Sport pályán levő hőmérséklet. Melyek a hőmérsékleti változások a szintetikus gyep és a természetes gyep között

A magas hőmérsékletek ismertek azoknak a játékosoknak akik szintetikus gyepet használnak napos területeken.
2Annak ellenére, hogy tágas skálán vannak használva a sport pályák, a szinteikus gyeppel ellátott pályák hőmérséklete sokkal magassabb, mint a természetes gyepes. Egy felmérés alalpján a szintetikus gyeppel ellátott pályák hőmérséklete 30 és 60°C között ingadozik.
A szintetikus pályánál használt anyagok sokkal jobban magukba szívják a nap melegét, pontosan ezért ezek hőmérséklete nagyon magas.
A magas páratartalom és a magas hőmérséklet súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak a játékosoknak. Ezekkel a problémákkal küzködik a szintetikus gyep. Egy szintetikus gyepen nem lehet mindig játszani, hogyha nincsenek meg a biztonsági feltételek. Egy szintetikus gyep felülete sokkal magassabb hőmérsékletet képes elérni, mint a levegő hőmérséklete s ez komoly égési sérüléseket okozhat.
A gyep locsólása ideiglenesen le viszi a magas hőmérsékletet. (körülbelül 20 perc)
Magas napsütéseken, ajánljuk az edzőknek, az oktatóknak és az építkezőknek, hogy figyeljék a hőmérőt és vgyék véghez a megfelelő biztonsági kiigazításokat, hogy a játékosok normális körülméynek között tudjanak játszani. Ajánljuk a szintetikus gyep folytonos megfigyelését.
A szintetikus gyeppel ellentétben a természetes gyep egy nagyon jó hő csökkentő. Az Amerikai Egyesült Államok Golf Szövetségének felmérése alapján a természetes gyep megtartja alacsony hőmérsékletét forró napokon is. Egy természetes gyeppel ellátott pálya ritkán éri el a 30 °C még forró időkben is.
Egy sport pálya kivitelezőnek fontos felelősége a játékosoknak egy biztosnágos pályát biztosítani, függetlenül a játék szintjétől.
1
Az Atlas Sport megvédi a játékosok egészségét és biztonságát. A mi szenvedélyünk segíteni a sport embereknek, kivételes sport pályák és sport bázisok építésével.
Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a legjobb választást az ön sport bázisának.

 

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport


Salutare 👋

👉 Contactează un agent și spune-ne cu ce te putem ajuta