Un nou stadion de fotbal va fi construit în Sibiu, în zona Obor

Sibiul va avea un complex sportiv care va putea fi utilizat atât de cluburile sportive, cât și de sibieni, iar contractul de execuție al acestuia a fost semnat. Noua zonă pentru sport va fi creată pe un teren în suprafață de aproximativ 23.000 mp și va include un teren de fotbal de peste 8.000 de mp, amenajat cu gazon, dotat cu un sistem de drenaj și irigații; în jurul acestuia se vor amenaja tribune cu aproximativ 500 de locuri. De asemenea, va fi un teren artificial pentru minifotbal sau handbal, 2 terenuri de tenis sau tenis cu piciorul un teren de baschet sau volei, o zonă pentru tenis de masă și zone verzi amenajate cu iarbă, arbori și arbuști și un sistem automatizat de irigații.

Stire: https://www.turnulsfatului.ro/2022/04/14/se-construieste-un-teren-de-sport-de-23-000-de-mp-la-piata-obor-primaria-a-semnat-contractul-191849


Singurul teren de tenis din Pașcani este redeschis iubitorilor de sport

Terenul de tenis din spatele blocurilor Moldova – Pașcani va fi redeschis iubitorilor de sport în aceste zile.  Terenul a fost modernizat, are o suprafață de joc corespunzătoare, mai sunt de efectuat mici lucrări la grupul sanitar iar de săptămâna viitoare dorim să îl redeschidem tuturor iubitorilor acestui sport.

Stire: https://sibiu100.ro/administratie/foto-un-nou-stadion-de-fotbal-va-fi-construit-in-sibiu-in-zona-obor/


Primăria Sibiu a finalizat lucrările de reamenajare a parcului din Piața Cluj

Proiectul a cuprins reabilitarea aleilor, modernizarea iluminatului public, prin corpuri de iluminat cu LED, amenajarea unei fântâni arteziane în centrul parcului, amenajarea unei zone de workout cu aparate pentru genuflexiuni, tracțiuni sau flotări. S-a creat un loc de joacă nou și complex, împrejmuit pentru siguranța copiilor, unde cei mici vor găsi diverse leagăne și cățărătoare și jocuri educative pe asfalt, prin care pot învăța planetele sistemului solar, adunări și înmulțiri și regulile de circulație de bază sau se pot juca într-un labirint desenat pe alei. Parcul a fost dotat cu mobilierul necesar – bănci, coșuri de gunoi și rastele pentru biciclete, iar în zonă a fost instalat un hot spot pentru internet wireless gratuit, precum și mici stâlpi prevăzuți cu prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

Stire: https://stiriletransilvaniei.ro/2020/10/13/foto-parcul-din-piata-cluj-din-sibiu-transformat-intr-un-spatiu-de-joaca-pentru-copii-si-de-relaxare-pentru-cei-mari/


Sibienii pot merge la plimbare în Parcul Piața Cluj – Lucrările au fost finalizate

“Parcul din Piața Cluj avea nevoie de împrospătare. Înainte, vegetația era neîngrijită, aleile erau neamenajate, iar locul de joacă avea echipamente puține și depășite moral. Prin aceste lucrări am reușit să îl transformăm într-o zonă funcțională, un spațiu public viu, cu bănci pentru odihnă, mese, alei bine amenajate și mai ales, un spațiu plăcut și atractiv pentru cei mici, păstrând arborii existenți și împrospătând verdeața din zonă.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Stire: https://www.oradesibiu.ro/2020/10/13/sibienii-pot-merge-la-plimbare-in-parcul-piata-cluj-lucrarile-au-fost-finalizate/


Parcul din Piața Cluj, transformat într-un spațiu public funcțional și plăcut

Primăria Sibiu a finalizat lucrările de reamenajare a parcului din Piața Cluj, transformându-l într-o zonă pentru relaxare și odihnă, care include și un loc de joacă bine dotat pentru copii.

“Parcul din Piața Cluj avea nevoie de împrospătare. Înainte, vegetația era neîngrijită, aleile erau neamenajate, iar locul de joacă avea echipamente puține și depășite moral. Prin aceste lucrări am reușit să îl transformăm într-o zonă funcțională, un spațiu public viu, cu bănci pentru odihnă, mese, alei bine amenajate și mai ales, un spațiu plăcut și atractiv pentru cei mici, păstrând arborii existenți și împrospătând verdeața din zonă. (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Stire: https://sibiu.ro/primaria/comunicat/parcul-din-piaa-cluj-transformat-intr-un-spaiu-public-funcional-i-plcut


Cum arată parcul din Piața Cluj, aproape de inaugurare

Parcul a fost îngrădit cu gard multicolor, iar aleile asfaltate au fost marcate asemenea străzilor, pentru a facilita celor mici să exerseze regulile din circulație. Au fost amplasate echipamente de joacă atât pentru copii, cât și pentru cei mari: este vorba de o zonă de ”work-out”, unde pavajul este din tartan. În afară de noul sistem de iluminat, mobilier urban și jocuri pe asfalt, în mijlocul parcului de aproximativ 1.000 de mp a fost amplasată o fântână arteziană. În zonele destinate spațiului verde au fost așezate rulouri de gazon.

Stire: https://www.turnulsfatului.ro/2020/09/15/foto-cum-arata-parcul-din-piata-cluj-aproape-de-inaugurare-176338


Emanuel Toma, fondator Atlas Sport: Am început să dezvoltăm locuri de joacă cu echipamente de import şi acum ne vom face echipamentele proprii.

