Baza sportivă “Dinamo” din Satu Mare, reabilitată din temelii și cu teren de competiții omologat

“Baza sportivă Dinamo a intrat într-un amplu proces de modernizare și reconfigurare. În colaborare cu Federația Română de Fotbal va fi amenajat un teren de fotbal omologat pentru Liga a 2-a. Va fi o bază sportivă unică în nord-vestul țării și va veni în sprijinul multor echipe care în timpul sezonului rece sunt nevoite să plece în Ungaria pentru antrenamente. Această bază sportivă va fi deschisă atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei care vor să practice sportul de masă”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gabor.

Proiectul presupune amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a pistei şi gropii cu nisip pentru săritura în lungime și montarea unui sistem complet pentru iluminarea  nocturnă a terenului, cu patru stâlpi de 20 de metri, cu reflectoare şi sisteme paratrăsnet, precum și a tribunei cu 200 de locuri.

Federația Română de Fotbal sprijină acest proiect prin contribuția financiară pentru amenajarea gazonului sintetic și prin achiziționarea unui utilaj pentru curățarea terenului.

Sursa: https://stiriletransilvaniei.ro/2020/06/10/foto-baza-sportiva-dinamo-din-satu-mare-reabilitata-din-temelii-si-cu-teren-de-competitii-omologat/


Bază sportivă ultramodernă în Satu Mare! Terenuri, pistă de atletism, tribune și nocturnă

Primăria Municipiului Satu Mare a început lucrările de amenajare a complexului sportiv „Dinamo”, printr-un proiect derulat în colaborare cu Federația Română de Fotbal. Baza Sportivă „Dinamo” va cuprinde un teren de fotbal cu gazon sintetic, cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale și a unor meciuri de cat. B şi C.  Printr-o investiție de 3 milioane de lei, vom realiza un complex sportiv unic în nord-vestul României, cu un teren de fotbal sintetic omologat pentru Liga a 2-a, nocturna, pistă de atletism, teren de baschet, vestiare și o tribună cu 200 de locuri. Va fi o bază destinată atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru sportul de masă.

”Baza sportivă Dinamo a intrat într-un amplu proces de modernizare și reconfigurare. În colaborare cu Federația Română de Fotbal va fi amenajat un teren de fotbal omologat pentru Liga a 2-a. Va fi o bază sportivă unică în nord-vestul țării și va veni în sprijinul multor echipe care în timpul sezonului rece sunt nevoite să plece în Ungaria pentru antrenamente. Această bază sportivă va fi deschisă atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei care vor să practice sportul de masă”, a declarat primarul Kereskényi Gabor.

Sursa: https://www.presasm.ro/fotovideo-baza-sportiva-ultramoderna-in-satu-mare-terenuri-pista-de-atletism-tribune-si-nocturna/


Teren de sport nou la şcoala din Lunca Cetăţuii

A inceput amenajarea si transformarea terenului de sport din curtea scolii Lunca Cetatuii. Se va face un teren multisport, dotat cu gazon sintetic si instalatie de nocturna. Lucrarile vor fi finalizate saptamana viitoare.

Aici, la Lunca Cetatuii, realizam un teren de sport din buget propriu. Practic terenul existent de la scoala Lunca Cetatuii va fi acoperit cu gazon sintetic. Se lucreaza la imprejmuirea terenului pentru a pune copiii si tinerii care vor juca pe acet teren, in siguranta. E o investitie din buget local, care costa 70.000 de lei doar gazonul.„, sustine Catalin Lupu, primar Ciurea.

Știre: http://telem.ro/teren-de-sport-nou-la-scoala-din-lunca-cetatuii/


Terenuri de sport la cinci școli ieșene

Cinci unități de învățământ din municipiul Iași vor beneficia de terenuri de sport la standarde moderne. Municipalitatea ieșeană a finalizat procedura, contractul fiind deja semnat.
După evaluarea tehnică și financiară, contractul a fost semnat cu firma Atlas Company SRL Târgu Mureș. Contractul este de 2,3 milioane de lei.
Toate cele cinci terenuri vor avea formă dreptunghiulară, cu lungimea de 40 de metri și lățimea de 20 de metri, iar în jurul terenului urmează a fi amenajată o zonă de siguranță. Fiecare teren va fi împrejmuit cu plasă bordurată și stâlpi metalici. Gardul va avea o înălțime de șase metri în spatele porților și patru metri pe lateralele terenului.

Știre: https://www.bzi.ro/terenuri-de-sport-de-peste-doua-milioane-de-lei-la-cinci-scoli-iesene-3891185


Teren sintetic cu nocturnă la Dedrad

O investiţie din bugetul local va aduce bucurie în rândul tinerilor din Dedrad şi îi va determina, poate, să facă mai multă mişcare. Cum Primăria şi Consiliul Local din Batoş consideră o prioritate educaţia şi sportul în general, administraţia locală a reuşit de curând să inaugureze un teren sintetic cu nocturnă.

„Considerăm o prioritate educaţia, învăţământul şi totodată sportul pentru copii, mai ales că în ultima vreme vedem copii care se joacă mai mult pe calculator. Aşa că am considerat că este necesar şi acest teren pentru a încerca să-i scoatem din mediul online şi să-i aducem cu picioarele pe pâmânt, să facă sport. Era necesară şi mă bucur că am reuşit să finalizăm această investiţie. Sunt convins că vor veni cu mai multă plăcere la orele de sport” a declarat primarul comunei Batoş, Dinu Dumitru Cotoi.

