Inaugurare teren de sport în Caransebeș

Primul teren sintetic multifuncțional a fost inaugurat azi la fosta Şcoală Generală nr. 2 din cartierul Pipirig al municipiului Caransebeș, unitate de învăţământ ce aparține de Liceul Tehnologic Decebal. Deschiderea a fost marcată printr-un meci amical între elevii școlii și echipa Primăriei Caransebeș, condusă de primarul Felix Borcean.

„Este un proiect drag mie, pentru că inaugurăm un teren de fotbal, și nu numai, în incinta școlii unde și eu am învățat. Şi eu mi-aș fi dorit la vremea respectivă să beneficiem de asemenea condiții. Vom inaugura și arena din cartierul Balta Sărată, care este de dimensiuni mai mari, aici spațiul nu ne-a permis construirea unui teren de dimensiuni standard, este puțin mai mic, dar e bine că am reușit și acest lucru, după multe dezbateri”, a declarat Felix Borcean, spunând că nu a ales de prima dată acest cartier pentru a nu fi părtinitor cu oamenii din cartierul unde locuiește, această locație fiind aleasă de consilierii PSD, ca o condiție de a fi de acord cu proiectul inițiat de primarul Felix Borcean.

Știre: https://expressdebanat.ro/inaugurare-pnl-psd-la-caransebes-terenul-de-sport-dedicatie-social-democrata-pentru-felix-borcean/


Noi echipamente sportive vor fi instalate în parcurile orașului Petrila

Continuă lucrările de reamenajare efectuate de edilii de la Petrila în Parcul Copiilor. La această dată se execută un loc de joacă special pentru copii, prevăzut cu un gazon sintetic cu burete pentru amortizare a căzăturilor.
Edilii doresc ca acest parc, la finalul lucrărilor, să fie pe placul copiilor, să ofere satisfacție în momentele de recreere, să fie cu adevărat în sprijinul și spre bucuria celor a căror nume îl poartă, al copiilor, amintind faptul că aici se dorește instalarea unei corabii de dimensiuni mari, aceasta va fi sigur atracția numărul unu a parcului, o tiroliană precum și cîteva instalații de cățărare.

Știri: https://www.avantulliber.ro/2017/06/21/noi-echipamente-sportive-vor-fi-instalate-in-parcurile-orasului-petrila/

Proiect realizat de Atlas Sport: https://www.atlassport.ro/project/petrila-hd/


Marile realizări sunt atinse nu prin putere, ci prin perseverenţă – Teren multisport realizat de Atlas Sport

Primaria Comunei Leu
Marile realizări sunt atinse nu prin putere, ci prin perseverenţă.
Una dintre multele realizări de la nivelul comunei este și acest minunat teren multisport pentru care urmează procedura de recepție și apoi predarea lui către Clubul Sportiv de la nivelul U.A.T. comuna Leu.

Bază sportivă, inaugurată la Bistrița Bârgăului de președintele CJ și primarul Vasile Laba

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, și primarul din Bistrița Bârgăului, Vasile Laba, au participat la inaugurarea bazei sportive construite în comună.

”Vreau să îl felicit pe Vasile Laba, primarul comunei Bistrița Bârgăului, pentru modul în care reușește să unească comunitatea locală. Alături de tinerii din localitate, a fost inaugurat terenul de fotbal și baza sportivă din Bistrița Bârgăului. M-am bucurat să întâlnesc aici prieteni și oameni dragi și, înainte de toate, o comunitate unită care își cunoaște foarte bine nevoile și care știe cum să le rezolve”, a menționat pe Facebook Radu Moldovan.


Teren de tenis cu gazon sintetic în curtea Casei de Cultură din Sîncraiu de Mureș

Primăria Sîncraiu de Mureș a amenajat în curtea Casei de Cultură din Sîncraiu de Mureș un teren de tenis cu gazon sintetic și dimensiunile de 38x18m. Terenul este împrejmuit complet cu plasă și este dotat cu nocturnă.

În următoarea ședință de Consiliu Local se vor stabili taxele de închiriere.