AtlasSport din Târgu-Mureş, o com­panie specializată în construcţii sportive, inves­teşte 2 milioane de euro într-o fabrică de echipamente pentru locuri de joacă ce va fi dată în folosinţă la finalul anului sau, cel mai târziu, la începutul lui 2021, spune Emanuel Toma, fondator al companiei.

Fabrica va produce echipamente cu un design european şi cu influenţe nordice pentru locurile de joacă, echipamente menite să dezvolte abilităţile copiilor şi să schimbe sistemul învechit al spaţiilor de joacă.

Sursa: https://www.zf.ro/zf-live/zf-live-emanuel-toma-fondator-atlassport-am-inceput-sa-dezvoltam-19521541


AtlasSport din Târgu-Mureş face o fabrică de 2 mil. euro pentru echipamente folosite în locurile de joacă

Atlas Sport din Târgu-Mureş, o companie specializată în construcţii sportive, investeşte 2 mil. euro într-o fabrică de echipamente pentru locuri de joacă ce va fi dată în folosinţă la fi­nalul anului sau, cel mai târziu, la în­ce­putul lui 2021, spune Emanuel Toma, 31 de ani, fondator al com­paniei.

Fabrica va produce echipamente menite să dezvolte abilităţile copiilor şi să schimbe sistemul învechit al spaţiilor de joacă. „Am început să dezvoltăm locuri de joacă cu echipamente de import şi acum ne vom face echipamentele proprii, ne dorim chiar să ieşim cu ele la export“, a declarat Emanuel Toma, fondatorul firmei AtlasSport, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.

Sursa: https://www.punctul.ro/atlassport-din-targu-mures-face-o-fabrica-de-2-mil-euro-pentru-echipamente-folosite-in-locurile-de-joaca/


Administraţia Techirghiol a finalizat lucrările la noul teren de sport

La finele săptămânii trecute, au fost încheiate lucrările la noul teren de sport cu gazon sintetic construit în incinta bazei sportive Sparta Techirghiol.
„De acest teren se vor putea bucura tinerii din oraşul nostru şi copiii de la clubul Sparta Techirghiol, care acum au o nouă locaţie pentru antrenamente. Valoarea investiţiei este de 400.000 de lei, bani din taxe şi impozite locale, pe care Consiliul Local Techirghiol a considerat că este necesar să îi aloce pentru această investiţie”, a explicat primarul localităţii, Iulian Soceanu.

Terenul este construit pe o suprafaţă de 924 metri pătraţi, având o lungime de 42 de metri şi o lăţime de 22 de metri. Noul teren este dotat cu nocturnă şi o tribună cu 100 de locuri.

Sursa: https://www.cugetliber.ro/stiri-politica-administra539ie-administratia-techirghiol-a-finalizat-lucrarile-la-noul-teren-de-sport-407942


Baza sportivă din Techirghiol a prins contur

Baza sportivă din Techirghiol a prins contur, iar sportivii care se antrenează acolo au parte de cele mai bune condiţii.
Primarul Iulian Soceanu a ţinut să sublinieze faptul că baza sportivă străluceşte şi astfel secţiile de sport pot avea rezultate promiţătoare.

„În calitate de fost sportiv de performanţă, sportul în oraşul Techirghiol reprezintă o prioritate pentru mine. Avem una dintre cele mai frumoase baze sportive din judeţul Constanţa. În cadrul CS Sparta Techirghiol, îşi desfăşoară activitatea peste 200 de copii la diferite discipline sportive, cum ar fi şah, fotbal, baschet, karate sau tir sportiv.

Mulţumesc colegilor care coordonează activitatea clubului, antrenorilor şi personalului auxiliar pentru activitatea depusă. O minte sănătoasă într-un corp sănătos!”, a subliniat Iulian Soceanu.

Sursa: https://www.cugetliber.ro/stiri-sport-baza-sportiva-moderna-la-techirghiol-409179


Baza sportiva moderna, la Techirghiol

Baza sportiva din Techirghiol a prins contur, iar sportivii care se antreneaza acolo au parte de cele mai bune conditii.
Primarul Iulian Soceanu a tinut sa sublinieze faptul ca baza sportiva straluceste si astfel sectiile de sport pot avea rezultate promitatoare. Baza sportiva din Techirghiol a prins contur, iar sportivii care se antreneaza acolo au parte de cele mai bune conditii.
Primarul Iulian Soceanu a tinut sa sublinieze faptul ca baza sportiva straluceste si astfel sectiile de sport pot avea rezultate promitatoare.

Sursa: https://ziare.com/constanta/stiri-sport/baza-sportiva-moderna-la-techirghiol-8203478


Cum arată noul parc din Băicoi

Primăria orașului Băicoi a amenajat în zona Blocuri din localitate un parc modern destinat atât copiilor cat și adulților. Lucrările s-au desfășurat pe o perioadă de trei luni, fiind întârziate din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Parcul, intitulat “Bucuria Copiilor”, se întinde pe o suprafață de 1600 m² și este situat lângă grădinița din zonă, într-un spațiu de care mulți părinți se plângeau. Noul parc este împărțit pe trei zone: una pentru odihnă și recreere, cu băncuțe și spații verzi, una de joacă pentru copii cu locuri amenjate pentru două categorii de vârstă, cu leagăne, tobogane, balansoare, corpul de cățărat etc și încă o zonă de recreere pentru adulți cu aparate de fitness și masă de tenis.