Știre: http://glasulvailor.ro/2019/10/30/teren-sintetic-cu-nocturna-la-dedrad/


Teren de sport construit pentru copiii și turiștii din zona Văliug-Crivaia

Un teren de aproximativ 450 de mteri pătrați din centrul comunei Văliug este trasformat în teren de mini sport. Situat în apropierea școlii, terenul de sport va avea gazon sintetic și va fi îngrădit cu plasă fiind proiectat cu nocturnă.

Terenul de sport va fi amenajat astfel încât pe el să se poată practica atât mini fotbal, handbal și volei și realizarea lui nu a fost gândită strict pentru localnici, după cum ne-a relatat viceprimarul, terenul putând fi utilizat și de către cei care ajung la pensiunile din zona Crivaia.

Știre: https://reper24.ro/teren-de-sport-construit-din-banii-primariei-pentru-copiii-si-turistii-din-zona-valiug-crivaia/


Un teren sintetic de fotbal, cu nocturnă, va fi construit la Petricani

Primăria va pune la dispoziție pentru construcția spațiului de agrement, terenul și accesul direct și neîngrădit în curtea școlii Domnul Trandafir din satul Boiștea.
Obiectul asocierii este promovarea sportului, în general, și a jocului de fotbal în special, prin implementarea proiectului „Înființare spațiu public de agrement – Teren de sport, în comuna Petricani, județul Neamț”.
Noul teren de sport va putea fi folosit pentru desfășurarea jocurilor de fotbal şi nu numai, amicale și oficiale, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, acest teren fiind dotat cu nocturnă.

Știre https://www.ziartarguneamt.ro/la-petricani-vin-iar-bani-europeni-un-nou-contract-de-finantare-a-fost-semnat


La Brașov a fost deschis cel mai performant teren de baschet în aer liber, din România

Lucrările la noul teren de baschet din Parcul Schaeffler (Livada Poștei) au fost finalizate. Suprafața de joc este certificată la nivelul Federației Internaționale de baschet, ceea ce face din acest teren unul care respectă rigorile baschetului profesionist, dar care poate fi utilizat de orice brașovean.

„Mă bucur că proiectul nostru de reabilitare a bazelor sportive din cartiere, dedicat sportului de masă, este susținut de unul dintre cei mai importanți agenți economici din Brașov, Schlaeffer România, care ne-a fost partener de-a lungul timpului în dotarea și întreținerea parcului din Livada Poștei. După ce, în această toamnă, Primăria a modernizat la standarde de ultimă generație, șapte terenuri de sport destinate iubitorilor de fotbal, baschet și tenis, iată că acum tinerii brașoveni vor avea la dispoziție cel mai modern teren de baschet destinat sportului de masă. Odată cu deschiderea terenului, acesta va beneficia și de o instalație de iluminat modernizată, care va oferi posibilitatea iubitorilor de baschet să facă mișcare pe o perioadă mai lungă de timp, atunci când lumina zilei nu mai e suficientă“, a declarat primarul George Scripcaru, la finalizarea lucrărilor.

Știre: https://newsbv.ro/2019/12/17/foto-la-brasov-a-fost-deschis-cel-mai-performant-teren-de-baschet-in-aer-liber-din-romania/


In Oraselul Copiilor se amenajeaza un teren de minifotbal

“La solicitarile repetate ale parintilor care vin cu copiii in Oraselul Copiilor, s-a luat decizia de a se construi aici si un teren de minifotbal, intrucât singurul teren din Oraselul Copiilor, cel de baschet, era foarte des disputat de copii, care unii doreau sa joace baschet, altii fotbal si astfel apareau mai mereu conflicte. Ca urmare a acestei investitii, cei care vor dori sa joace fotbal vor avea la dispozitie un teren nou”, a precizat Lucian Popa, directorul Directiei Patrimoniu Imobiliar din Primaria Oradea.
Lucrarile sunt executate de S.C Atlas Sport S.R.L.

Știre: https://www.oradea-online.ro/in-oraselul-copiilor-se-amenajeaza-un-teren-de-minifotbal_157007.html


Teren de minifotbal, amenajat în Orășelul Copiilor. La Colegiul ”Emanuil Gojdu” sunt refăcute terenurile de baschet

Singurul teren din Orășelul Copiilor, cel de baschet, era foarte des disputat de copii. Unii doreau să joace baschet, alții fotbal și astfel apăreau mai mereu conflicte. Ca urmare a acestei investiții, cei care vor dori să joace fotbal vor avea la dispoziție un teren nou”, a precizat Lucian Popa, directorul Direcției Patrimoniu Imobiliar din Primăria Oradea.

Suprafața de joc a terenului de minifotbal este de 26×11 m și este acoperită cu un covor de tartan. Potrivit edililor, acest covor este durabil, flexibil la contactul jucătorilor cu solul și are costuri minime de întreținere. Terenul va fi împrejmuit cu stâlpi și plasă metalică.

Știre: https://www.bihorpenet.ro/oradea-teren-de-minifotbal-amenajat-in-oraselul-copiilor-la-colegiul-emanuil-gojdu-sunt-refacute-terenurile-de-baschet/


Primaria Oradea amenajeaza un teren de minifotbal

Suprafața de joc a terenului de minifotbal este de 26×11 m, iar terenul va avea un covor de tartan cu marcaje făcute cu linii albe. Covorul de tartan va avea 16 mm grosime.
Acest tip de covor are numeroase avantaje pentru jocul de fotbal: este moale, flexibil la contactul jucătorilor cu solul, durabil în timp, permite jocul permanent pe teren și are costuri minime de întreținere.