Știre: http://www.punctul.ro/teren-de-tenis-cu-gazon-sintetic-in-curtea-casei-de-cultura-din-sincraiu-de-mures/Teren de sport multifuncțional, inaugurat la Pâtârlagele, BUZĂU

Tinerii și nu numai, din orașul Pâtârlagele, vor avea unde să facă mișcare în condiții bune. Autoritățile locale au reușit să ducă la bun sfârșit, proiectul ce viza înființarea unui teren de sport multifuncțional.
Acesta este un teren și se află în incinta Liceului Teoretic “Radu Vlădescu”. Prin acest proiect, primarul din Pâtârlagele, Ion Gheorghiceanu, dorește să incurjeze copii și adolescenții să facă mișcare pentru a fi mai sănătoși.

Știre: http://www.jurnaluldebuzau.ro/stiri/teren-de-sport-multifunctional-inaugurat-la-patarlagele/


Terenuri de sport amenajate de Primăria Satu Mare la trei şcoli, investiţie în valoare de 850.000 de lei

Mai multe terenuri de sport amenajate la trei instituţii de învăţământ gimnazial şi liceal din municipiul Satu Mare, investiţie în valoare totală de 850.000 de lei, au fost inaugurate pe 21 noiembrie în prezenţa reprezentanţilor administraţiei locale. Potrivit primarului Kereskenyi Gabor, municipalitatea a decis investirea în respectivele terenuri de sport pentru ca elevii să aibă condiţii astfel încât să se dezvolte armonios.

Am investit o sumă importantă în amenajarea celor trei terenuri de sport, tocmai pentru că suntem în asentiment cu vechiul proverb latin Mens sana in corpore sano. Pe lângă condiţiile bune pe care le asigurăm elevilor în şcolile din Satu Mare, dorim să le oferim copiilor noştri posibilitatea de a se dezvolta armonios şi a creşte sănătos făcând mişcare. Am dorit să îi încurajăm să practice sport pentru sănătatea lor, pentru a le dezvolta spiritul competiţional, dorinţa de reuşită şi fair-play-ul. Nu ne vom opri la cele trei unităţi de învăţământ, vom continua şi anul viitor să investim în terenuri de sport pentru că o viaţă sănătoasă înseamnă în primul rând multă mişcare“, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

Știre: http://www.administratie.ro/terenuri-de-sport-amenajate-de-primaria-satu-mare-la-trei-scoli-investitie-in-valoare-de-850-000-de-lei/


Păstrăveni are MiniARENĂ cu nocturnă

Motiv de mare bucurie pentru elevii Școlii din Păstrăveni , ieri, duminică, 22 aprilie. A fost dat în folosință unul dintre cele mai moderne terenuri de sport din mediul rural din județul Neamț, pe care cei prezenți la eveniment l-au supranumit ”MiniARENA din Păstrăveni ”.
Investiția a fost de aproximativ 250.000 de lei, terenul fiind construit de Atlas Sport din Târgu Mureș, firma fiind singură care s-a încumetat să accepte condițiile impuse de primarul Anton Gorea, și anume de a construi un teren cât mai performant la un preț cât mai mic. Terenul de sport este unul multifuncțional, pe el putându-se juca fotbal, baschet, tenis, volei și alte sporturi, fiind dotat și cu instalație nocturnă.

Știre: https://tvmneamt.ro/pastraveni-are-miniarena-cu-nocturna-prima-competitie-sportiva/

 


Noi locuri de relaxare pentru părinţi şi copii, într-o comună de lângă Timişoara

“Patru noi spaţii de joacă, două în centrul de comună şi încă două în satul aparţinător Ianova, vor fi amenajate, în curând, în localitatea timişeană Remetea Mare.
Primarul acesteia, Ilie Golubov, subliniază că acestea sunt absolut necesare în condiţiile în care numărul copiilor din zonă – de vârste preşcolare, din clasele primare şi de gimnaziu – se apropie de 300.”

Proiect realizat de Atlas Sport. Mai multe detalii și imagini cu locurile de joacă, aici.

Știre: https://renasterea.ro/noi-locuri-de-relaxare-pentru-parinti-si-copii-intr-o-comuna-de-langa-timisoara/


Atlas Sport, cel mai de încredere brand românesc în domeniul construcției terenurilor de sport

Brandul Atlas Sport a ajuns să-și domine segmentul de piață datorită specializării companiei, creșterii de echipe dedicate pentru fiecare etapă a proiectelor și, totodată, prin dezvoltarea unei culturi oraganizaționale puternice.
Cei care doresc să contruiască un teren de sport cu Atlas Sport beneficiază de proiectare și design gratuite, iar pe site-ul atlassport.ro, înainte de a cere o ofertă se poate configura terenul. „Noi facem proiectul, se depune, se avizează, se emite autorizația de construcție, facem execuția, le dăm cheile și gata. Clienții nu au nicio grijă, acesta fiind unul dintre punctele noastre forte”, spune Emanuel Toma, fondatorul companiei Atlas Sport din Tîrgu Mureș.