Sursa: http://prahova-news.ro/stire/cand-se-deschide-si-cum-arata-noul-parc-din-baicoi-zona-blocuri-galerie-foto-10029


Cum arată cel mai modern parc din Prahova: locuri de joacă, aparate de fitness, masă de tenis și spațiu de relaxare pentru bunici

O suprafață de 1600 de metri pătrați situată în zona centrală a Băicoiului a fost transformată radical într-unul dintre cele mai moderne parcuri din Prahova, în urma implementării unui proiect îndrăzneț al Primăriei.
Parcul este împărțit în trei zone destinate copiilor, adulților cât și persoanelor în vârstă și a fost botezat „Bucuria Copiilor”. Astfel, pe lângă mobilierul specific locurilor de joacă, în parc au fost amplasate și bănci, coșuri de gunoi, dar și aparate de fitness și o masă de tenis.

Sursa: https://www.observatorulph.ro/viata-prahovei/2571952-foto-cum-arata-cel-mai-modern-parc-din-prahova-locuri-de-joaca-aparate-de-fitness-masa-de-tenis-si-spatiu-de-relaxare-pentru-bunici


Cea mai nouă bază sportivă din Zalău

Opţiunile se înmulţesc după ce o nouă bază sportivă şi-a deschis porţile pentru cei dornici să joace tenis, baschet, fotbal sau volei. Situată pe strada Pădurii nr. 24, Forest 24 Sport Center este o bază sportivă modernă ce dispune de terenuri pentru practicarea mai multor sporturi.
În municipiul de la poalele Meseşului s-a deschis recent un complex sportiv ce dispune de mai multe terenuri multisport. Iubitorii de mişcare pot juca aici tenis pe zgură sau pe suprafaţă hard, dar şi alte sporturi precum minifotbal, baschet, tenis cu piciorul sau volei.
Amplasamentul a fost construit în anul 2019 din fonduri private, iar complexul sportiv oferă un cadru adecvat practicării sportului pentru toţi doritorii, de la începători la avansaţi, de la copii, la adulţi sau la veterani.

“Baza a fost făcută din fonduri private. Suntem deschişi la parteneriate cu cluburi sportive care vor să efectueze antrenamente la baza noastră. Ce m-a îndemnat să fac demersurile pentru realizarea acestui proiect este dorinţa de a crea un loc unde copiii să poată face mişcare şi să reducă din timpul petrecut în faţa calculatorului”

                                                                    Major Attila – administratorul bazei sportive

Sursa: http://www.sportulsalajean.ro/articol-105347/foto-forest-24-sport%E2%80%88center-cea-mai-noua-baza-sportiva-din-zalau/


Un nou complex sportiv în Zalău

S-a deschis un complex sportiv ce dispune de mai multe terenuri multisport.

Iubitorii de mişcare pot juca aici tenis pe zgură sau pe suprafaţă hard, dar şi alte sporturi precum minifotbal, baschet, tenis cu piciorul sau volei, conform Sportul Sălăjean. Situată pe strada Pădurii, Forest 24 Sport Center este o bază sportivă modernă ce dispune de terenuri pentru practicarea mai multor sporturi.

“Baza a fost făcută din fonduri private. Suntem deschişi la parteneriate cu cluburi sportive care vor să efectueze antrenamente la baza noastră. Ce m-a îndemnat să fac demersurile pentru realizarea acestui proiect este dorinţa de a crea un loc unde copiii să poată face mişcare şi să reducă din timpul petrecut în faţa calculatorului”, a menționat Attila Major, administratorul bazei sportive.

Sursa: https://www.transilvaniabusiness.ro/2020/04/05/apare-un-nou-complex-sportiv-in-zalau/


Campania de modernizare a parcurilor de joacă din Municipiul Câmpia Turzii

După ce vechiul mobilier urban din parcurile de joacă a ajuns fie distrus fie impracticabil, administrația de la Câmpia Turzii a început investițiile în noul mobilier. Astfel au apărut echipamente noi în parcurile din oraș, noile echipamente de joacă fiind deliciul celor mici. Noile achiziții de mobilier urban care urmează a fi făcute, se înscriu în campania de modernizare a parcurilor de joacă din Municipiul Câmpia Turzii.

Sursa: https://www.ziarul21.ro/actualitate/noile-mese-de-ping-pong-din-campia-turzii-pe-deliciul-celor-mici/


Încă două locuri de joacă pentru copiii din Câmpia Turzii

Primăria Municipiului Câmpia Turzii continuă demersurile în vederea creerii de facilități moderne, pentru cetățenii de toate vârstele. Astfel, s-au dotat cu echipamente două locuri de joacă pentru copii din municipiul nostru.

Pe strada Laminoriștilor, în spatele fostului sediu al Poliției, a fost montat un complex de joacă nou, care va fi pe placul celor mici. Această lucrare se înscrie în campania de modernizare a parcurilor de joacă din Municipiu.

Pe de altă parte, pe strada Aviatorilor, locul de joacă a fost dotat cu elemente noi, menite sa confere copiilor un mediu sigur şi atrăgător, în care să îşi petreacă timpul liber.

Sursa: https://www.refleqtmedia.ro/2019/09/27/inca-doua-locuri-de-joaca-pentru-copiii-din-campia-turzii/


Baza sportivă “Dinamo” din Satu Mare, reabilitată din temelii și cu teren de competiții omologat

“Baza sportivă Dinamo a intrat într-un amplu proces de modernizare și reconfigurare. În colaborare cu Federația Română de Fotbal va fi amenajat un teren de fotbal omologat pentru Liga a 2-a. Va fi o bază sportivă unică în nord-vestul țării și va veni în sprijinul multor echipe care în timpul sezonului rece sunt nevoite să plece în Ungaria pentru antrenamente. Această bază sportivă va fi deschisă atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei care vor să practice sportul de masă”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gabor.

