Noua pistă de atletism de la stadionul municipal va fi funcţională de săptămâna viitoare

Tinerii atleţi rădăuţeni, dar şi iubitorii de mişcare din municipiu vor avea la dispoziţie, de la finele lunii în curs, o pistă modernă pentru antrenamente, dar şi pentru păstrarea unei bune forme fizice.
Administraţia locală rădăuţeană va inaugura peste câteva zile noua pistă de atletism de la stadionul municipal din localitate. Pe parcursul acestei săptămâni au fost turnate ultimele straturi de tartan, iar săptămâna viitoare vor fi aplicate marcajele pe pista modernă.

Știre: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-08-24/Noua-pista-de-atletism-de-la-stadionul-municipal-va-fi-functionala-de-saptamana-viitoare


Noua pistă de atletism de la Stadionul Rădăuţi

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat: „Sunt convins că această pistă de atletism modernă reprezintă un plus atât pentru municipiu, cât şi pentru rădăuţenii iubitori de sport, care îşi vor putea petrece o parte din timpul liber într-un mod plăcut, practicând diverse sporturi, ceea ce va contribui la o viaţă mai sănătoasă şi armonioasă pentru fiecare”.
Pista are 3.200 de mp, cu şase culoare, fiecare de 1,25 metri lăţime. În suprafaţă va fi inclusă o pistă dreaptă în lungime de 100 de metri.

Știre: https://stirilevivafm.ro/noua-pista-de-atletism-de-la-stadionul-radauti-va-fi-inaugurata-in-aceasta-luna/


Noua pistă de atletism de la Rădăuți

Stadionul Municipal Rădăuți a găzduit, la finele săptămânii trecute, evenimentul caritabil „EGGER Aleargă”, eveniment aflat la a noua ediție. Acțiunea a marcat prima alergare oficială pe noua pistă de atletism modernizată. Rădăuțenii și nu numai vor beneficia de noua pistă de atletism, acoperită cu tartan, cu 6 culoare și cu o pistă dreaptă de 100 metri.. La acțiunea care a marcat inaugurarea pistei de atletism a fost prezent și primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, care a participat alături de ceilalți invitați la prima alergare oficială pe noua pistă.

Știre: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-10-08/EGGER-Alearga-pe-noua-pista-de-atletism-de-la-Radauti#ixzz61s8qpvSv


Investiții importante la Școala Gimnazială Ibănești Pădure

Școala Gimnazială Ibănești Pădure îi va întâmpina pe elevi luni dimineață, în prima zi de școală, cu un interior complet renovat.
La școlile din Ibănești și Ibănești Pădure au fost instalate două locuri de joacă.
Știre: http://ibanesti.ro/comuna-ibanesti/post/1553/investi%C8%9Bii-importante-la-%C8%99coala-gimnazial%C4%83-ib%C4%83ne%C8%99ti-p%C4%83dure/?fbclid=IwAR0abyTTvkxTKdECV5scMNkZ1EMDf5tbgELy1qs2LHzU2PDKWvjGZzQY3iQ


Primăria investește peste 500.000 de lei în modernizarea a 7 astfel de locuri de agrement

În perioada imediat următoare edilii brașoveni vor finaliza modernizarea a șapte terenuri destinate iubitorilor de fotbal, baschet și tenis, cu toate dotările specifice fiecărui sport. Lucrările au început de aproximativ o lună și au vizat zona Aleii de sub Tâmpa, parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și parcul de pe strada Soarelui.
Valoarea totală a lucrărilor, inclusiv dotări, este aproape 535.000 de lei, inclusiv TVA. Accesul pe terenurile menționate va fi gratuit, după un program ce va fi stabilit în perioada următoare de către reprezentanții Primăriei.

Știre: https://www.bizbrasov.ro/2019/09/04/primul-teren-de-sport-de-cartier-cu-gazon-artificial-unde-se-va-putea-juca-gratuit-primaria-investeste-peste-500-000-de-lei-in-modernizarea-a-7-astfel-de-locuri-de-agrement/


Șapte terenuri de sport, modernizate și puse gratis la dispoziția brașovenilor

“Lucrările au început de aproximativ o lună și au vizat zona Aleii de sub Tâmpa, parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și parcul de pe strada Soarelui.
Suprafața de joc este realizată prin aplicarea mai multe straturi de rășini acrilice speciale, rezultând o suprafață perfectă pentru joc, dar și care amortizează șocurile pe care le resimte corpul în urma săriturii. Au fost recondiționate coșurile de baschet și vor fi montate panouri noi, iar în câteva zile terenurile vor fi dotate și cu bănci și coșuri de gunoi.
Sunt terenuri puse la dispoziția publicului în mod gratuit și sper să fie utilizate în mod civilizat. “, a spus primarul.