Ştire: http://www.zi-de-zi.ro/2018/02/13/foto-atlas-sport-cel-mai-de-incredere-brand-romanesc-domeniul-constructiei-terenurilor-de-sport/


Noul teren de fotbal al Școlii Vărăști

Construire teren de fotbal cu gazon sintetic la Școala Gimnazială Nr 1, comuna Vărăști, județ Giurgiu

http://www.comunavarasti.ro/foto/noul-teren-de-fotbal-al-scolii-varasti


Noua pistă de atletism invită la recorduri!

Pista de atletism din zona Steaua Dunării a fost dată în folosință oficial vineri, 13 octombrie, în prezența câtorva oficialități locale.

Pista de atletism construită pe amplasamentul Parcului fără Nume a stârnit multe discuții, legate în principal de faptul că a fost defrișată o suprafață de teren importantă.

Programul de funcționare este între orele 6-24 în lunile aprilie-octombrie și 8-22 în lunile noiembrie-martie; prioritate în utilizare au sportivii care fac parte din diverse cluburi sportive afiliate FRA.

Această pistă satisface un mare of al atleților giurgiuveni; sunt ferm convins că darea în folosință a acesteia va contribui la obținerea unor performanțe net superioare față de cele de până acum, performanțe care sunt de toată lauda deși atleții care le-au obținut s-au antrenat în condiții cu totul improprii.

Proiect realizat de Atlas Sport: https://www.atlassport.ro/project/giurgiu-gr/

Știre: https://giurgiuonline.net/a-fost-data-in-folosinta-pista-de-atletism-de-la-steaua-dunarii/


A fost inaugurat terenul de sport din curtea Complexului de Servicii Miercurea-Ciuc

În cadrul Zilelor Judeţului Harghita a fost inaugurat terenul de sport multifuncţional din curtea Complexului de Servicii Miercurea-Ciuc.
Terenul de sport cu gazon artificial a fost construit la iniţiativa conducerii DGASPC Harghita în cursul lunii decembrie 2016 şi reprezintă o adevărată culoare în viaţa beneficiarilor centrului, este un adevărat dar pentru copiii noştri, pentru că îşi pot petrece timpul aşa cum le place, într-un mediu sigur”, a spus şefa Complexului de Servicii Miercurea-Ciuc.

„Construirea terenului de sport a fost finanţată de Consiliul Judeţean Harghita şi a costat în total 205.642 lei. Lucrările au fost realizate de SC Atlas Sport Tg. Mureş”, a mai adăugat Antal Dászkel Ildikó. Locuitorii centrului au afirmat în unanimitate că existenţa terenului de sport îi bucură foarte mult, pentru că îşi pot petrece timpul liber cu ceea ce le place să facă.

Știre: http://informatiahr.ro/a-fost-inaugurat-terenul-de-sport-din-curtea-complexului-de-servicii-miercurea-ciuc/


Teren de fotbal sintetic, la Dumitrița, Bistrița

“Primarul din Dumitrița, Ilie Uchrenciuc a participat la inaugurarea noului teren de fotbal din localitatea Ragla. Investiția s-a realizat din bugetul local și a costat 370.000 de lei. Terenul sintetic a fost construit de Atlas Sport și a durat 4 luni.

La inaugurarea bazei sportive a participat prefectul Ovidiu Frenț, senatorul PSD Ioan Deneș, vicepreședintele Consiliului Județean Ioan Puica, managerul județului, Florin Moldovan, arhitectul județului Radu Săplăcan. Un sobor de preoți împreună cu protopopul Alexandru Vidican a oficiat slujba de sfințire a acestui teren de fotbal, eveniment la care au participat mai mulți consilieri locali și funcționari ai Primăriei Dumitrița!

Inaugurarea oficială a avut loc odată cu instalarea noului preot din Ragla, iar la final oficialitățile locale și județene au fost invitate la o masă oficială în incinta Căminului Cultural. Pe sinteticul din Ragla s-a desfășurat un antrenament al echipelor de copii, iar seara PSD-iștii au jucat un meci amical. Terenul sintetic este dotat cu nocturnă și locuri de parcare.”