Proiectul presupune amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a pistei şi gropii cu nisip pentru săritura în lungime și montarea unui sistem complet pentru iluminarea  nocturnă a terenului, cu patru stâlpi de 20 de metri, cu reflectoare şi sisteme paratrăsnet, precum și a tribunei cu 200 de locuri.

Federația Română de Fotbal sprijină acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului.

Sursa: https://stiriletransilvaniei.ro/2020/06/10/foto-baza-sportiva-dinamo-din-satu-mare-reabilitata-din-temelii-si-cu-teren-de-competitii-omologat/


Bază sportivă ultramodernă în Satu Mare! Terenuri, pistă de atletism, tribune și nocturnă

Primăria Municipiului Satu Mare a început lucrările de amenajare a complexului sportiv „Dinamo”, printr-un proiect derulat în colaborare cu Federația Română de Fotbal. Baza Sportivă „Dinamo” va cuprinde un teren de fotbal cu gazon sintetic, cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale și a unor meciuri de cat. B şi C.  Printr-o investiție de 3 milioane de lei, vom realiza un complex sportiv unic în nord-vestul României, cu un teren de fotbal sintetic omologat pentru Liga a 2-a, nocturna, pistă de atletism, teren de baschet, vestiare și o tribună cu 200 de locuri. Va fi o bază destinată atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru sportul de masă.

”Baza sportivă Dinamo a intrat într-un amplu proces de modernizare și reconfigurare. În colaborare cu Federația Română de Fotbal va fi amenajat un teren de fotbal omologat pentru Liga a 2-a. Va fi o bază sportivă unică în nord-vestul țării și va veni în sprijinul multor echipe care în timpul sezonului rece sunt nevoite să plece în Ungaria pentru antrenamente. Această bază sportivă va fi deschisă atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei care vor să practice sportul de masă”, a declarat primarul Kereskényi Gabor.

Sursa: https://www.presasm.ro/fotovideo-baza-sportiva-ultramoderna-in-satu-mare-terenuri-pista-de-atletism-tribune-si-nocturna/


Teren de sport nou la şcoala din Lunca Cetăţuii

A inceput amenajarea si transformarea terenului de sport din curtea scolii Lunca Cetatuii. Se va face un teren multisport, dotat cu gazon sintetic si instalatie de nocturna. Lucrarile vor fi finalizate saptamana viitoare.

Aici, la Lunca Cetatuii, realizam un teren de sport din buget propriu. Practic terenul existent de la scoala Lunca Cetatuii va fi acoperit cu gazon sintetic. Se lucreaza la imprejmuirea terenului pentru a pune copiii si tinerii care vor juca pe acet teren, in siguranta. E o investitie din buget local, care costa 70.000 de lei doar gazonul.„, sustine Catalin Lupu, primar Ciurea.

Știre: http://telem.ro/teren-de-sport-nou-la-scoala-din-lunca-cetatuii/


Terenuri de sport la cinci școli ieșene

Cinci unități de învățământ din municipiul Iași vor beneficia de terenuri de sport la standarde moderne. Municipalitatea ieșeană a finalizat procedura, contractul fiind deja semnat.
După evaluarea tehnică și financiară, contractul a fost semnat cu firma Atlas Company SRL Târgu Mureș. Contractul este de 2,3 milioane de lei.
Toate cele cinci terenuri vor avea formă dreptunghiulară, cu lungimea de 40 de metri și lățimea de 20 de metri, iar în jurul terenului urmează a fi amenajată o zonă de siguranță. Fiecare teren va fi împrejmuit cu plasă bordurată și stâlpi metalici. Gardul va avea o înălțime de șase metri în spatele porților și patru metri pe lateralele terenului.

Știre: https://www.bzi.ro/terenuri-de-sport-de-peste-doua-milioane-de-lei-la-cinci-scoli-iesene-3891185


Teren sintetic cu nocturnă la Dedrad

O investiţie din bugetul local va aduce bucurie în rândul tinerilor din Dedrad şi îi va determina, poate, să facă mai multă mişcare. Cum Primăria şi Consiliul Local din Batoş consideră o prioritate educaţia şi sportul în general, administraţia locală a reuşit de curând să inaugureze un teren sintetic cu nocturnă.

„Considerăm o prioritate educaţia, învăţământul şi totodată sportul pentru copii, mai ales că în ultima vreme vedem copii care se joacă mai mult pe calculator. Aşa că am considerat că este necesar şi acest teren pentru a încerca să-i scoatem din mediul online şi să-i aducem cu picioarele pe pâmânt, să facă sport. Era necesară şi mă bucur că am reuşit să finalizăm această investiţie. Sunt convins că vor veni cu mai multă plăcere la orele de sport” a declarat primarul comunei Batoş, Dinu Dumitru Cotoi.

Știre: http://glasulvailor.ro/2019/10/30/teren-sintetic-cu-nocturna-la-dedrad/


Teren de sport construit pentru copiii și turiștii din zona Văliug-Crivaia

Un teren de aproximativ 450 de mteri pătrați din centrul comunei Văliug este trasformat în teren de mini sport. Situat în apropierea școlii, terenul de sport va avea gazon sintetic și va fi îngrădit cu plasă fiind proiectat cu nocturnă.

Terenul de sport va fi amenajat astfel încât pe el să se poată practica atât mini fotbal, handbal și volei și realizarea lui nu a fost gândită strict pentru localnici, după cum ne-a relatat viceprimarul, terenul putând fi utilizat și de către cei care ajung la pensiunile din zona Crivaia.