Știre: https://newsbv.ro/2019/09/04/sapte-terenuri-de-sport-modernizate-si-puse-gratis-la-dispozitia-brasovenilor/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+NewsBrasov+%28News+Brasov%29#utm_source=NewsBrasov&utm_medium=Newsbv.ro&utm_campaign=feed

 


Șapte terenuri de sport, modernizate și puse gratis la dispoziția brașovenilor

„În perioada imediat următoare primăria va finaliza modernizarea a șapte terenuri destinate iubitorilor de fotbal, baschet și tenis, cu toate dotările specifice fiecărui sport.
Aceste lucrări fac parte din strategia municipalității de sprijinire a sportului de masă și extindere și modernizare a facilităților sportive și de relaxare. Pentru copii, în special, căutăm să identificăm și să amenajăm cât mai multe locuri de joacă sau pentru mișcare și practicarea diferitelor sporturi. Am identificat aceste șapte terenuri, pe care se derulează lucrări de amenajare și de dotare cu elemente specifice.”

Știre: https://www.brasovcity.ro/index.php?ck=48&lang=ro&area=%C8%98tiri+pe+larg&snr=1697&fbclid=IwAR367NixHaT4zzq4vwg_TTHetBd9_QJO3g7as2i6daZfrFf3cE-CSEbRFu0


Elevii Colegiului Emanuil Gojdu au, de acum, terenuri noi de baschet

“Ca urmare a lucrărilor de reabilitare, baza sportivă din curtea colegiului va avea următoarele dotări: patru sisteme cu coș de baschet compuse din stâlpi de oțel, panou plexiglas și inel+plasă; patru stâlpi multifuncționali (mobili) și un fileu pentru volei și tenis; două porți minifotbal/handbal, de dimensiuni 3×2, fabricate din fier; 3 mese de tenis din oțel galvanizat.
Executantul lucrărilor a fost S.C Atlas Sport S.R.L.”

Știre: https://infooradea.ro/elevii-colegiului-emanuil-gojdu-au-de-acum-terenuri-noi-de-baschet/


Terenurile de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu au fost reabilitate

“S-au finalizat lucrările de reparații, respectiv de reabilitare a vechilor terenuri de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu, amplasament situat pe str. Spiru Haret nr. 3 – 5. Executantul lucrărilor a fost S.C Atlas Sport S.R.L, iar valoarea contractului a fost de 270.750 lei (fără TVA).
Lucrările au constat în refacerea suprafeței de joc, precum și împrejmuirea celor două terenuri, fiecare cu o suprafață de 22 x 15 m, în total 660 mp.”

Știre: http://www.oradea.ro/stiri-oradea/terenurile-de-baschet-din-curtea-colegiului-na-539-ional-emanuil-gojdu-au-fost-reabilitate?fbclid=IwAR3U7nygHCZOBkUM1Z3A-SW4YFngE6YQxDmF64zkwa_ieySaNwDlHMNE2UE


Colegiul Național Emanuil Gojdu – Terenuri de baschet, reabilitate

„Lucrările au început în cursul lunii mai și au fost necesare pentru atât siguranța elevilor care le utilizează, dar și pentru buna desfășurare a activităților sportive din cadrul colegiului”, menţionează Primăria Oradea. Executantul lucrărilor a fost Atlas Sport, iar valoarea contractului a fost de 270.750 lei (fără TVA).
Lucrările au constat în refacerea suprafeței de joc, precum și împrejmuirea celor două terenuri, fiecare cu o suprafață de 22×15 m, în total 660 mp. După etapele pregătitoare ale lucrării, a fost montat un covor din tartan. Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici cu o înălțime de 4 m și plasă metalică împletită”, precizează municipalitatea.”

Știre: https://www.crisana.ro/stiri/educa-ie-6/colegiul-national-emanuil-gojdu-terenuri-de-baschet-reabilitate-170562.html


Teren multifuncțional: un proiect de suflet

Unul din cele patru terenuri multifuncționale de sport, pe care și-a propus administrația locală din Caransebeș să le realizeze, a găzduit joi primul meci de fotbal. Terenul din incinta fostei Școli Generale 2 din cartierul Pipirig, actualul Corp B al Liceului Tehnologic „Decebal”, a fost realizat doar cu fonduri de la bugetul local.
Terenul poate fi folosit pentru meciuri de fotbal, handbal, volei, baschet, tenis de câmp, fiind dotat și cu instalație de nocturnă. Prioritate vor avea elevii școlii, spune primarul Felix Borcean, care a venit la teren cu propria echipă de fotbal, alcătuită din consilierul județean Dumitru Rujan, șeful Transal, Ovidiu Chimigeriu, fostul manager al spitalului, Ionuț Mihăilică și responsabilul cu terenurile și sălile de sport din cadrul municipalității, Gabriel Țurcaș.

Știrehttp://www.caon.ro/teren-multifunctional-un-proiect-de-suflet/2029237


Parc de distracții, în numele viitorului

Comuna Ozun are începând de sâmbătă unul dintre, dacă nu chiar cel mai frumos loc de joacă pentru copii din județul Covasna. „Piesa de rezistență” este Corabia Piraților, construcția care nu doar că promite celor mici „aventuri” de neuitat, ci este și realizată la standarde europene de calitate și siguranță, spun autoritățile. Vistieria Primăriei și Consiliului Local s-a golit cu aproximativ 200.000 de lei pentru acest proiect, care a inclus, totodată, și amenajarea locului de joacă prin reabilitarea mobilierului vechi, amplasarea de camere de supraveghere, garduri de protecție și altele. Însă niciun ban nu este cheltuit în zadar, ține să sublinieze primarul comunei, Ráduly István, care spune că investițiile în copii sunt cele mai bune investiții de viitor.