Știre: https://infooradea.ro/primaria-oradea-amenajeaza-un-teren-de-minifotbal-in-oraselul-copiilor/


Se reabiliteaza terenurile de sport din curtea Colegiului National Emanuil Gojdu din Oradea

Au început lucrările de reparații, respectiv de reabilitare a vechilor terenuri de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu, amplasament situat pe str. Spiru Haret, nr. 3 – 5. Lucrările sunt necesare pentru atât siguranța elevilor care le utilizează, dar și pentru buna desfășurare a activităților sportive din cadrul colegiului.
Executantul lucrărilor este S.C Atlas Sport S.R.L.

Știre: https://infooradea.ro/se-reabiliteaza-terenurile-de-sport-din-curtea-colegiului-national-emanuil-gojdu-din-oradea/


Primaria Oradea amenajeaza un teren de minifotbal in Oraselul Copiilor

La începutul săptămânii trecute, Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea a început lucrările de amenajare a unui teren de minifotbal în Orășelul Copiilor.
Lucrările sunt executate de S.C Atlas Sport S.R.L.
Suprafața de joc a terenului de minifotbal este de 26×11 m, iar terenul va avea un covor de tartan cu marcaje făcute cu linii albe. Covorul de tartan va avea 16 mm grosime.

Știre: https://infooradea.ro/primaria-oradea-amenajeaza-un-teren-de-minifotbal-in-oraselul-copiilor/


Orășelul Copiilor din Oradea va avea teren de minifotbal

Micuții fotbaliști au un motiv de bucurie vara aceasta. În Orășelul Copiilor, Direcția de Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei a început lucrările pentru un teren de minifotbal.
Terenul va fi situat la intrarea dinspre Piața Rogerius, lângă scenă. Valoarea lucrărilor, executate de Atlas SRL, se ridică la 131.000 lei.

Știre: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-48/oraselul-copiilor-din-oradea-va-avea-teren-de-minifotbal-149608.html


Teren de fotbal în Orășelul Copiilor

„La solicitările repetate ale părinților care vin cu copiii în Orășelul Copiilor, s-a luat decizia de a se construi aici și un teren de minifotbal, întrucât singurul teren din Orășelul Copiilor, cel de baschet, era foarte des disputat de copii, care unii doreau să joace baschet, alții fotbal, și astfel apăreau mai mereu conflicte. Ca urmare a acestei investiții, cei care vor dori să joace fotbal vor avea la dispoziție un teren nou”, a precizat Lucian Popa, directorul Direcției Patrimoniu Imobiliar.

Suprafața de joc a terenului de minifotbal este de 26×11 m, va fi acoperită cu un covor de tartan de 16 mm, cu marcaje făcute cu linii albe.
Lucrările sunt executate de Atlas Sport SRL.

Știre: http://www.bihon.ro/teren-de-fotbal-in-oraselul-copiilor/2268218Parcuri de joacă pentru copii în comuna Măeriște

Grație unui proiect inițiat de administrația locală din Măeriște, copiii din comună vor beneficia de locuri de joacă special amenajate cu: leagăne, topogane, mese de plastic, învârtitori și echipamente de joacă adaptate nevoilor și așteptărilor celor mici.
Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil atunci când e fericit? Pentru orice copil, joaca în parc este una din cele mai importante activități pentru dezvoltarea armonioasă, dar și sănătatea sa. Cei mici au nevoie de locuri de joacă special amenajate, unde să își manifeste creativitatea, un loc potrivit, care să le aducă zâmbete și multe amintiri frumoase. Astfel, ne-am mobilizat și am reușit să realizăm această investiție în valoare de 250.000 de lei”, a precizat edilul comunei  Măeriște – Vasile Lazăr.

Știre: http://www.magazinsalajean.ro/despre-administratia/parcuri-de-joaca-pentru-copii-in-comuna-maeriste


Goleștiul are teren de sport multifuncțional!

Goleștiul are un stadion de fotbal care oferă condiții bune de joc pentru jucători și de urmărire a meciurilor pentru spectatori.  Un teren de sport multifuncțional unde sportivi amatori sau profesioniști pot juca minifotbal, tenis de câmp, volei, baschet sau pot practica alte discipline sportive.
Inaugurarea terenului de sport a fost făcută duminică, 20 octombrie, de primarul Alexandru Zar, în prezența consilierilor locali, a mai multor locuitori ai comunei și a unor invitați care au participat la activitățile sportive care au urmat. Primarul Zar a vorbit despre preocupările Consiliului Local și Primăriei pentru asigurarea unor condiții mai bune de viață pentru locuitori, inclusiv pentru activități sportive, de recreere.

Știre: https://monitoruldevrancea.ro/2019/10/22/galerie-foto-golestiul-are-teren-de-sport-multifunctional/


Bârsana are un nou teren de sport

Veste bună pentru locuitorii comunei Bârsana. Adminsitrația locală a dat în folosință noul teren de sport. Elevii și tinerii din Bârsana vor putea de acum să desfășoare activități sportive în condiții optime.

Nou teren de sport din Bârsana va fi folosit pentru orele de educație fizică dar vor avea acces pe teren și iubitorii de sport din localitate pentru diverse activități.