Ştire: http://www.ziardebistrita.ro/30574-2/


A fost inaugurat terenul sintetic de fotbal din Micro

La iniţiativa primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a fost amenajat terenul sintetic de fotbal situat pe Aleea Milcov din cartierul Micro 15. Terenul are o suprafaţă de joc de 40/20 m, este acoperit cu gazon sintetic, împrejmuit cu plasă de sârmă de 6 m înălţime şi acoperit cu plasă  de protecţie.
Terenul va fi gestionat de Administrarea Domeniului Public şi va fi dat în folosinţă cu titlu gratuit doritorilor după un program dinainte stabilit.”

Ştire: http://www.satumareonline.ro/cp/8/17921/A-fost-inaugurat-terenul-sintetic-de-fotbal-din-Micro-15


Noi echipamente sportive vor fi instalate în parcurile orașului PETRILA

“Continuă lucrările de reamenajare efectuate de edilii de la Petrila în Parcul Copiilor. La această dată se execută un loc de joacă special pentru copii, prevăzut cu un gazon sintetic cu burete pentru amortizare a căzăturilor.
 Edilii doresc ca acest parc, la finalul lucrărilor, să fie pe placul copiilor, să ofere satisfacție în momentele de recreere, să fie cu adevărat în sprijinul și spre bucuria celor a căror nume îl poartă, al copiilor, amintind faptul că aici se dorește instalarea unei corabii de dimensiuni mari, aceasta va fi sigur atracția numărul unu a parcului, o tiroliană precum și cîteva instalații de cățărare.
De asemenea, Primăria Petrila înlocuieşte aparatele fitness din parcul amenajat la fostul stadion din Petrila. 7 noi echipamente sportive de exterior vor fi instalate în parc, alături de cele două noi insule de joacă pentru copii.”

Proiect realizat de Atlas Sport: https://www.atlassport.ro/project/petrila-hd/

Vladimirescu investește aproape 100 de mii de euro în refacerea gazonului arenei „Constantin Sfârlogea”: „Totul pentru tinerii comunei noastre!”

“Banii nu contează când e vorba despre tinerii comunei noastre. Ne dorim ca ei să se dezvolte armonios, să poată practica sportul pe care-l iubesc în cele mai bune condiții. Bugetul comunei ne-a permis să facem această investiție, iar următorul pas a fost licitația prin SEAP. Putem spune că am avut norocul că o singură firmă a ofertat lucrarea, căci, altfel, am fi riscat să ne întindem cu termenele, ca urmare a dreptului de contestație a societăților care ar fi pierdut. Așa, însă, firma din Târgu Mureș (n.a. Atlas Sport), care ne-a ajutat și cu tribunele, a demarat lucrările și se apropie deja de finalul primei etape, decopertarea totală a terenului. Urmează drenajul, ce va fi făcut ca la carte, urmând ca în final să semănăm noul gazon. Lăsăm în seama specialiștilor aceste treburi, iar ei ne-au promis că totul va fi gata în maxim trei luni. “

Ştire: http://glsa.ro/arad/269458-vladimirescu-investeste-aproape-100-de-mii-de-euro-in-refacerea-gazonului-arenei-constantin-sfarlogea-totul-pentru-tinerii-comunei-noastre.html


Corabia Piraţilor a andocat la Dumbrăviţa, special pentru prichindei!

“Noi ţinem foarte mult la copiii noştri şi din doi în doi ani reînnoim parcul. Anul acesta am venit cu ceva mai deosebit, cu această corabie a piraţilor, mă bucur că suntem printre primele trei localităţi din ţară care au achiziţionat aşa ceva. Vom merge mai departe şi vom achiziţiona şi alte obiecte de joacă pentru copii”, a spus Victor Malac, primarul comunei Dumbrăviţa.

Corabia dedicată celor mici a fost adusă de la Târgu Mureş, o asemenea ambarcațiune existând în doar trei locuri din ţară, al treilea fiind Dumbrăviţa.

Ştire: http://www.banatulazi.ro/corabia-piratilor-a-andocat-la-dumbravita-special-pentru-prichindei-video/


90.000 de euro pentru un teren de sport multifuncțional, la Ocna Sibiului

“Primăria Ocna Sibiului a amenajat un teren de sport multifuncțional, la Școala Gimnazială din localitate (Școala Mică), valoarea investiției ridicându-se la aproximativ 90.000 de euro (TVA inclus). Terenul de sport dispune de gazon sintetic, pistă pentru alergare, instalație de nocturnă și va putea fi folosit pentru practicarea jocurilor de minifotbal, handbal, baschet, tenis de câmp și volei. Au fost construite și tribune, iar terenul este prevăzut atât cu un gard, cât și cu un acoperiș din plasă.