Știre: https://covasnamedia.ro/stirea-zilei/parc-de-distractii-in-numele-viitorului


Amenajare teren de sport multifuncțional în Oltina

Sportul contribuie în mod esențial la dezvoltarea fizică armonioasă, la menținerea stării de sănătate la cote optime precum și la întărirea spiritului de echipă și a celui de competiție. De aceea, practicarea sportului de către copii și tineri este o necesitate imperativă ale cărei beneficii pe termen mediu și lung sunt foarte însemnate. Aceste considerente au fost punctul de plecare pentru realizarea proiectului privind construirea unui teren de sport multifuncțional în Oltina.

Terenul de sport multifuncțional va fi amenajat în curtea grădiniței din localitatea Oltina.

Prin realizarea acestei investiții se vor asigura condiții calitative pentru practicarea unor sporturi precum: handbal, minifotbal, fotbal și tenis. Lucrările presupun turnarea unei platforme betonate, montarea gazonului artificial și a instalației de nocturnă. Accesoriile sportive vor fi amplasate după finalizarea operațiunilor de instalare și marcare a suprafeței sintetice.


Atlas Sport, compania mureșeană nr. 1 din România în construcții sportive și un exemplu de responsabilitate socială

Modul principal de funcționare al companiei este realizarea unor produse de calitate superioară, durabile, cu un design deosebit, care să stimuleze imaginația, precum și prin seriozitate și servicii excepționale prin care își doresc să câștige satisfacția și recomandarea clienților și partenerilor lor.
Cei 15 ani de experiență își spun cuvântul. Au creat proiecte sportive pentru companii universal recunoscute, cum ar fi LIDL sau Pirelli, ministere (M.A.I), primării importante (Satu Mare, Giurgiu, Bistrița, s.a.), universități, licee, școli, antreprenori, investitori, dar și pur simplu persoane pasionate de sport.
Pe lângă calitatea produselor și serviciilor oferite, clienții apreciază faptul că trebuie să facă o singură oprire pentru tot. De la proiectarea și construcția de baze sportive (terenuri de sport, săli de sport, piste de atletism, tribune, dotări și toate lucrările conexe sportului), a unui loc de joacă deosebit sau a unui spațiu de fitness în aer liber, Altas Sport le oferă pe toate. Există o gamă variată de suprafețe de joc, suprafețe de protecție, iluminat, echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, mobilier urban, iar oamenii calificați din cadrul companiei le vor instala după preferințele fiecărui client. „Noi facem proiectul, se depune, se avizează, se emite autorizația de construcție, facem execuția, le dăm cheile și gata. Clienții nu au nicio grijă, acesta fiind unul dintre punctele noastre forte”, a explicat Emanuel Toma.

Știre: https://www.zi-de-zi.ro/2019/05/16/atlas-sport-compania-nr-1-din-romania-in-constructii-sportive-si-un-exemplu-de-responsabilitate-sociala/


Comuna Zorleni și-a „tras” teren de sport sintetic la școalã

Ultima investiție, fãcutã cu bani din taxe și impozite, strânși cu grijã, este un teren multifuncțional de sport cu covor sintetic, pe care l-a oferit elevilor Școlii Gimnaziale „Ion Murgeanu” de 1 Iunie!

„Firma cu care am lucrat, extrem de serioasã, este Atlas Sport din Târgu Mureș. Lucrarea a fost scoasã la licitație pe SICAP, a durat execuția circa trei luni. M-am bucurat enorm când am vãzut cât de încântati sunt copiii de terenul de sport și de mingile oferite pentru a se juca. – a spus Paula Hultoanã – primarul comunei Zorleni.

Știre: http://www.vremeanoua.ro/comuna-zorleni-si-a-%E2%80%9Etras%E2%80%9D-teren-de-sport-sintetic-la-scoala-si-gaz-metan-pentru-locuitori


Inaugurare teren de sport Caransebeş

Primul teren sintetic multifuncțional a fost inaugurat la fosta Şcoală Generală nr. 2 din cartierul Pipirig al municipiului Caransebeș, unitate de învăţământ ce aparține de Liceul Tehnologic Decebal. Deschiderea a fost marcată printr-un meci amical între elevii școlii și echipa Primăriei Caransebeș, condusă de primarul Felix Borcean.
Un proiect de suflet, care se concretizează în cartierul Pipirig tocmai la școala unde și Felix Borcean a învățat în ciclul gimnazial. Cel de-al doilea teren sintetic, un pic mai mare pentru că spațiul permite, va fi gata în câteva zile în cartierul Balta Sărată.

Știre: https://expressdebanat.ro/inaugurare-pnl-psd-la-caransebes-terenul-de-sport-dedicatie-social-democrata-pentru-felix-borcean/

 


Holcim, prezența activă în comunitățile locale. Finanțare pentru un teren de sport din Bihor

O baza sportivă multifuncțională a unei școli din Bihor a fost reabilitată cu sprijinul companiei Holcim România.