Știre: https://reper24.ro/teren-de-sport-construit-din-banii-primariei-pentru-copiii-si-turistii-din-zona-valiug-crivaia/


Un teren sintetic de fotbal, cu nocturnă, va fi construit la Petricani

Primăria va pune la dispoziție pentru construcția spațiului de agrement, terenul și accesul direct și neîngrădit în curtea școlii Domnul Trandafir din satul Boiștea.
Obiectul asocierii este promovarea sportului, în general, și a jocului de fotbal în special, prin implementarea proiectului „Înființare spațiu public de agrement – Teren de sport, în comuna Petricani, județul Neamț”.
Noul teren de sport va putea fi folosit pentru desfășurarea jocurilor de fotbal şi nu numai, amicale și oficiale, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, acest teren fiind dotat cu nocturnă.

Știre https://www.ziartarguneamt.ro/la-petricani-vin-iar-bani-europeni-un-nou-contract-de-finantare-a-fost-semnat


La Brașov a fost deschis cel mai performant teren de baschet în aer liber, din România

Lucrările la noul teren de baschet din Parcul Schaeffler (Livada Poștei) au fost finalizate. Suprafața de joc este certificată la nivelul Federației Internaționale de baschet, ceea ce face din acest teren unul care respectă rigorile baschetului profesionist, dar care poate fi utilizat de orice brașovean.

„Mă bucur că proiectul nostru de reabilitare a bazelor sportive din cartiere, dedicat sportului de masă, este susținut de unul dintre cei mai importanți agenți economici din Brașov, Schlaeffer România, care ne-a fost partener de-a lungul timpului în dotarea și întreținerea parcului din Livada Poștei. După ce, în această toamnă, Primăria a modernizat la standarde de ultimă generație, șapte terenuri de sport destinate iubitorilor de fotbal, baschet și tenis, iată că acum tinerii brașoveni vor avea la dispoziție cel mai modern teren de baschet destinat sportului de masă. Odată cu deschiderea terenului, acesta va beneficia și de o instalație de iluminat modernizată, care va oferi posibilitatea iubitorilor de baschet să facă mișcare pe o perioadă mai lungă de timp, atunci când lumina zilei nu mai e suficientă“, a declarat primarul George Scripcaru, la finalizarea lucrărilor.

Știre: https://newsbv.ro/2019/12/17/foto-la-brasov-a-fost-deschis-cel-mai-performant-teren-de-baschet-in-aer-liber-din-romania/


In Oraselul Copiilor se amenajeaza un teren de minifotbal

“La solicitarile repetate ale parintilor care vin cu copiii in Oraselul Copiilor, s-a luat decizia de a se construi aici si un teren de minifotbal, intrucât singurul teren din Oraselul Copiilor, cel de baschet, era foarte des disputat de copii, care unii doreau sa joace baschet, altii fotbal si astfel apareau mai mereu conflicte. Ca urmare a acestei investitii, cei care vor dori sa joace fotbal vor avea la dispozitie un teren nou”, a precizat Lucian Popa, directorul Directiei Patrimoniu Imobiliar din Primaria Oradea.
Lucrarile sunt executate de S.C Atlas Sport S.R.L.

Știre: https://www.oradea-online.ro/in-oraselul-copiilor-se-amenajeaza-un-teren-de-minifotbal_157007.html


Teren de minifotbal, amenajat în Orășelul Copiilor. La Colegiul ”Emanuil Gojdu” sunt refăcute terenurile de baschet

Singurul teren din Orășelul Copiilor, cel de baschet, era foarte des disputat de copii. Unii doreau să joace baschet, alții fotbal și astfel apăreau mai mereu conflicte. Ca urmare a acestei investiții, cei care vor dori să joace fotbal vor avea la dispoziție un teren nou”, a precizat Lucian Popa, directorul Direcției Patrimoniu Imobiliar din Primăria Oradea.

Suprafața de joc a terenului de minifotbal este de 26×11 m și este acoperită cu un covor de tartan. Potrivit edililor, acest covor este durabil, flexibil la contactul jucătorilor cu solul și are costuri minime de întreținere. Terenul va fi împrejmuit cu stâlpi și plasă metalică.

Știre: https://www.bihorpenet.ro/oradea-teren-de-minifotbal-amenajat-in-oraselul-copiilor-la-colegiul-emanuil-gojdu-sunt-refacute-terenurile-de-baschet/


Primaria Oradea amenajeaza un teren de minifotbal

Suprafața de joc a terenului de minifotbal este de 26×11 m, iar terenul va avea un covor de tartan cu marcaje făcute cu linii albe. Covorul de tartan va avea 16 mm grosime.
Acest tip de covor are numeroase avantaje pentru jocul de fotbal: este moale, flexibil la contactul jucătorilor cu solul, durabil în timp, permite jocul permanent pe teren și are costuri minime de întreținere.

Știre: https://infooradea.ro/primaria-oradea-amenajeaza-un-teren-de-minifotbal-in-oraselul-copiilor/


Se reabiliteaza terenurile de sport din curtea Colegiului National Emanuil Gojdu din Oradea

Au început lucrările de reparații, respectiv de reabilitare a vechilor terenuri de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu, amplasament situat pe str. Spiru Haret, nr. 3 – 5. Lucrările sunt necesare pentru atât siguranța elevilor care le utilizează, dar și pentru buna desfășurare a activităților sportive din cadrul colegiului.
Executantul lucrărilor este S.C Atlas Sport S.R.L.