Aici,  elevii de la Școala Gimnazială din Ocna Sibiului vor putea desfășura orele de educație fizică, iar în următoarea ședință a Consiliului Local va fi supusă votului o hotărâre, prin care să fie stabilite norme și tarife privind închirierea terenului, pentru activități sportive.”

Ştire: http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/90-000-de-euro-pentru-un-teren-de-sport-multifunctional-la-ocna-sibiului-126503.html


Investiţie Atlas Sport, în Ungheni

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construire şi dotare hală de producţie în cadrul SC Atlas Sport SRL”, propus a fi realizat în oraşul Ungheni, Platforma Vidrasău …

http://www.anpm.ro/documents/24337/31915849/Proiect+decizia+etapa+incadrare+ATLAS+SPORT_const.+hala+prod.pdf/af4b5d69-4eca-41da-976d-050b5cafae00


Bază sportivă modernă la USAMV Cluj-Napoca, realizată de Atlas Sport

Recent, în Cluj Napoca a fost inaugurată o bază sportivă modernă, la USAMV.
Atlas Sport a avut onoarea de a îşi aduce aportul la această iniţiativă, prin reabilitarea terenurilor de sport (fotbal şi tenis), din cadrul instituţiei.

Inaugurarea a fost marcată printr-o competiţie amicală de fotbal între «FC Universitatea Cluj» şi studenţii universităţii, în prezenţa domnilor: Marius Popescu (antrenorul lui “U” Cluj), Zsolt Szilágyi (antrenorul secund), Marian Onicaş (team-manager “U” Cluj), Cristi Pojar (fost fotbalist al “Şepcilor roşii”), Ioan Ovidiu Sabău (manager sportiv “U” Cluj), Cosmin Irimieş (prorector al Universităţii Babeş-Bolyai şi vicepreşedinte la “U” Cluj) şi Cornel Catoi (rectorul USAMV).

Ştire şi video: http://ziuadecj.realitatea.net/sport/fotovideo-u-cluj-victorie-in-amicalul-cu-usamv–158948.html


Proiectul „CONSTRUIRE ȘI DOTARE HALĂ DE PRODUCȚIE ÎN CADRUL S.C. ATLAS SPORT S.R.L.”

12.04.2016

S.C.  ATLAS SPORT S.R.L. titular al proiectului “CONSTRUIRE ŞI DOTARE HALĂ DE PRODUCŢIE ÎN CADRUL S.C. ATLAS SPORT S.R.L.” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Mures, pentru proiectul “CONSTRUIRE ŞI DOTARE HALĂ DE PRODUCŢIE ÎN CADRUL S.C. ATLAS SPORT S.R.L.”, propus a fi amplasat în oraşul Ungheni, Platforma Vidrasău – Ungheni, nr. 1/G, jud. Mureş. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, din Tîrgu Mureş, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni, între orele 9-15 şi marţi-vineri, între orele 9-12, precum și la următoarea adresă de internet www.apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 19.04.2017.


Comuna Vladimirescu, mereu în modernizare

“La sport am construit o tribună nouă, acoperită, de 250 de locuri, având echipă de fotbal în fiecare localitate cu absolut toate condiţiile, inclusiv 3 terenuri care dispun de sisteme de irigaţie: Vladimirescu-Horia-Mândruloc-Cicir, cu irigaţie subterană, pe sub gazon, retractabilă”, spune edilul comunei Vladimirescu, Ioan Crişan.

Mai multe imagini ale proiectului finalizat, puteţi vedea aici:


Anbora, punct de reper pe harta județului

Turiştii şi locuitorii municipiului Târnăveni vor avea o nouă opţiune de relaxare şi petrecere a timpului liber începând cu sfârşitul acestui an, atunci când va fi dată în funcţiune o modernă bază sportivă şi de agrement, Sports & Caffe Anbora, cu sediul pe str. Armatei, 83 A.
Realizată în mai puţin de un an, baza are în componenţă un teren de sport multifuncţional acoperit cu tribună de 140 de locuri, vestiare şi grupuri sanitare. În urma testării, a răspuns foarte bine utilizării la fotbal, tenis de câmp şi tenis cu piciorul, volei, badminton dar şi altor sporturi individuale.