”Terenul de sport l-am dat deja în folosință. Finanțarea a fost obținută prin fonduri europene, adică prin GAL, respectiv AFIR și valoarea totală a terenului a fost de 70.000 euro. Este un teren sintetic, pentru activități sportive pentru locuitorii comunei Bârsana. Vom stabili un program, un regulament și sperăm că va fi de durată acest teren. Suntem mulțumiți de lucrare”, a declarat Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

Știre: https://realitateademaramures.net/fonduri-europene-barsana-are-un-nou-teren-de-sport/


Noua pistă de atletism de la stadionul municipal va fi funcţională de săptămâna viitoare

Tinerii atleţi rădăuţeni, dar şi iubitorii de mişcare din municipiu vor avea la dispoziţie, de la finele lunii în curs, o pistă modernă pentru antrenamente, dar şi pentru păstrarea unei bune forme fizice.
Administraţia locală rădăuţeană va inaugura peste câteva zile noua pistă de atletism de la stadionul municipal din localitate. Pe parcursul acestei săptămâni au fost turnate ultimele straturi de tartan, iar săptămâna viitoare vor fi aplicate marcajele pe pista modernă.

Știre: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-08-24/Noua-pista-de-atletism-de-la-stadionul-municipal-va-fi-functionala-de-saptamana-viitoare


Noua pistă de atletism de la Stadionul Rădăuţi

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, a declarat: „Sunt convins că această pistă de atletism modernă reprezintă un plus atât pentru municipiu, cât şi pentru rădăuţenii iubitori de sport, care îşi vor putea petrece o parte din timpul liber într-un mod plăcut, practicând diverse sporturi, ceea ce va contribui la o viaţă mai sănătoasă şi armonioasă pentru fiecare”.
Pista are 3.200 de mp, cu şase culoare, fiecare de 1,25 metri lăţime. În suprafaţă va fi inclusă o pistă dreaptă în lungime de 100 de metri.

Știre: https://stirilevivafm.ro/noua-pista-de-atletism-de-la-stadionul-radauti-va-fi-inaugurata-in-aceasta-luna/


Noua pistă de atletism de la Rădăuți

Stadionul Municipal Rădăuți a găzduit, la finele săptămânii trecute, evenimentul caritabil „EGGER Aleargă”, eveniment aflat la a noua ediție. Acțiunea a marcat prima alergare oficială pe noua pistă de atletism modernizată. Rădăuțenii și nu numai vor beneficia de noua pistă de atletism, acoperită cu tartan, cu 6 culoare și cu o pistă dreaptă de 100 metri.. La acțiunea care a marcat inaugurarea pistei de atletism a fost prezent și primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, care a participat alături de ceilalți invitați la prima alergare oficială pe noua pistă.

Știre: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-10-08/EGGER-Alearga-pe-noua-pista-de-atletism-de-la-Radauti#ixzz61s8qpvSv


Investiții importante la Școala Gimnazială Ibănești Pădure

Școala Gimnazială Ibănești Pădure îi va întâmpina pe elevi luni dimineață, în prima zi de școală, cu un interior complet renovat.
La școlile din Ibănești și Ibănești Pădure au fost instalate două locuri de joacă.
Știre: http://ibanesti.ro/comuna-ibanesti/post/1553/investi%C8%9Bii-importante-la-%C8%99coala-gimnazial%C4%83-ib%C4%83ne%C8%99ti-p%C4%83dure/?fbclid=IwAR0abyTTvkxTKdECV5scMNkZ1EMDf5tbgELy1qs2LHzU2PDKWvjGZzQY3iQ


Primăria investește peste 500.000 de lei în modernizarea a 7 astfel de locuri de agrement

În perioada imediat următoare edilii brașoveni vor finaliza modernizarea a șapte terenuri destinate iubitorilor de fotbal, baschet și tenis, cu toate dotările specifice fiecărui sport. Lucrările au început de aproximativ o lună și au vizat zona Aleii de sub Tâmpa, parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și parcul de pe strada Soarelui.
Valoarea totală a lucrărilor, inclusiv dotări, este aproape 535.000 de lei, inclusiv TVA. Accesul pe terenurile menționate va fi gratuit, după un program ce va fi stabilit în perioada următoare de către reprezentanții Primăriei.

Știre: https://www.bizbrasov.ro/2019/09/04/primul-teren-de-sport-de-cartier-cu-gazon-artificial-unde-se-va-putea-juca-gratuit-primaria-investeste-peste-500-000-de-lei-in-modernizarea-a-7-astfel-de-locuri-de-agrement/


Șapte terenuri de sport, modernizate și puse gratis la dispoziția brașovenilor

“Lucrările au început de aproximativ o lună și au vizat zona Aleii de sub Tâmpa, parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și parcul de pe strada Soarelui.
Suprafața de joc este realizată prin aplicarea mai multe straturi de rășini acrilice speciale, rezultând o suprafață perfectă pentru joc, dar și care amortizează șocurile pe care le resimte corpul în urma săriturii. Au fost recondiționate coșurile de baschet și vor fi montate panouri noi, iar în câteva zile terenurile vor fi dotate și cu bănci și coșuri de gunoi.
Sunt terenuri puse la dispoziția publicului în mod gratuit și sper să fie utilizate în mod civilizat. “, a spus primarul.

