Terenurile multisport în curtea casei: maximizarea potenţialului de distracţie

Dacă am fii copii, şi imaginaţia ne-ar duce pe tărâmurile ei, am privi camera de zi ca o groapă plină de lavă, unde mobilierul şi pernele ar fi zonele de siguranţă, iar covorul, magma caldă. Astăzi, există transformări în viaţa de zi cu zi, cu care, vrem nu vrem, trebuie să ţinem pasul: canapeaua devine pat, telefon este folosit şi ca mini-calculator, pe un teren de tenis pe care se poate juca şi baschet şi aşa mai departe.

Multifuncţionalitatea lucrurilor este o caracteristică cheie în secolul nostru.

Când investiţi într-un teren de sport în curtea casei, de ce să nu luaţi în considerare crearea unui teren multisport care poate servi mai multor scopuri/jocuri?

Cea mai simplă transformare, desigur, este doar marcarea unui cerc la capătul terenului de tenis – dar mulţi oameni aleg să adauge marcaje de culori diferite pentru diferite sporturi, diferite tipuri de plase şi chiar iluminat separat pentru a putea juca noaptea.

Proiectarea acestor terenuri multisport, poate fi, de asemenea, foarte consumatoare de timp dacă se face pe cont propriu, fără ajutorul şi părerea unui specialist – numărul de opţiuni de design şi marcaje sunt numeroase! Alegerea sportului pe care terenul dumneavoastră îl va găzdui, selectarea unui design şi a culorilor care se vor potrivi designului terenului dumneavoastră, uneori necesită revizuiri consumatoare de timp. Din aceste motive, dar nu numai, este recomandat să apelaţi la specialişti, care vă vor fi alături la toţi paşii.

Atunci când designerii Atlas Sport se întâlnesc cu clienţii, aceştia sosesc echipaţi cu un portofoliu al modelelor terenurilor pe care le-am creat deja, ceea ce îi ajută să înţeleagă tipurile de stiluri pe care le doresc.
Cele mai populare tipuri de terenuri multisport pe care le proiectăm pentru clienţii Atlas Sport sunt terenurile de tenis, de baschet, fotbal, volei sau chiar badminton. Cu designul potrivit, veţi putea schimba jocurile indiferent de sportul pe care tu şi familia ta vreţi să îl jucaţi.

Contactaţi-ne pentru o oferta personalizată iar dacă aveţi întrebări sau doriţi să solicitaţi o consultare gratuită – trebuie doar să completaţi formularul nostru de mai jos.
De asemenea, puteţi să vizitaţi galeria noastră de imagini pentru mai multă inspiraţie.

Proiecte finalizate

2 Commentarii

 1. mihai

  in data de 03/05/2017 la 1:37 pm - Răspunde

  Ma intereseaza oferta pentru constrcuctie un teren multisport personal. Dimenisuni 15×8.

  Multumesc.

  • ATLAS SPORT

   in data de 04/05/2017 la 5:49 am - Răspunde

   Buna ziua!
   Pentru a primi o oferta de pret si mai multe informatii despre constructia unui teren, avem rugamintea sa ne contactati la nr. 0755085354 sau sa ne scrieti un email la adresa office@atlassport.ro.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!