Odată cu inaugurarea terenului multisport al Școlii Gimnaziale nr. 1 din satul Hotar, comuna Tetchea, Bihor, Holcim a bifat al cincilea obiectiv de acest tip realizat în cadrul programului de implicare activă în viața comunităților locale.
Obiectivul a necesitat o investiție totală de 254.000 lei (circa 55.000 euro), iar Holcim România a participat ca partener principal cu fonduri în valoare de 100.000 de lei (aproximativ 21.000 de euro).
Știre: http://localbranding.ro/2017/11/11/holcim-prezenta-activa-in-comunitatile-locale-finantare-pentru-un-teren-de-sport-din-bihor/


Holcim România continuă campania de reabilitare a terenurilor de sport din școli

Holcim România a finanțat cu 100.000 lei (aproximativ 21.000 euro) construcția unui nou teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 din satul Hotar, comuna Tetchea, Bihor. Obiectivul a necesitat o investiție totală de 254.000 lei (circa 55.000 euro).

Terenul multifuncțional este construit pe locul fostului teren de sport al Școlii Gimnaziale nr.1 cu clasele I-VIII din satul Hotar, comuna Tetchea, și este destinat utilizării de către cei 160 de elevi ai unității de învățământ. După încheierea programului școlar terenul este deschis tututor celor peste 3.000 de locuitori ai comunei.

Aici pot fi practicate șapte sporturi: fotbal, handbal, tenis, baschet, volei, badminton și tenis cu piciorul.
Știre: https://www.csrmedia.ro/holcim-românia-continuă-campania-de-reabilitare-a-terenurilor-de-sport-din-școli/


Inaugurarea unui teren de fotbal cu gazon sintetic la Brusturi

Locuitorii comunei Brusturi se pot bucura de un frumos şi modern loc de agrement. Inaugurarea terenului de fotbal cu gazon sintetic.
Primăria comunei a inaugural, un teren de fotbal cu gazon artificial din satul Brusturi, realizat cu fonduri din bugetul local și cu sprijin din partea Consiliului Județean Bihor.
Momentul festiv a avut loc duminică, în prezența unui public numeros. Printre cei care au răspuns invitației primarului Livia Bârlău de a participa la inaugurare s-au aflat vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang, europarlamentarul Emilian Pavel, consilierii județeni Bujor Chirilă, Florian Oros și Sergiu David, dar și primari și viceprimari din județ, părinți, profesori și elevi.

Știre: https://www.alesdonline.ro/local/brusturi/inaugurarea-unui-teren-de-fotbal-cu-gazon-sintetic-la-brusturi/


Teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 Hotar, comuna Țețchea

În colaborare cu Consiliul Județean Bihor și Primăria comunei Țețchea, a susținut construcția unui teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 Hotar, comuna Țețchea.
Complexul sportiv multifuncțional a fost construit pe locul fostului teren de sport al școlii gimnaziale și este destinat celor 160 de elevi ai școlii din Hotar, echipelor sportive din comună și locuitorilor comunei. Aici pot fi practicate șapte sporturi: fotbal, handbal, baschet, volei , badminton, tenis de câmp, tenis cu piciorul. Terenul are dimensiunea de 40/20 m. acoperit cu un covor sintetic, cu instalație de nocturnă și un gard împrejmuitor înalt de 6 m. Are 2 căi de acces, din interiorul școlii și din afară.

Știre: http://www.gio.ee/watch?v=Ei4u4NVlAiA


Pista de atletism din Giurgiu a fost dată în folosință

Pista de atletism construită în zona Parcului Tineretului din municipiul Giurgiu, a fost dată în folosință. De atunci și până în prezent, amatorii de mișcare în aer liber sau atleții de performanţă o pot utiliza.
Primăria Municipiului Giurgiu readuce în atenția celor care vor să o folosească, să respecte întocmai regulamentul de funcționare și programul afișat în incintă.

Știre: http://giurgiupesurse.ro/programul-de-functionare-la-pista-de-atletism/


Holcim România contribuie la reabilitarea unui teren de sport în localitatea Hotar, Bihor

Holcim România continuă campania de reabilitare a terenurilor de educație fizică din școli prin susținerea construcției unui nou teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 din satul Hotar, comuna Țețchea, Bihor. Terenul a fost inaugurat printr-un meci demonstrativ de fotbal între echipa comunei Țețchea și o selecționată a angajaților fabricii Holcim România, din Aleșd,  ce a avut loc în prezența autorităților și a publicului local. Terenul multifuncțional este construit pe locul fostului teren de sport al Școlii Gimnaziale nr.1 cu clasele I-VIII din satul Hotar, comuna Țețchea, și este destinat utilizării de către cei 160 de elevi ai unității de învătământ.

Știre: http://www.debizz.ro/holcim-romania-se-implica-activ-comunitatea-locala-si-contribuie-la-reabilitarea-unui-teren-de-sport-localitatea-hotar-bihor/


Lucrările la terenul de sport din Bârsana sunt în plină desfășurare

Lucrările la terenul de sport din Bârsana sunt în plină desfășurare. Odată finalizată această investiție, copiii de la școlile din comună vor putea să desfășoare activitățile sportive în condiții optime.

