De vorbă cu specialiștii

Conica – Clasificarea pardoselilor sportive turnate

În acest video, Razvan Sonea, reprezentantul Conica – producator de pardoseli sportive, impreuna cu Emanuel Toma, fondatorul ATLAS SPORT, ne vor prezenta clasificarea pardoselilor sportive turnate. Razvan Sonea este cel mai experimentat om din Romania in acest domeniu, cu o experienta de peste 10 ani.

Pardoseala sportiva turnata se clasifica in:

– pardoseala indoor: in functie de disciplina sportiva

– pardoseala outdoor: pentru atletism, terenuri multisport, tenis si locuri de joaca. Alegerea pardoselii se face in functie de activitatile care se vor desfasura pe ea.

Pentru piste de atletism se foloseste:

– sistemul CONIPUR SW (SANDWICH) care se poate adapta unui teren de tenis, reducand costurile de mentenanta

– sistemul CONIPUR SP, care este un sistem spreiat, usor abraziv.

Pentru sisteme multisport, suprafata este mai neteda si elastica.

Pentru locuri de joaca pentru copii: structura sistemului ofera protectie in cazul caderilor (este moale si sigur).

Cum puteti sa va asigurati ca alegeti produsul potrivit pentru sportul ales? Va puteti adresa la Atlas Sport si lui Razvan Sonea, reprezentantul tehnic al firmei Conica.

Conica – Pardoseli sportive turnate

În acest video, Razvan Sonea, reprezentantul Conica – producator de pardoseli sportive, impreuna cu Emanuel Toma, fondatorul ATLAS SPORT, ne vor raspunde unei intrebari pe care clientii o pun adesea: Ce este pardoseala sportiva turnata?

Razvan Sonea este cel mai experimentat om din Romania in acest domeniu, cu o experienta de peste 10 ani. Pardoseala sportiva turnata ofera elasticitate, stabilitate, rezistenta si este usor de intretinut. Durabilitatea pardoselii este dubla fata de celelalte sisteme existente.

Care sunt dimensiunile unui teren de handbal

În acest video Emanuel Toma, fondatorul ATLAS SPORT ne raspunde unei intrebari pe care clientii o pun adesea: Care sunt dimensiunile oficiale ale unui teren de handbal?

Veti afla aceste dimensiunile terenurilor de handbal, care este un sport atractiv, fascinant si palpitant, atat de jucat, cat si de privit.

Ce este un teren multifunctional

Emanuel Toma, fondatorul Atlas Sport ne raspunde la intrebarea: Ce este un teren multifunctional?

In acest video vom afla avantajale terenurilor multifunctionale, particularitatile lor, suprafata ideala, sporturile care se pot juca pe astfel de terenuri, durabilitatea si rezistenta lor si specificatii.