Știre: https://newsbv.ro/2019/09/04/sapte-terenuri-de-sport-modernizate-si-puse-gratis-la-dispozitia-brasovenilor/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+NewsBrasov+%28News+Brasov%29#utm_source=NewsBrasov&utm_medium=Newsbv.ro&utm_campaign=feed

 


Șapte terenuri de sport, modernizate și puse gratis la dispoziția brașovenilor

„În perioada imediat următoare primăria va finaliza modernizarea a șapte terenuri destinate iubitorilor de fotbal, baschet și tenis, cu toate dotările specifice fiecărui sport.
Aceste lucrări fac parte din strategia municipalității de sprijinire a sportului de masă și extindere și modernizare a facilităților sportive și de relaxare. Pentru copii, în special, căutăm să identificăm și să amenajăm cât mai multe locuri de joacă sau pentru mișcare și practicarea diferitelor sporturi. Am identificat aceste șapte terenuri, pe care se derulează lucrări de amenajare și de dotare cu elemente specifice.”

Știre: https://www.brasovcity.ro/index.php?ck=48&lang=ro&area=%C8%98tiri+pe+larg&snr=1697&fbclid=IwAR367NixHaT4zzq4vwg_TTHetBd9_QJO3g7as2i6daZfrFf3cE-CSEbRFu0


Elevii Colegiului Emanuil Gojdu au, de acum, terenuri noi de baschet

“Ca urmare a lucrărilor de reabilitare, baza sportivă din curtea colegiului va avea următoarele dotări: patru sisteme cu coș de baschet compuse din stâlpi de oțel, panou plexiglas și inel+plasă; patru stâlpi multifuncționali (mobili) și un fileu pentru volei și tenis; două porți minifotbal/handbal, de dimensiuni 3×2, fabricate din fier; 3 mese de tenis din oțel galvanizat.
Executantul lucrărilor a fost S.C Atlas Sport S.R.L.”

Știre: https://infooradea.ro/elevii-colegiului-emanuil-gojdu-au-de-acum-terenuri-noi-de-baschet/


Terenurile de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu au fost reabilitate

“S-au finalizat lucrările de reparații, respectiv de reabilitare a vechilor terenuri de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu, amplasament situat pe str. Spiru Haret nr. 3 – 5. Executantul lucrărilor a fost S.C Atlas Sport S.R.L, iar valoarea contractului a fost de 270.750 lei (fără TVA).
Lucrările au constat în refacerea suprafeței de joc, precum și împrejmuirea celor două terenuri, fiecare cu o suprafață de 22 x 15 m, în total 660 mp.”

Știre: http://www.oradea.ro/stiri-oradea/terenurile-de-baschet-din-curtea-colegiului-na-539-ional-emanuil-gojdu-au-fost-reabilitate?fbclid=IwAR3U7nygHCZOBkUM1Z3A-SW4YFngE6YQxDmF64zkwa_ieySaNwDlHMNE2UE


Colegiul Național Emanuil Gojdu – Terenuri de baschet, reabilitate

„Lucrările au început în cursul lunii mai și au fost necesare pentru atât siguranța elevilor care le utilizează, dar și pentru buna desfășurare a activităților sportive din cadrul colegiului”, menţionează Primăria Oradea. Executantul lucrărilor a fost Atlas Sport, iar valoarea contractului a fost de 270.750 lei (fără TVA).
Lucrările au constat în refacerea suprafeței de joc, precum și împrejmuirea celor două terenuri, fiecare cu o suprafață de 22×15 m, în total 660 mp. După etapele pregătitoare ale lucrării, a fost montat un covor din tartan. Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici cu o înălțime de 4 m și plasă metalică împletită”, precizează municipalitatea.”

Știre: https://www.crisana.ro/stiri/educa-ie-6/colegiul-national-emanuil-gojdu-terenuri-de-baschet-reabilitate-170562.html


Teren multifuncțional: un proiect de suflet

Unul din cele patru terenuri multifuncționale de sport, pe care și-a propus administrația locală din Caransebeș să le realizeze, a găzduit joi primul meci de fotbal. Terenul din incinta fostei Școli Generale 2 din cartierul Pipirig, actualul Corp B al Liceului Tehnologic „Decebal”, a fost realizat doar cu fonduri de la bugetul local.
Terenul poate fi folosit pentru meciuri de fotbal, handbal, volei, baschet, tenis de câmp, fiind dotat și cu instalație de nocturnă. Prioritate vor avea elevii școlii, spune primarul Felix Borcean, care a venit la teren cu propria echipă de fotbal, alcătuită din consilierul județean Dumitru Rujan, șeful Transal, Ovidiu Chimigeriu, fostul manager al spitalului, Ionuț Mihăilică și responsabilul cu terenurile și sălile de sport din cadrul municipalității, Gabriel Țurcaș.

Știrehttp://www.caon.ro/teren-multifunctional-un-proiect-de-suflet/2029237


Parc de distracții, în numele viitorului

Comuna Ozun are începând de sâmbătă unul dintre, dacă nu chiar cel mai frumos loc de joacă pentru copii din județul Covasna. „Piesa de rezistență” este Corabia Piraților, construcția care nu doar că promite celor mici „aventuri” de neuitat, ci este și realizată la standarde europene de calitate și siguranță, spun autoritățile. Vistieria Primăriei și Consiliului Local s-a golit cu aproximativ 200.000 de lei pentru acest proiect, care a inclus, totodată, și amenajarea locului de joacă prin reabilitarea mobilierului vechi, amplasarea de camere de supraveghere, garduri de protecție și altele. Însă niciun ban nu este cheltuit în zadar, ține să sublinieze primarul comunei, Ráduly István, care spune că investițiile în copii sunt cele mai bune investiții de viitor.