”Era foarte necesară această investiție, copiii de la toate școlile din Bârsana, avem mai multe structuri, nu aveau practic nicio suprafață amenajată în care să își desfășoare orele de educație fizică sau recreerea. Nu este sală de sport, nici măcar un teren. Anul trecut am amenajat un teren asfaltat unde atunci când permitea vremea se desfășurau orele de sport, acum o să fie terenul de sport iar în viitor sperăm să fie și o sală de sport”, a adăugat viceprimarul comunei Bârsana.

Știre: https://maramedia.ro/s-au-reluat-lucrarile-la-terenul-de-sport-din-barsana/


Inaugurare teren de fotbal livrat de ATLAS SPORT în Niger, AFRICA

Ca parte a responsabilității sociale, compania Niger Water (SEEN) a oferit Federației Nigeriene de Fotbal (Fenifoot) un teren sintetic. Recepția și inaugurarea acestei infrastructuri sportive au avut loc joi seara, în prezența liderilor celor două structuri.
Cu această ocazie, lui René Matillon, (manager general SEEN) i s-a acordat o deosebită distincție pentru acțiunea sa puternică în favoarea atractivității orașului și a dezvoltării infrastructurilor sportive.

Ps: Terenul a fost livrat de catre Atlas Sport.

Stire: https://www.seen-niger.com/fr/medias/actualites/la-seen-inaugure-un-terrain-de-football-la-fenifoot


Autoritățile din Tomești au inaugurat o bibliotecă și un teren de sport

Invitați la biblioteca și la fotbal! La Tomești, elevii și părinții, alături de profesori și adminstratia publică locală s-au bucurat de deschiderea a două locuri noi pentru petrecerea activă a timpului liber. În Tomești s-a inaugurat biblioteca “Regina Maria” iar în satul Vladiceni a fost deschis un modern teren de sport.

Știre: http://www.iasitvlife.ro/index.php/categorii/stiri-video/item/61523-autoritatile-din-tomesti-au-inaugurat-o-biblioteca-si-un-teren-de-sport


Autorizații de construire pentru 2 terenuri de sport ale unităților de învățământ

Al doilea teren de sport pentru care se vor executa lucrări de modernizare se află la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” din strada Mușatini nr. 53. Cele două terenuri de sport fac parte dintr-un pachet care include și terenul de sport din cadrul Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir”. Firma care execută lucrările este SC Atlas Company SRL din Târgu Mureș, valoarea contractului de lucrări fiind 766.185,5 lei, fără TVA.

Știre: http://nordestnews.ro/autorizatie-de-construire-pentru-reabilitarea-liniilor-de-tramvai-spre-dancu/


Al doilea teren de sport pentru care se vor executa lucrări de modernizare

Autorizații de construire au primit și două terenuri de sport ale unităților de învățământ. Astfel, lucrările de amenajare a terenului de sport de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” vor continua cu reabilitarea structurii existente, împrejmuire, protejarea suplimentară a gardului din spatele porților, iluminare nocturnă. Al doilea teren de sport pentru care se vor executa lucrări de modernizare se află la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” din strada Mușatini nr. 53. Cele două terenuri de sport fac parte dintr-un pachet care include și terenul de sport din cadrul Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir”. Firma care execută lucrările este SC Atlas Company SRL din Târgu Mureș.

Știre: http://curierul-iasi.ro/autorizatii-de-construire-pentru-importante-proiecte-municipale-30235


Noul loc de joacă din Bucovăț – Parc Giulia

Din septembrie, copiii din Bucovăț au la dispoziție un nou loc de joacă, parcul Giulia!
Acesta vine în continuarea politicii administrației locale, conduse de primarul Tiberiu Jivan, de a asigura condiții sporite de trai locuitorilor comunei noastre, aflată în permanentă dezvoltare!

Știre: http://www.comunabucovat.ro/2018/11/13/noul-loc-de-joaca-din-bucovat-parc-giulia/
Proiect realizat de ATLAS SPORT: https://www.atlassport.ro/project/bucovat-timis-2/


Teren multi-sport în Răchițele, CLUJ

Foarte recent s-a definitivat un teren multi-sport în localitatea Răchițele, realizat din buget local; dimensiunile sunt cele standard, având suprafața utilă de 40 x 20 m. Demersurile au fost începute anul trecut în aprilie, însă obținerea autorizației de construire a durat până în ianuarie 2018.

Firma care l-a construit “Atlas Sport” din Mureș este o firmă specializată în construcții de astfel de terenuri. S-au făcut recent și demersurile spre Inspectoratul de Stat în Construcții și Consiliul Județean Cluj și se speră cât de curând să aibă loc recepția. „Încă se lucrează la drumul de acces, care va fi asfaltat. Terenul de sport este în apropierea școlii și va deservi în primul rând unitatea de învățământ. Fiind un teren multi-sport, doritorii vor putea juca acolo fotbal, handbal, baschet, tenis de câmp, volei”, ne-a spus primarul comunei Mărgău, domnul Petru Ungur.
Știre: http://www.viatasatului.ro/index.php/cluj/956-cluj-margau-teren-multi-sport-in-rachitele

 


Nou in Arad! Complex sportiv dedicat tenisului cu piciorul

Cu toate că la capitolul stadioane, Aradul stă foarte prost, sunt totuși câteva baze sportive acoperite, așa numitele ˝baloane˝ unde se practică minifotbalul pe terenuri sintetice. Iată că o familie de iubitori ai sportului și suporteri ai echipei UTA s-a gândit la o nișă aproape neexploatată și anume tenisul cu piciorul, dar și voleiul și baschetul.
Complexul construit de ATLAS SPORT, cuprinde un balon sub care sunt două terenuri de tenis cu piciorul, dar se poate juca și volei sau baschet iar în exterior se află un teren de tenis cu piciorul, dotat cu nocturnă, dar și un panou profesional cu inel elastic pentru baschet 3 la 3.