Știre: https://infooradea.ro/se-reabiliteaza-terenurile-de-sport-din-curtea-colegiului-national-emanuil-gojdu-din-oradea/


Primaria Oradea amenajeaza un teren de minifotbal in Oraselul Copiilor

La începutul săptămânii trecute, Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea a început lucrările de amenajare a unui teren de minifotbal în Orășelul Copiilor.
Lucrările sunt executate de S.C Atlas Sport S.R.L.
Suprafața de joc a terenului de minifotbal este de 26×11 m, iar terenul va avea un covor de tartan cu marcaje făcute cu linii albe. Covorul de tartan va avea 16 mm grosime.

Știre: https://infooradea.ro/primaria-oradea-amenajeaza-un-teren-de-minifotbal-in-oraselul-copiilor/


Orășelul Copiilor din Oradea va avea teren de minifotbal

Micuții fotbaliști au un motiv de bucurie vara aceasta. În Orășelul Copiilor, Direcția de Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei a început lucrările pentru un teren de minifotbal.
Terenul va fi situat la intrarea dinspre Piața Rogerius, lângă scenă. Valoarea lucrărilor, executate de Atlas SRL, se ridică la 131.000 lei.

Știre: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-48/oraselul-copiilor-din-oradea-va-avea-teren-de-minifotbal-149608.html


Teren de fotbal în Orășelul Copiilor

„La solicitările repetate ale părinților care vin cu copiii în Orășelul Copiilor, s-a luat decizia de a se construi aici și un teren de minifotbal, întrucât singurul teren din Orășelul Copiilor, cel de baschet, era foarte des disputat de copii, care unii doreau să joace baschet, alții fotbal, și astfel apăreau mai mereu conflicte. Ca urmare a acestei investiții, cei care vor dori să joace fotbal vor avea la dispoziție un teren nou”, a precizat Lucian Popa, directorul Direcției Patrimoniu Imobiliar.

Suprafața de joc a terenului de minifotbal este de 26×11 m, va fi acoperită cu un covor de tartan de 16 mm, cu marcaje făcute cu linii albe.
Lucrările sunt executate de Atlas Sport SRL.

Știre: http://www.bihon.ro/teren-de-fotbal-in-oraselul-copiilor/2268218Parcuri de joacă pentru copii în comuna Măeriște

Grație unui proiect inițiat de administrația locală din Măeriște, copiii din comună vor beneficia de locuri de joacă special amenajate cu: leagăne, topogane, mese de plastic, învârtitori și echipamente de joacă adaptate nevoilor și așteptărilor celor mici.
Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil atunci când e fericit? Pentru orice copil, joaca în parc este una din cele mai importante activități pentru dezvoltarea armonioasă, dar și sănătatea sa. Cei mici au nevoie de locuri de joacă special amenajate, unde să își manifeste creativitatea, un loc potrivit, care să le aducă zâmbete și multe amintiri frumoase. Astfel, ne-am mobilizat și am reușit să realizăm această investiție în valoare de 250.000 de lei”, a precizat edilul comunei  Măeriște – Vasile Lazăr.

Știre: http://www.magazinsalajean.ro/despre-administratia/parcuri-de-joaca-pentru-copii-in-comuna-maeriste


Goleștiul are teren de sport multifuncțional!

Goleștiul are un stadion de fotbal care oferă condiții bune de joc pentru jucători și de urmărire a meciurilor pentru spectatori.  Un teren de sport multifuncțional unde sportivi amatori sau profesioniști pot juca minifotbal, tenis de câmp, volei, baschet sau pot practica alte discipline sportive.
Inaugurarea terenului de sport a fost făcută duminică, 20 octombrie, de primarul Alexandru Zar, în prezența consilierilor locali, a mai multor locuitori ai comunei și a unor invitați care au participat la activitățile sportive care au urmat. Primarul Zar a vorbit despre preocupările Consiliului Local și Primăriei pentru asigurarea unor condiții mai bune de viață pentru locuitori, inclusiv pentru activități sportive, de recreere.

Știre: https://monitoruldevrancea.ro/2019/10/22/galerie-foto-golestiul-are-teren-de-sport-multifunctional/


Bârsana are un nou teren de sport

Veste bună pentru locuitorii comunei Bârsana. Adminsitrația locală a dat în folosință noul teren de sport. Elevii și tinerii din Bârsana vor putea de acum să desfășoare activități sportive în condiții optime.

Nou teren de sport din Bârsana va fi folosit pentru orele de educație fizică dar vor avea acces pe teren și iubitorii de sport din localitate pentru diverse activități.

”Terenul de sport l-am dat deja în folosință. Finanțarea a fost obținută prin fonduri europene, adică prin GAL, respectiv AFIR și valoarea totală a terenului a fost de 70.000 euro. Este un teren sintetic, pentru activități sportive pentru locuitorii comunei Bârsana. Vom stabili un program, un regulament și sperăm că va fi de durată acest teren. Suntem mulțumiți de lucrare”, a declarat Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

Știre: https://realitateademaramures.net/fonduri-europene-barsana-are-un-nou-teren-de-sport/


Noua pistă de atletism de la stadionul municipal va fi funcţională de săptămâna viitoare

Tinerii atleţi rădăuţeni, dar şi iubitorii de mişcare din municipiu vor avea la dispoziţie, de la finele lunii în curs, o pistă modernă pentru antrenamente, dar şi pentru păstrarea unei bune forme fizice.
Administraţia locală rădăuţeană va inaugura peste câteva zile noua pistă de atletism de la stadionul municipal din localitate. Pe parcursul acestei săptămâni au fost turnate ultimele straturi de tartan, iar săptămâna viitoare vor fi aplicate marcajele pe pista modernă.