Știre: https://covasnamedia.ro/stirea-zilei/parc-de-distractii-in-numele-viitorului


Amenajare teren de sport multifuncțional în Oltina

Sportul contribuie în mod esențial la dezvoltarea fizică armonioasă, la menținerea stării de sănătate la cote optime precum și la întărirea spiritului de echipă și a celui de competiție. De aceea, practicarea sportului de către copii și tineri este o necesitate imperativă ale cărei beneficii pe termen mediu și lung sunt foarte însemnate. Aceste considerente au fost punctul de plecare pentru realizarea proiectului privind construirea unui teren de sport multifuncțional în Oltina.

Terenul de sport multifuncțional va fi amenajat în curtea grădiniței din localitatea Oltina.

Prin realizarea acestei investiții se vor asigura condiții calitative pentru practicarea unor sporturi precum: handbal, minifotbal, fotbal și tenis. Lucrările presupun turnarea unei platforme betonate, montarea gazonului artificial și a instalației de nocturnă. Accesoriile sportive vor fi amplasate după finalizarea operațiunilor de instalare și marcare a suprafeței sintetice.


Atlas Sport, compania mureșeană nr. 1 din România în construcții sportive și un exemplu de responsabilitate socială

Modul principal de funcționare al companiei este realizarea unor produse de calitate superioară, durabile, cu un design deosebit, care să stimuleze imaginația, precum și prin seriozitate și servicii excepționale prin care își doresc să câștige satisfacția și recomandarea clienților și partenerilor lor.
Cei 15 ani de experiență își spun cuvântul. Au creat proiecte sportive pentru companii universal recunoscute, cum ar fi LIDL sau Pirelli, ministere (M.A.I), primării importante (Satu Mare, Giurgiu, Bistrița, s.a.), universități, licee, școli, antreprenori, investitori, dar și pur simplu persoane pasionate de sport.
Pe lângă calitatea produselor și serviciilor oferite, clienții apreciază faptul că trebuie să facă o singură oprire pentru tot. De la proiectarea și construcția de baze sportive (terenuri de sport, săli de sport, piste de atletism, tribune, dotări și toate lucrările conexe sportului), a unui loc de joacă deosebit sau a unui spațiu de fitness în aer liber, Altas Sport le oferă pe toate. Există o gamă variată de suprafețe de joc, suprafețe de protecție, iluminat, echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, mobilier urban, iar oamenii calificați din cadrul companiei le vor instala după preferințele fiecărui client. „Noi facem proiectul, se depune, se avizează, se emite autorizația de construcție, facem execuția, le dăm cheile și gata. Clienții nu au nicio grijă, acesta fiind unul dintre punctele noastre forte”, a explicat Emanuel Toma.

Știre: https://www.zi-de-zi.ro/2019/05/16/atlas-sport-compania-nr-1-din-romania-in-constructii-sportive-si-un-exemplu-de-responsabilitate-sociala/


Comuna Zorleni și-a „tras” teren de sport sintetic la școalã

Ultima investiție, fãcutã cu bani din taxe și impozite, strânși cu grijã, este un teren multifuncțional de sport cu covor sintetic, pe care l-a oferit elevilor Școlii Gimnaziale „Ion Murgeanu” de 1 Iunie!

„Firma cu care am lucrat, extrem de serioasã, este Atlas Sport din Târgu Mureș. Lucrarea a fost scoasã la licitație pe SICAP, a durat execuția circa trei luni. M-am bucurat enorm când am vãzut cât de încântati sunt copiii de terenul de sport și de mingile oferite pentru a se juca. – a spus Paula Hultoanã – primarul comunei Zorleni.

Știre: http://www.vremeanoua.ro/comuna-zorleni-si-a-%E2%80%9Etras%E2%80%9D-teren-de-sport-sintetic-la-scoala-si-gaz-metan-pentru-locuitori


Inaugurare teren de sport Caransebeş

Primul teren sintetic multifuncțional a fost inaugurat la fosta Şcoală Generală nr. 2 din cartierul Pipirig al municipiului Caransebeș, unitate de învăţământ ce aparține de Liceul Tehnologic Decebal. Deschiderea a fost marcată printr-un meci amical între elevii școlii și echipa Primăriei Caransebeș, condusă de primarul Felix Borcean.
Un proiect de suflet, care se concretizează în cartierul Pipirig tocmai la școala unde și Felix Borcean a învățat în ciclul gimnazial. Cel de-al doilea teren sintetic, un pic mai mare pentru că spațiul permite, va fi gata în câteva zile în cartierul Balta Sărată.

Știre: https://expressdebanat.ro/inaugurare-pnl-psd-la-caransebes-terenul-de-sport-dedicatie-social-democrata-pentru-felix-borcean/

 


Holcim, prezența activă în comunitățile locale. Finanțare pentru un teren de sport din Bihor

O baza sportivă multifuncțională a unei școli din Bihor a fost reabilitată cu sprijinul companiei Holcim România.

Odată cu inaugurarea terenului multisport al Școlii Gimnaziale nr. 1 din satul Hotar, comuna Tetchea, Bihor, Holcim a bifat al cincilea obiectiv de acest tip realizat în cadrul programului de implicare activă în viața comunităților locale.
Obiectivul a necesitat o investiție totală de 254.000 lei (circa 55.000 euro), iar Holcim România a participat ca partener principal cu fonduri în valoare de 100.000 de lei (aproximativ 21.000 de euro).
Știre: http://localbranding.ro/2017/11/11/holcim-prezenta-activa-in-comunitatile-locale-finantare-pentru-un-teren-de-sport-din-bihor/


Holcim România continuă campania de reabilitare a terenurilor de sport din școli

Holcim România a finanțat cu 100.000 lei (aproximativ 21.000 euro) construcția unui nou teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 din satul Hotar, comuna Tetchea, Bihor. Obiectivul a necesitat o investiție totală de 254.000 lei (circa 55.000 euro).

Terenul multifuncțional este construit pe locul fostului teren de sport al Școlii Gimnaziale nr.1 cu clasele I-VIII din satul Hotar, comuna Tetchea, și este destinat utilizării de către cei 160 de elevi ai unității de învățământ. După încheierea programului școlar terenul este deschis tututor celor peste 3.000 de locuitori ai comunei.

Aici pot fi practicate șapte sporturi: fotbal, handbal, tenis, baschet, volei, badminton și tenis cu piciorul.
Știre: https://www.csrmedia.ro/holcim-românia-continuă-campania-de-reabilitare-a-terenurilor-de-sport-din-școli/


Inaugurarea unui teren de fotbal cu gazon sintetic la Brusturi

Locuitorii comunei Brusturi se pot bucura de un frumos şi modern loc de agrement. Inaugurarea terenului de fotbal cu gazon sintetic.
Primăria comunei a inaugural, un teren de fotbal cu gazon artificial din satul Brusturi, realizat cu fonduri din bugetul local și cu sprijin din partea Consiliului Județean Bihor.
Momentul festiv a avut loc duminică, în prezența unui public numeros. Printre cei care au răspuns invitației primarului Livia Bârlău de a participa la inaugurare s-au aflat vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Ioan Mang, europarlamentarul Emilian Pavel, consilierii județeni Bujor Chirilă, Florian Oros și Sergiu David, dar și primari și viceprimari din județ, părinți, profesori și elevi.

Știre: https://www.alesdonline.ro/local/brusturi/inaugurarea-unui-teren-de-fotbal-cu-gazon-sintetic-la-brusturi/


Teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 Hotar, comuna Țețchea

În colaborare cu Consiliul Județean Bihor și Primăria comunei Țețchea, a susținut construcția unui teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 Hotar, comuna Țețchea.
Complexul sportiv multifuncțional a fost construit pe locul fostului teren de sport al școlii gimnaziale și este destinat celor 160 de elevi ai școlii din Hotar, echipelor sportive din comună și locuitorilor comunei. Aici pot fi practicate șapte sporturi: fotbal, handbal, baschet, volei , badminton, tenis de câmp, tenis cu piciorul. Terenul are dimensiunea de 40/20 m. acoperit cu un covor sintetic, cu instalație de nocturnă și un gard împrejmuitor înalt de 6 m. Are 2 căi de acces, din interiorul școlii și din afară.

Știre: http://www.gio.ee/watch?v=Ei4u4NVlAiA


Pista de atletism din Giurgiu a fost dată în folosință

Pista de atletism construită în zona Parcului Tineretului din municipiul Giurgiu, a fost dată în folosință. De atunci și până în prezent, amatorii de mișcare în aer liber sau atleții de performanţă o pot utiliza.
Primăria Municipiului Giurgiu readuce în atenția celor care vor să o folosească, să respecte întocmai regulamentul de funcționare și programul afișat în incintă.

Știre: http://giurgiupesurse.ro/programul-de-functionare-la-pista-de-atletism/


Holcim România contribuie la reabilitarea unui teren de sport în localitatea Hotar, Bihor

Holcim România continuă campania de reabilitare a terenurilor de educație fizică din școli prin susținerea construcției unui nou teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 din satul Hotar, comuna Țețchea, Bihor. Terenul a fost inaugurat printr-un meci demonstrativ de fotbal între echipa comunei Țețchea și o selecționată a angajaților fabricii Holcim România, din Aleșd,  ce a avut loc în prezența autorităților și a publicului local. Terenul multifuncțional este construit pe locul fostului teren de sport al Școlii Gimnaziale nr.1 cu clasele I-VIII din satul Hotar, comuna Țețchea, și este destinat utilizării de către cei 160 de elevi ai unității de învătământ.

Știre: http://www.debizz.ro/holcim-romania-se-implica-activ-comunitatea-locala-si-contribuie-la-reabilitarea-unui-teren-de-sport-localitatea-hotar-bihor/


Lucrările la terenul de sport din Bârsana sunt în plină desfășurare

Lucrările la terenul de sport din Bârsana sunt în plină desfășurare. Odată finalizată această investiție, copiii de la școlile din comună vor putea să desfășoare activitățile sportive în condiții optime.

”Era foarte necesară această investiție, copiii de la toate școlile din Bârsana, avem mai multe structuri, nu aveau practic nicio suprafață amenajată în care să își desfășoare orele de educație fizică sau recreerea. Nu este sală de sport, nici măcar un teren. Anul trecut am amenajat un teren asfaltat unde atunci când permitea vremea se desfășurau orele de sport, acum o să fie terenul de sport iar în viitor sperăm să fie și o sală de sport”, a adăugat viceprimarul comunei Bârsana.