Știre: http://www.sportarad.ro/2018/11/11/nou-in-arad-complexul-sportiv-%CB%9Dvecchia-signora%CB%9D-dedicat-tenisului-cu-piciorul/Teren de sport multifuncţional în Remetea Chioarului

Un teren multi-sport cu nocturnă a fost construit în Remetea Chioarului. Investiţia s-a făcut din bugetul local şi este amplasată în curtea şcolii vechi din comună. Elevii pot folosi terenul pentru orele de educaţie fizică, dar şi în pauze. Terenul are gazon artificial, iar pe el se pot practica o sumedenie de sporturi cu mingea: fotbal, handbal, baschet, volei, tenis.

Știre: http://www.graiul.ro/2018/06/28/teren-de-sport-multifunctional-in-remetea-chioarului/


Amenajarea spațiului de joacă pentru copii din incinta Grădiniței cu Program prelungit nr. 2 Sighișoara

Proiectul face parte din programul de reabilitare a unităților de învățământ din municipiul Sighișoara (curți interioare, clădiri, locuri de joacă etc.), în vederea asigurării condițiilor optime pentru desfășurarea activității instructiv-educative.

Știre: https://www.punctul.ro/amenajarea-spatiului-de-joaca-pentru-copii-din-incinta-gradinitei-cu-program-prelungit-nr-2-sighisoara/ 

Proiect realizat de ATLAS SPORT: https://www.atlassport.ro/project/sighisoara-mures/


INTERVIU ZIARUL FINANCIARUL: Iniţiativa „un teren de sport la fiecare supermarket“ este realizabilă

Iniţiativa „un teren de sport la fiecare supermarket“ ar fi un demers extraordinar, din care toată lumea ar avea de câştigat, inclusiv supermarketurile care ar investi astfel în marketing, dar şi în dezvoltarea comunităţii locale.
Acest lucru este realizabil, iar o primărie din vestul ţării a finalizat cu succes o astfel de înţelegere cu un hipermarket, a spus la ZF Live Emanuel Toma, fondator Atlas Sport, cel mai mare constructor de baze sportive din România.

Știre: https://www.zf.ro/business-construct/emanuel-toma-fondator-atlas-sport-initiativa-un-teren-de-sport-la-fiecare-supermarket-este-realizabila-17789020Locuri de joacă în parcurile din Ibănești și Dulcea

Două locuri de joacă au fost amenajate în comuna noastră: în Ibănești, în parcul din centru, și în Dulcea, în parcul din fața căminului cultural, acestea fiind dotate cu balansoare, leagăne și tobogane care pot fi utilizate simultan de un număr generos de copii.
Pentru ca cei mici să se poată bucura o perioadă cât mai îndelungată de echipamente aflate în bună stare și de un loc de joacă civilizat și curat, nu trebuie să pierdem din vedere două aspecte:
– cele două parcuri din Ibănești și Dulcea sunt gândite și amenajate ca locuri de întâlnire și de relaxare pentru persoane de orice vârstă – au bănci, alei, arbori decorativi, dar mașinuțele și căluții pe arcuri, balansoarele și restul echipamentelor de joacă sunt destinate copiilor și trebuie utilizate într-un mod civilizat. “Este un proiect care va merge mai departe, vom continua dotarea locurilor de joacă, subliniază Dan Vasile Dumitru, primarul comunei Ibănești.
Știre: https://bit.ly/2EfDQGOElevii Școlii „Ion Lovinescu” din Comuna Rădășeni dispun de primul teren multifuncțional cu gazon sintetic

“Spațiul, amenajat pe locul vechiului teren, este destinat elevilor Școlii Gimnaziale „Ion Lovinescu”. Lucrările au început în vara acestui an cu decaparea suprafeței din asfalt și înlocuirea acesteia cu una din ciment. Peste beton s-a aplicat materialul sintetic.
Suprafața de joc este marcată în culori diferite și respectă cele mai noi standarde de calitate. Terenul este dotat cu porți noi, coșuri de baschet și iluminat economic pentru instalația nocturnă.  Lucrările, executate de un operator economic din Târgu Mureș, au fost încheiate în prima decadă a lunii septembrie, așa încât terenul de sport a fost dat în folosință chiar la începutul noului an școlar.”
Știrehttps://www.cronicadefalticeni.ro/elevii-din-comuna-radaseni-dispun-de-un-nou-si-modern-teren-multifunctional-cu-gazon-sintetic/


În sfârșit! Cele două terenuri de sport multifuncționale au driblat certurile din Consiliul Local Caransebeș!