Știre: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-08-24/Noua-pista-de-atletism-de-la-stadionul-municipal-va-fi-functionala-de-saptamana-viitoare


Noua pistă de atletism de la Stadionul Rădăuţi

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat: „Sunt convins că această pistă de atletism modernă reprezintă un plus atât pentru municipiu, cât şi pentru rădăuţenii iubitori de sport, care îşi vor putea petrece o parte din timpul liber într-un mod plăcut, practicând diverse sporturi, ceea ce va contribui la o viaţă mai sănătoasă şi armonioasă pentru fiecare”.
Pista are 3.200 de mp, cu şase culoare, fiecare de 1,25 metri lăţime. În suprafaţă va fi inclusă o pistă dreaptă în lungime de 100 de metri.

Știre: https://stirilevivafm.ro/noua-pista-de-atletism-de-la-stadionul-radauti-va-fi-inaugurata-in-aceasta-luna/


Noua pistă de atletism de la Rădăuți

Stadionul Municipal Rădăuți a găzduit, la finele săptămânii trecute, evenimentul caritabil „EGGER Aleargă”, eveniment aflat la a noua ediție. Acțiunea a marcat prima alergare oficială pe noua pistă de atletism modernizată. Rădăuțenii și nu numai vor beneficia de noua pistă de atletism, acoperită cu tartan, cu 6 culoare și cu o pistă dreaptă de 100 metri.. La acțiunea care a marcat inaugurarea pistei de atletism a fost prezent și primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, care a participat alături de ceilalți invitați la prima alergare oficială pe noua pistă.

Știre: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-10-08/EGGER-Alearga-pe-noua-pista-de-atletism-de-la-Radauti#ixzz61s8qpvSv


Investiții importante la Școala Gimnazială Ibănești Pădure

Școala Gimnazială Ibănești Pădure îi va întâmpina pe elevi luni dimineață, în prima zi de școală, cu un interior complet renovat.
La școlile din Ibănești și Ibănești Pădure au fost instalate două locuri de joacă.
Știre: http://ibanesti.ro/comuna-ibanesti/post/1553/investi%C8%9Bii-importante-la-%C8%99coala-gimnazial%C4%83-ib%C4%83ne%C8%99ti-p%C4%83dure/?fbclid=IwAR0abyTTvkxTKdECV5scMNkZ1EMDf5tbgELy1qs2LHzU2PDKWvjGZzQY3iQ


Primăria investește peste 500.000 de lei în modernizarea a 7 astfel de locuri de agrement

În perioada imediat următoare edilii brașoveni vor finaliza modernizarea a șapte terenuri destinate iubitorilor de fotbal, baschet și tenis, cu toate dotările specifice fiecărui sport. Lucrările au început de aproximativ o lună și au vizat zona Aleii de sub Tâmpa, parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și parcul de pe strada Soarelui.
Valoarea totală a lucrărilor, inclusiv dotări, este aproape 535.000 de lei, inclusiv TVA. Accesul pe terenurile menționate va fi gratuit, după un program ce va fi stabilit în perioada următoare de către reprezentanții Primăriei.

Știre: https://www.bizbrasov.ro/2019/09/04/primul-teren-de-sport-de-cartier-cu-gazon-artificial-unde-se-va-putea-juca-gratuit-primaria-investeste-peste-500-000-de-lei-in-modernizarea-a-7-astfel-de-locuri-de-agrement/


Șapte terenuri de sport, modernizate și puse gratis la dispoziția brașovenilor

“Lucrările au început de aproximativ o lună și au vizat zona Aleii de sub Tâmpa, parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și parcul de pe strada Soarelui.
Suprafața de joc este realizată prin aplicarea mai multe straturi de rășini acrilice speciale, rezultând o suprafață perfectă pentru joc, dar și care amortizează șocurile pe care le resimte corpul în urma săriturii. Au fost recondiționate coșurile de baschet și vor fi montate panouri noi, iar în câteva zile terenurile vor fi dotate și cu bănci și coșuri de gunoi.
Sunt terenuri puse la dispoziția publicului în mod gratuit și sper să fie utilizate în mod civilizat. “, a spus primarul.

Știre: https://newsbv.ro/2019/09/04/sapte-terenuri-de-sport-modernizate-si-puse-gratis-la-dispozitia-brasovenilor/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+NewsBrasov+%28News+Brasov%29#utm_source=NewsBrasov&utm_medium=Newsbv.ro&utm_campaign=feed

 


Șapte terenuri de sport, modernizate și puse gratis la dispoziția brașovenilor

„În perioada imediat următoare primăria va finaliza modernizarea a șapte terenuri destinate iubitorilor de fotbal, baschet și tenis, cu toate dotările specifice fiecărui sport.
Aceste lucrări fac parte din strategia municipalității de sprijinire a sportului de masă și extindere și modernizare a facilităților sportive și de relaxare. Pentru copii, în special, căutăm să identificăm și să amenajăm cât mai multe locuri de joacă sau pentru mișcare și practicarea diferitelor sporturi. Am identificat aceste șapte terenuri, pe care se derulează lucrări de amenajare și de dotare cu elemente specifice.”