Un cafe-club ultramodern cu 80 de locuri şi un teren şi un teren de joacă întregeşte peisajul, dezolant cu puţin timp în urmă, rămas după dezafectarea unei fabrici de ceramică.

Ştire: http://www.zi-de-zi.ro/2016/12/05/anbora-punct-de-reper-pe-harta-judetului/

Mai multe imagini ale proiectului finalizat, puteţi vedea aici:

https://www.atlassport.ro/project/tarnaveni-ms/

 


Comuna Vladimirescu, în continuă modernizare

Aproape în orice domeniu continuitatea înseamnă performanţă şi calitate. Iar locuitorii comunei Vladimirescu au ales şi în acest an continuitatea. Primarul Ioan Crişan adună al 4-lea mandat la conducerea comunei, şi munca depusă de el şi echipa să se simte la fiecare pas. Iar proiectele prind viaţă cu fiecare zi care trece în cea mai mare comună a Aradului.

“La sport am construit o tribună nouă, acoperită, de 250 de locuri, având echipă de fotbal în fiecare localitate cu absolut toate condiţiile, inclusiv 3 terenuri care dispun de sisteme de irigaţie: Vladimirescu-Horia-Mândruloc-Cicir, cu irigaţie subterană, pe sub gazon, retractabilă”, spune edilul comunei Vladimirescu, Ioan Crişan.

Ştire: http://www.arq.ro/comuna-vladimirescu-mereu-in-modernizare/9565

Mai multe imagini ale proiectului finalizat, puteţi vedea aici:

https://www.atlassport.ro//project/vladimirescu-ar/


Teren de sport multifuncțional, la Oțelu Roșu! 300.000 de lei vor fi investiți în orașul de pe Valea Bistrei!

Tinerii din orașul Oțelu Roșu dar și de pe Valea Bistrei, iubitori de sport, se vor putea bucura peste câteva săptămâni de un teren de sport multifuncțional. Administrația locală a obținut o finanțare de 300.000 de lei de la Ministerul Tineretului și Sportului, pentru achiziționarea și montarea obiectivului. 

După aproape un an de zile, după mai multe demersuri făcute la București, la Ministerul Tineretului și Sportului, în sfârșit am reușit să primim finanțarea. Este vorba de suma de 300 de mii de lei și sperăm că în maxim o lună de zile se vor finaliza și lucrările vizavi de acest teren de care vor beneficia toți tinerii de pe Valea Bistrei”, a declarat pentru Reper 24, primarul Luca Mălăiescu. Conform edilului, este vorba de un teren de sport multifuncțional, sintetic, cu nocturnă, cu tribune și vestiare.

Ştire: http://reper24.ro/teren-de-sport-multifunctional-la-otelu-rosu-300-000-de-lei-vor-fi-investiti-orasul-de-pe-valea-bistrei/

Puteți vedea proiectul finalizat aici:  https://www.atlassport.ro//project/otelul-rosu-cs/

 Începe construcţia căminului cultural de la Runcu Apa şi canalizarea, prioritare pentru Primăria Pantelimon

Dacă în alte localităţi lucrurile se mişcă mai încet sau deloc, în comuna Pantelimon sunt în derulare mai multe proiecte. Pe lângă cele deja existente, care se află în diverse stadii de execuţie, se mai adaugă încă unul. Primarul Vasile Neicu a semnat proiectul de modernizare a străzilor în localităţile Pantelimonul de Sus, Pantelimonul de Jos şi Runcu. Prin acest proiect, 13 kilometri de drumuri se vor moderniza.
Un alt proiect ambiţios este amenajarea unui teren de fotbal în Pantelimon.  Valoarea lucrării se ridică la 197.000 de euro, bani proveniţi din fonduri europene. Noul teren de fotbal este amenajat pe fostul teren de sport şi va avea tribune, vestiare, gazon natural etc. Proiectul este realizat de firma Atlas Company SRL, a cărei ofertă, în valoare de 676.579,47 de lei, a fost desemnată câştigătoare.

Ştire: http://m.ziuaconstanta.ro/stiri/ziua-in-judet/incepe-constructia-caminului-cultural-de-la-runcu-apa-si-canalizarea-prioritare-pentru-primaria-pantelimon-572030.html#.V-WDeoh97IV


Încă un proiect de succes la Pantelimon – Echipa de fotbal Ulmetum va avea parte de un teren de sport ultramodern

Primăria Pantelimon are mai multe proiecte în desfăşurare, pentru realizarea cărora primarul Vasile Neicu a depus eforturi susţinute ani la rând. După ce şi-a văzut implementate proiectele sale de suflet, primarul comunei Pantelimon poate răsufla uşurat. Terenul de fotbal din localitatea Pantelimon va intra, în cel mai scurt timp, într-un amplu proces de modernizare. Două societăţi şi-au exprimat intenţia de a realiza acest obiectiv, însă câştigătoare a fost declarată oferta firmei Atlas Company SRL, din Târgu Mureş.

Ştire: http://m.ziuaconstanta.ro/stiri/administratie-locala/inca-un-proiect-de-succes-la-pantelimon-echipa-de-fotbal-ulmetum-va-avea-parte-de-un-teren-de-sport-ultramodern-558090.html#.V-WCVYh97IV


Baza sportivă din Bistriţa Bârgăului a fost inaugurată

Baza sportivă va satisface nu doar nevoile tinerilor şi a elevilor, care îşi vor desfăşura pe noua infrastructură orele de sport, aceasta se va închiria în afara orelor de curs celor care îşi vor dori să facă mişcare.

„Proiectul pentru această bază sportivă a fost de fapt prima cerere din ţară depusă pe Ordonanţa 7, dar nu am primit atunci bani, au fost două rectificări de buget în care nu am fost din păcate pe listă pentru a finaliza lucrarea. Licitaţia a avut loc în anul 2009, dar n-au mai fost bani. Nefiind altă soluţie am dirijat bani din bugetul local cu decizia Consiliului Local şi am hotărât să finalizăm această bază sportivă.”mărturiseşte Vasile Laba, primarul comunei Bistriţa Bârgăului.

Pe teren, în minicompetiţia organizată ieri, a jucat şi Sergiu Costin, campionul naţional cu Oţelul Galaţi, şi viceprimarul Sorin Nuşfelean.

Ştire: http://observatorbn.ro/articol.php?categorie=57&articol=10447

Mai multe imagini ale proiectului finalizat, puteţi vedea aici: Bistriţa Bârgăului, BN


Baza sportivă la Pipirig, Neamţ

Pipirigul se poate mândri cu o bază sportivă funcţională. La iniţitiva primarului Marcel Prună, dar şi cu implicarea cadrelor didactice ale Liceului Tehnologic, “Ion Creangă”, atât elevii cât şi tineretul comunei au la dispoziţie o sală de gimnastică şi un teren de sport. Dacă fenomenul copiilor sedentari ia amploare din ce în ce mai mult în ţara noastră, această problemă a fost rezolvată în comuna Pipirig prin construirea şi modernizarea bazei sportive. Spre deosebire de celelalte săli de sport din România lăsate în paragină imediat după finalizarea construcţiei, pipirigenii profită din plin de spaţiul special amenajat pentru desfăşurarea activităţilor sportive.

Ştire: http://www.ziartarguneamt.ro/baza-sportiva-la-pipirig

Mai multe imagini ale proiectului finalizat, puteţi vedea aici: Pipirig, Neamţ.


Şeful PSD Bistriţa-Năsăud, la costum şi cravată, a tras la poartă la inaugurarea unei baze sportive

Emil Radu Moldovan, care este candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a participat la inaugurarea bazei sportive din cartierul Sigmir (un sat care aparţine administrativ Primăriei Bistriţa), alături de primarul PSD al oraşului, Ovidiu Creţu, candidat la un nou mandat, de viceprimarul PSD George Avram şi de consilierii municipali PSD Constantin Rus şi Camelia Tabără.

Primarul Bistriţei a explicat, într-o declaraţie de presă făcută la inuagurare, că baza sportivă Sigmir cuprinde un teren polivalent (pentru fotbal, handbal şi tenis) de 1.450 de metri pătraţi cu gazon sintetic, vestiare şi instalaţie de nocturnă, iar costurile lucrărilor executate între 2008 şi 2011 de firma Atlas Company din Târgu Mureş se ridică la 595.000 de lei, din care 395.000 de la bugetul de stat şi 200.000 de la bugetul local.

Ştire: http://www.mediafax.ro/social/seful-psd-bistrita-nasaud-la-costum-si-cravata-a-tras-la-poarta-la-inaugurarea-unei-baze-sportive-foto-9565780/foto

Mai multe imagini ale proiectului finalizat, puteţi vedea aici: Sigmir, BN


O nouă bază sportivă și de agrement la Târnăveni

28.12.2015

Consiliul Local al municipiului Târnăveni a aprobat „Planul Urbanistic Zonal – construire Bază sportivă și de agrement, prin reconversie din zonă industrială, pentru imobilul situat pe strada Armatei, numărul 83 A, care urmează să fie realizat de o firmă privată pe terenul fostei societăţi Vitron.

Baza sportivă și de agrement ar urma să cuprindă:
– Clădire cafenea
– Terasa
– Loc de joacă pentru copii
– Teren de sport
– Tribuna
– Zona verde
– 19 locuri de parcare

Ştire: http://www.tirnaveni.ro/o-noua-baza-sportiva-si-de-agrement-la-tarnaveni/

Mai multe imagini ale proiectului finalizat, puteţi vedea aici: Târnăveni, MS

 

 


Teren multifuncțional de sport, cu gazon sintetic, inaugurat la Cunța – comuna Șpring

15.05.2016

Primarul comunei Șpring, Daniel Rusu, în prezența a numeroși locuitori din comuna Șpring, în special tineri, a inaugurat dumincă un teren multifuncțional de sport, pe gazon sintetic.
Ideea construirii lui a apărut în toamna anului 2015. Execuţia lucrării a fost efectuată de S.C. Atlas Sport SRL, din Târgu Mureş, între lunile martie – mai 2016. Valoarea totală a investiţiei atinge 222.200 lei, plus TVA. Pe teren, elevii Şcolii Gimnaziale din Cunţa vor face orele de educaţie fizică, iar pentru folosirea lui de către ceilalţi tineri, în afara orarului şcolar, urmează să se stabilească o taxă modică de închiriere. Vor beneficia de această investiţie locuitorii din cele 4 sate ale comunei Şpring: Cunţa, Draşov, Şpring şi Vingard.

Ştire: http://ziarulunirea.ro/foto-teren-multifunctional-de-sport-cu-gazon-sintetic-inaugurat-la-cunta-comuna-spring-374169/

Mai multe poze cu constructia terenului multifuncțional de sport din Cunța, găsiţi aici.


Autorităţile locale din Bistriţa Bârgăului au inaugurat baza sportivă din localitate!

09.02.2015

Autorităţile locale din Bistriţa Bârgăului au inaugurat baza sportivă! Sergiu Costin şi preşedintele Radu Moldovan, printre invitaţi

Administraţia locală din Bistriţa Bârgăului a inaugurat, în prima zi a lui septembrie, baza sportivă din localitate. Potrivit edilului Vasile Laba, este vorba de o investiţie demarată, iniţial, prin Ordonanţa 7, în valoare de 525.000 lei, însă, finalmente, a fost finanţată din bugetul local.

„Am finalizat terenul de sport multifuncţioanl, pentru fotbal, handbal, baschet, tenis de câmp. Mai avem de lucru la vestiare, dar deocamdată le folosim pe cele de la sala de gimnastică. Copiii, însoţiţi de profesorul de sport, vor avea condiţii optime pentru desfăşurarea orelor de educaţie fizică.” a declarat edilul Vasile Laba.

Ştire: http://www.rasunetul.ro/autoritatile-locale-din-bistrita-bargaului-au-inaugurat-baza-sportiva-sergiu-costin-si-presedintele

Mai multe poze cu construcţia terenului de sport din Bistriţa Bârgăului, găsiţi aici: Șpring, AB


Atlas Company îşi extinde activitatea

06.03.2015

ATLAS COMPANY vizează extinderea activităţii în afara graniţelor ţării

Compania de construcţii Atlas Company, cu sediul în Târgu Mureş, are în execuţie proiecte în valoare de aproximativ 3 milioane de lei, în perioada următoare având planificată demararea lucrărilor la pista de atletism Steaua Dunării, din Giurgiu. De asemenea, societatea lucrează la infrastructura unei săli de sport şi a clădirii anexe în comuna Gârbău (judeţul Cluj), la realizarea unor terenuri de sport în localităţile Gorneşti şi Dumbrăvioara (Mureş), precum şi la un teren de sport multifuncţional în localitatea Poseşti (Prahova), unde are în execuţie suprastructura obiectivului.
Ştire: http://www.agendaconstructiilor.ro/files/antreprenori-dezvoltatori/atlas-company-vizeaza-extinderea-activitatii-in-afara-granitelor-tarii.html