Primăria Caransebeș începe amenajarea celor două terenuri sintetice care vor fi amplasate în cele mai mari cartiere al urbei. După ce grupul PSD s-a împotrivit în repetate ședințe de Consiliu Local, aleșii au ajuns la un consens și au decis ca terenurile să fie amplasate în Balta Sărată și în curtea Școlii Generale Nr. 2 din cartierul Pipirig.

Potrivit primarului Felix Borcean, cele două terenuri multifuncționale au fost achiziționate și urmează a fi montate în scurt timp pentru a se bucura elevii, mai ales cei din cartierul Pipirig, încă de la deschiderea anului școlar.

Știrehttps://expressdebanat.ro/in-sfarsit-cele-doua-terenuri-de-sport-multifunctionale-au-driblat-certurile-din-consiliul-local-caransebes/


Inaugurare teren de sport în Caransebeș

Primul teren sintetic multifuncțional a fost inaugurat azi la fosta Şcoală Generală nr. 2 din cartierul Pipirig al municipiului Caransebeș, unitate de învăţământ ce aparține de Liceul Tehnologic Decebal. Deschiderea a fost marcată printr-un meci amical între elevii școlii și echipa Primăriei Caransebeș, condusă de primarul Felix Borcean.

„Este un proiect drag mie, pentru că inaugurăm un teren de fotbal, și nu numai, în incinta școlii unde și eu am învățat. Şi eu mi-aș fi dorit la vremea respectivă să beneficiem de asemenea condiții. Vom inaugura și arena din cartierul Balta Sărată, care este de dimensiuni mai mari, aici spațiul nu ne-a permis construirea unui teren de dimensiuni standard, este puțin mai mic, dar e bine că am reușit și acest lucru, după multe dezbateri”, a declarat Felix Borcean, spunând că nu a ales de prima dată acest cartier pentru a nu fi părtinitor cu oamenii din cartierul unde locuiește, această locație fiind aleasă de consilierii PSD, ca o condiție de a fi de acord cu proiectul inițiat de primarul Felix Borcean.

Știre: https://expressdebanat.ro/inaugurare-pnl-psd-la-caransebes-terenul-de-sport-dedicatie-social-democrata-pentru-felix-borcean/


Noi echipamente pentru locuri de joaca vor fi instalate în parcurile orașului Petrila

Continuă lucrările de reamenajare efectuate de edilii de la Petrila în Parcul Copiilor. La această dată se execută un loc de joacă special pentru copii, prevăzut cu un gazon sintetic cu burete pentru amortizare a căzăturilor.
Edilii doresc ca acest parc, la finalul lucrărilor, să fie pe placul copiilor, să ofere satisfacție în momentele de recreere, să fie cu adevărat în sprijinul și spre bucuria celor a căror nume îl poartă, al copiilor, amintind faptul că aici se dorește instalarea unei corabii de dimensiuni mari, aceasta va fi sigur atracția numărul unu a parcului, o tiroliană precum și cîteva instalații de cățărare.

Știri: https://www.avantulliber.ro/2017/06/21/noi-echipamente-sportive-vor-fi-instalate-in-parcurile-orasului-petrila/

Proiect realizat de Atlas Sport: https://www.atlassport.ro/project/petrila-hd/


Marile realizări sunt atinse nu prin putere, ci prin perseverenţă – Teren multisport realizat de Atlas Sport

Primaria Comunei Leu
Marile realizări sunt atinse nu prin putere, ci prin perseverenţă.
Una dintre multele realizări de la nivelul comunei este și acest minunat teren multisport pentru care urmează procedura de recepție și apoi predarea lui către Clubul Sportiv de la nivelul U.A.T. comuna Leu.

Bază sportivă, inaugurată la Bistrița Bârgăului de președintele CJ și primarul Vasile Laba

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, și primarul din Bistrița Bârgăului, Vasile Laba, au participat la inaugurarea bazei sportive construite în comună.

”Vreau să îl felicit pe Vasile Laba, primarul comunei Bistrița Bârgăului, pentru modul în care reușește să unească comunitatea locală. Alături de tinerii din localitate, a fost inaugurat terenul de fotbal și baza sportivă din Bistrița Bârgăului. M-am bucurat să întâlnesc aici prieteni și oameni dragi și, înainte de toate, o comunitate unită care își cunoaște foarte bine nevoile și care știe cum să le rezolve”, a menționat pe Facebook Radu Moldovan.
Stire: http://www.rasunetul.ro/autoritatile-locale-din-bistrita-bargaului-au-inaugurat-baza-sportiva-sergiu-costin-si-presedintele


Teren de tenis cu gazon sintetic în curtea Casei de Cultură din Sîncraiu de Mureș

Primăria Sîncraiu de Mureș a amenajat în curtea Casei de Cultură din Sîncraiu de Mureș un teren de tenis cu gazon sintetic și dimensiunile de 38x18m. Terenul este împrejmuit complet cu plasă și este dotat cu nocturnă.

În următoarea ședință de Consiliu Local se vor stabili taxele de închiriere.

Știre: http://www.punctul.ro/teren-de-tenis-cu-gazon-sintetic-in-curtea-casei-de-cultura-din-sincraiu-de-mures/Teren de sport multifuncțional, inaugurat la Pâtârlagele, BUZĂU

Tinerii și nu numai, din orașul Pâtârlagele, vor avea unde să facă mișcare în condiții bune. Autoritățile locale au reușit să ducă la bun sfârșit, proiectul ce viza înființarea unui teren de sport multifuncțional.
Acesta este un teren și se află în incinta Liceului Teoretic “Radu Vlădescu”. Prin acest proiect, primarul din Pâtârlagele, Ion Gheorghiceanu, dorește să incurjeze copii și adolescenții să facă mișcare pentru a fi mai sănătoși.

Știre: http://www.jurnaluldebuzau.ro/stiri/teren-de-sport-multifunctional-inaugurat-la-patarlagele/


Terenuri de sport amenajate de Primăria Satu Mare la trei şcoli, investiţie în valoare de 850.000 de lei

Mai multe terenuri de sport amenajate la trei instituţii de învăţământ gimnazial şi liceal din municipiul Satu Mare, investiţie în valoare totală de 850.000 de lei, au fost inaugurate pe 21 noiembrie în prezenţa reprezentanţilor administraţiei locale. Potrivit primarului Kereskenyi Gabor, municipalitatea a decis investirea în respectivele terenuri de sport pentru ca elevii să aibă condiţii astfel încât să se dezvolte armonios.

Am investit o sumă importantă în amenajarea celor trei terenuri de sport, tocmai pentru că suntem în asentiment cu vechiul proverb latin Mens sana in corpore sano. Pe lângă condiţiile bune pe care le asigurăm elevilor în şcolile din Satu Mare, dorim să le oferim copiilor noştri posibilitatea de a se dezvolta armonios şi a creşte sănătos făcând mişcare. Am dorit să îi încurajăm să practice sport pentru sănătatea lor, pentru a le dezvolta spiritul competiţional, dorinţa de reuşită şi fair-play-ul. Nu ne vom opri la cele trei unităţi de învăţământ, vom continua şi anul viitor să investim în terenuri de sport pentru că o viaţă sănătoasă înseamnă în primul rând multă mişcare“, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

Știre: http://www.administratie.ro/terenuri-de-sport-amenajate-de-primaria-satu-mare-la-trei-scoli-investitie-in-valoare-de-850-000-de-lei/


Păstrăveni are MiniARENĂ cu nocturnă

Motiv de mare bucurie pentru elevii Școlii din Păstrăveni , ieri, duminică, 22 aprilie. A fost dat în folosință unul dintre cele mai moderne terenuri de sport din mediul rural din județul Neamț, pe care cei prezenți la eveniment l-au supranumit ”MiniARENA din Păstrăveni ”.
Investiția a fost de aproximativ 250.000 de lei, terenul fiind construit de Atlas Sport din Târgu Mureș, firma fiind singură care s-a încumetat să accepte condițiile impuse de primarul Anton Gorea, și anume de a construi un teren cât mai performant la un preț cât mai mic. Terenul de sport este unul multifuncțional, pe el putându-se juca fotbal, baschet, tenis, volei și alte sporturi, fiind dotat și cu instalație nocturnă.

Știre: https://tvmneamt.ro/pastraveni-are-miniarena-cu-nocturna-prima-competitie-sportiva/

 


Noi locuri de relaxare pentru părinţi şi copii, într-o comună de lângă Timişoara

“Patru noi spaţii de joacă, două în centrul de comună şi încă două în satul aparţinător Ianova, vor fi amenajate, în curând, în localitatea timişeană Remetea Mare.
Primarul acesteia, Ilie Golubov, subliniază că acestea sunt absolut necesare în condiţiile în care numărul copiilor din zonă – de vârste preşcolare, din clasele primare şi de gimnaziu – se apropie de 300.”

Proiect realizat de Atlas Sport. Mai multe detalii și imagini cu locurile de joacă, aici.

Știre: https://renasterea.ro/noi-locuri-de-relaxare-pentru-parinti-si-copii-intr-o-comuna-de-langa-timisoara/


Atlas Sport, cel mai de încredere brand românesc în domeniul construcției terenurilor de sport

Brandul Atlas Sport a ajuns să-și domine segmentul de piață datorită specializării companiei, creșterii de echipe dedicate pentru fiecare etapă a proiectelor și, totodată, prin dezvoltarea unei culturi oraganizaționale puternice.
Cei care doresc să contruiască un teren de sport cu Atlas Sport beneficiază de proiectare și design gratuite, iar pe site-ul atlassport.ro, înainte de a cere o ofertă se poate configura terenul. „Noi facem proiectul, se depune, se avizează, se emite autorizația de construcție, facem execuția, le dăm cheile și gata. Clienții nu au nicio grijă, acesta fiind unul dintre punctele noastre forte”, spune Emanuel Toma, fondatorul companiei Atlas Sport din Tîrgu Mureș.

Ştire: http://www.zi-de-zi.ro/2018/02/13/foto-atlas-sport-cel-mai-de-incredere-brand-romanesc-domeniul-constructiei-terenurilor-de-sport/