Știre: https://www.brasovcity.ro/index.php?ck=48&lang=ro&area=%C8%98tiri+pe+larg&snr=1697&fbclid=IwAR367NixHaT4zzq4vwg_TTHetBd9_QJO3g7as2i6daZfrFf3cE-CSEbRFu0


Elevii Colegiului Emanuil Gojdu au, de acum, terenuri noi de baschet

“Ca urmare a lucrărilor de reabilitare, baza sportivă din curtea colegiului va avea următoarele dotări: patru sisteme cu coș de baschet compuse din stâlpi de oțel, panou plexiglas și inel+plasă; patru stâlpi multifuncționali (mobili) și un fileu pentru volei și tenis; două porți minifotbal/handbal, de dimensiuni 3×2, fabricate din fier; 3 mese de tenis din oțel galvanizat.
Executantul lucrărilor a fost S.C Atlas Sport S.R.L.”

Știre: https://infooradea.ro/elevii-colegiului-emanuil-gojdu-au-de-acum-terenuri-noi-de-baschet/


Terenurile de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu au fost reabilitate

“S-au finalizat lucrările de reparații, respectiv de reabilitare a vechilor terenuri de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu, amplasament situat pe str. Spiru Haret nr. 3 – 5. Executantul lucrărilor a fost S.C Atlas Sport S.R.L, iar valoarea contractului a fost de 270.750 lei (fără TVA).
Lucrările au constat în refacerea suprafeței de joc, precum și împrejmuirea celor două terenuri, fiecare cu o suprafață de 22 x 15 m, în total 660 mp.”

Știre: http://www.oradea.ro/stiri-oradea/terenurile-de-baschet-din-curtea-colegiului-na-539-ional-emanuil-gojdu-au-fost-reabilitate?fbclid=IwAR3U7nygHCZOBkUM1Z3A-SW4YFngE6YQxDmF64zkwa_ieySaNwDlHMNE2UE


Colegiul Național Emanuil Gojdu – Terenuri de baschet, reabilitate

„Lucrările au început în cursul lunii mai și au fost necesare pentru atât siguranța elevilor care le utilizează, dar și pentru buna desfășurare a activităților sportive din cadrul colegiului”, menţionează Primăria Oradea. Executantul lucrărilor a fost Atlas Sport, iar valoarea contractului a fost de 270.750 lei (fără TVA).
Lucrările au constat în refacerea suprafeței de joc, precum și împrejmuirea celor două terenuri, fiecare cu o suprafață de 22×15 m, în total 660 mp. După etapele pregătitoare ale lucrării, a fost montat un covor din tartan. Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici cu o înălțime de 4 m și plasă metalică împletită”, precizează municipalitatea.”

Știre: https://www.crisana.ro/stiri/educa-ie-6/colegiul-national-emanuil-gojdu-terenuri-de-baschet-reabilitate-170562.html


Teren multifuncțional: un proiect de suflet

Unul din cele patru terenuri multifuncționale de sport, pe care și-a propus administrația locală din Caransebeș să le realizeze, a găzduit joi primul meci de fotbal. Terenul din incinta fostei Școli Generale 2 din cartierul Pipirig, actualul Corp B al Liceului Tehnologic „Decebal”, a fost realizat doar cu fonduri de la bugetul local.
Terenul poate fi folosit pentru meciuri de fotbal, handbal, volei, baschet, tenis de câmp, fiind dotat și cu instalație de nocturnă. Prioritate vor avea elevii școlii, spune primarul Felix Borcean, care a venit la teren cu propria echipă de fotbal, alcătuită din consilierul județean Dumitru Rujan, șeful Transal, Ovidiu Chimigeriu, fostul manager al spitalului, Ionuț Mihăilică și responsabilul cu terenurile și sălile de sport din cadrul municipalității, Gabriel Țurcaș.

Știrehttp://www.caon.ro/teren-multifunctional-un-proiect-de-suflet/2029237


Parc de distracții, în numele viitorului

Comuna Ozun are începând de sâmbătă unul dintre, dacă nu chiar cel mai frumos loc de joacă pentru copii din județul Covasna. „Piesa de rezistență” este Corabia Piraților, construcția care nu doar că promite celor mici „aventuri” de neuitat, ci este și realizată la standarde europene de calitate și siguranță, spun autoritățile. Vistieria Primăriei și Consiliului Local s-a golit cu aproximativ 200.000 de lei pentru acest proiect, care a inclus, totodată, și amenajarea locului de joacă prin reabilitarea mobilierului vechi, amplasarea de camere de supraveghere, garduri de protecție și altele. Însă niciun ban nu este cheltuit în zadar, ține să sublinieze primarul comunei, Ráduly István, care spune că investițiile în copii sunt cele mai bune investiții de viitor.

Știre: https://covasnamedia.ro/stirea-zilei/parc-de-distractii-in-numele-viitorului


Amenajare teren de sport multifuncțional în Oltina

Sportul contribuie în mod esențial la dezvoltarea fizică armonioasă, la menținerea stării de sănătate la cote optime precum și la întărirea spiritului de echipă și a celui de competiție. De aceea, practicarea sportului de către copii și tineri este o necesitate imperativă ale cărei beneficii pe termen mediu și lung sunt foarte însemnate. Aceste considerente au fost punctul de plecare pentru realizarea proiectului privind construirea unui teren de sport multifuncțional în Oltina.

Terenul de sport multifuncțional va fi amenajat în curtea grădiniței din localitatea Oltina.

Prin realizarea acestei investiții se vor asigura condiții calitative pentru practicarea unor sporturi precum: handbal, minifotbal, fotbal și tenis. Lucrările presupun turnarea unei platforme betonate, montarea gazonului artificial și a instalației de nocturnă. Accesoriile sportive vor fi amplasate după finalizarea operațiunilor de instalare și marcare a suprafeței sintetice.Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!