Știre: https://maramedia.ro/s-au-reluat-lucrarile-la-terenul-de-sport-din-barsana/


Inaugurare teren de fotbal livrat de ATLAS SPORT în Niger, AFRICA

Ca parte a responsabilității sociale, compania Niger Water (SEEN) a oferit Federației Nigeriene de Fotbal (Fenifoot) un teren sintetic. Recepția și inaugurarea acestei infrastructuri sportive au avut loc joi seara, în prezența liderilor celor două structuri.
Cu această ocazie, lui René Matillon, (manager general SEEN) i s-a acordat o deosebită distincție pentru acțiunea sa puternică în favoarea atractivității orașului și a dezvoltării infrastructurilor sportive.

Ps: Terenul a fost livrat de catre Atlas Sport.

Stire: https://www.seen-niger.com/fr/medias/actualites/la-seen-inaugure-un-terrain-de-football-la-fenifoot


Autoritățile din Tomești au inaugurat o bibliotecă și un teren de sport

Invitați la biblioteca și la fotbal! La Tomești, elevii și părinții, alături de profesori și adminstratia publică locală s-au bucurat de deschiderea a două locuri noi pentru petrecerea activă a timpului liber. În Tomești s-a inaugurat biblioteca “Regina Maria” iar în satul Vladiceni a fost deschis un modern teren de sport.

Știre: http://www.iasitvlife.ro/index.php/categorii/stiri-video/item/61523-autoritatile-din-tomesti-au-inaugurat-o-biblioteca-si-un-teren-de-sport


Autorizații de construire pentru 2 terenuri de sport ale unităților de învățământ

Al doilea teren de sport pentru care se vor executa lucrări de modernizare se află la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” din strada Mușatini nr. 53. Cele două terenuri de sport fac parte dintr-un pachet care include și terenul de sport din cadrul Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir”. Firma care execută lucrările este SC Atlas Company SRL din Târgu Mureș, valoarea contractului de lucrări fiind 766.185,5 lei, fără TVA.

Știre: http://nordestnews.ro/autorizatie-de-construire-pentru-reabilitarea-liniilor-de-tramvai-spre-dancu/


Al doilea teren de sport pentru care se vor executa lucrări de modernizare

Autorizații de construire au primit și două terenuri de sport ale unităților de învățământ. Astfel, lucrările de amenajare a terenului de sport de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” vor continua cu reabilitarea structurii existente, împrejmuire, protejarea suplimentară a gardului din spatele porților, iluminare nocturnă. Al doilea teren de sport pentru care se vor executa lucrări de modernizare se află la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” din strada Mușatini nr. 53. Cele două terenuri de sport fac parte dintr-un pachet care include și terenul de sport din cadrul Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir”. Firma care execută lucrările este SC Atlas Company SRL din Târgu Mureș.

Știre: http://curierul-iasi.ro/autorizatii-de-construire-pentru-importante-proiecte-municipale-30235


Noul loc de joacă din Bucovăț – Parc Giulia

Din septembrie, copiii din Bucovăț au la dispoziție un nou loc de joacă, parcul Giulia!
Acesta vine în continuarea politicii administrației locale, conduse de primarul Tiberiu Jivan, de a asigura condiții sporite de trai locuitorilor comunei noastre, aflată în permanentă dezvoltare!

Știre: http://www.comunabucovat.ro/2018/11/13/noul-loc-de-joaca-din-bucovat-parc-giulia/
Proiect realizat de ATLAS SPORT: https://www.atlassport.ro/project/bucovat-timis-2/


Teren multi-sport în Răchițele, CLUJ

Foarte recent s-a definitivat un teren multi-sport în localitatea Răchițele, realizat din buget local; dimensiunile sunt cele standard, având suprafața utilă de 40 x 20 m. Demersurile au fost începute anul trecut în aprilie, însă obținerea autorizației de construire a durat până în ianuarie 2018.

Firma care l-a construit “Atlas Sport” din Mureș este o firmă specializată în construcții de astfel de terenuri. S-au făcut recent și demersurile spre Inspectoratul de Stat în Construcții și Consiliul Județean Cluj și se speră cât de curând să aibă loc recepția. „Încă se lucrează la drumul de acces, care va fi asfaltat. Terenul de sport este în apropierea școlii și va deservi în primul rând unitatea de învățământ. Fiind un teren multi-sport, doritorii vor putea juca acolo fotbal, handbal, baschet, tenis de câmp, volei”, ne-a spus primarul comunei Mărgău, domnul Petru Ungur.
Știre: http://www.viatasatului.ro/index.php/cluj/956-cluj-margau-teren-multi-sport-in-rachitele

 


Nou in Arad! Complex sportiv dedicat tenisului cu piciorul

Cu toate că la capitolul stadioane, Aradul stă foarte prost, sunt totuși câteva baze sportive acoperite, așa numitele ˝baloane˝ unde se practică minifotbalul pe terenuri sintetice. Iată că o familie de iubitori ai sportului și suporteri ai echipei UTA s-a gândit la o nișă aproape neexploatată și anume tenisul cu piciorul, dar și voleiul și baschetul.
Complexul construit de ATLAS SPORT, cuprinde un balon sub care sunt două terenuri de tenis cu piciorul, dar se poate juca și volei sau baschet iar în exterior se află un teren de tenis cu piciorul, dotat cu nocturnă, dar și un panou profesional cu inel elastic pentru baschet 3 la 3.

Știre: http://www.sportarad.ro/2018/11/11/nou-in-arad-complexul-sportiv-%CB%9Dvecchia-signora%CB%9D-dedicat-tenisului-cu-piciorul/