményező által kért méretekre volt készítve és a következő pályákat tartalmazza: kosárlabda, tenisz, futball, röplabda és badminton.

1. TENISZ PÁLYÁK
A tenisz pálya 24 m x 11 m méretű a játék vonalakon belül, a hátralevő hely a 30 m x 15 m biztos helynek van számítva. Mint adottságok, a pálya oszlopokkal, tenisz hálóval van ellátva. A szintetikus gyep színe piros és a külseje zöld.

2. A FUTBALL/KÉZILABDA PÁLYA

A minifutball pálya mérete 26 m x 16 m a játék vonalakon belül, valamint minden oldalon 1 m biztonségos mező található, és így az egész pálya mérete 29 m x 18 m.
A pálya szintetikus gyeppel van ellátva amely kimondottan magas minőségű futball játékra alkalmas.
Kvarchomokos gumigranulátumos szintetikus pályát választottunk, betartva az európai standardokat. A legfőbb sportág, amelyet lehet ezen a pályán játszani az a minifutball, helyet adva a kézilabdának. Mint sport adottságok, a pálya tartalmaz 2 minifutballkézilabda kaput, amely 3mx2mm hálóval ellátva.

3. KOSÁRLABDA PÁLYA

A kosárlabda mérete 20 m x 10 m nagyságú a játékvonalak belsejében, valamint minden oldalon egy 1 m biztonság mező és így az összméret 22m x 12 m.
A pálya magas minőségű szinetikus gyeppel van ellátva, figyelembe volt véve az az aspektus, hogy legtöbbet kosárlabdának lesz használva, erős szálakkal ellátva, természetesen helyet adva a röplabdának és a badmintonnak. Mint adortság a kosárlabda pályának 2 állítható kosárpanelje van, kosár hálók. A pálya 4 oldalról hálóval van körbe véve, 2 m magas oszlopokkal a két oldalán, valamint a pálya két végében 4 méteres kerítés, amelyen 2m magas fém háló található, valamint a hátra levő magasságra polietilén hálót használtunk. A gyerekek biztonságának érdekében a kosár panelek oszlopait a pályán kivül helyeztük el, és csak a panelek érnek a játék felületre, így elkerüljük a baleseteket is.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta