De vorbă cu specialiștii

Ce etape realizăm noi în construcția unui teren de sport?

Care sunt dimensiunile unui teren de baschet?

În acest video Emanuel Toma, fondatorul ATLAS SPORT ne răspunde unei întrebări pe care clienții o pun adesea: Care sunt dimensiunile oficiale ale unui teren de baschet?
Veți afla dimensiunile impuse de Federația Internațională de Baschet (FIBA) plus multe alte detalii despre terenul de baschet.

Care sunt dimensiunile unei piste de atletism?

În acest video Emanuel Toma, fondatorul ATLAS SPORT ne răspunde unei întrebări pe care clienții o pun adesea: Care sunt dimensiunile oficiale ale unui piste de atletism?.
Veți afla dimensiunile pistei de atletism pentru compeții oficiale, de inițiere și antrenament cu particularitățile lor.

Conica – Clasificarea pardoselilor sportive turnate

În acest video, Răzvan Sonea, reprezentantul Conica – producător de pardoseli sportive, împreună cu Emanuel Toma, fondatorul ATLAS SPORT, ne vor prezența clasificarea pardoselilor sportive turnate. Răzvan Sonea este cel mai experimentat om din România în acest domeniu, cu o experiență de peste 10 ani.

Pardoseală sportivă turnată se clasifică în:

– pardoseală indoor: în funcție de disciplina sportivă
– pardoseală outdoor: pentru atletism, terenuri multisport, tenis și locuri de joacă. Alegerea pardoselii se face în funcție de activitățile care se vor desfășura pe ea.

Pentru piste de atletism se folosește:

– sistemul CONIPUR SW (SANDWICH) care se poate adapta unui teren de tenis, reducând costurile de mentenanță
– sistemul CONIPUR SP, care este un sistem spreiat, ușor abraziv.

Pentru sisteme multisport, suprafața este mai netedă și elastică.
Pentru locuri de joacă pentru copii: structura sistemului oferă protecție în cazul căderilor (este moale și sigur).
Cum puteți să vă asigurați că alegeți produsul potrivit pentru sportul ales? Vă puteți adresa la Atlas Sport și lui Răzvan Sonea, reprezentantul tehnic al firmei Conica.

Conica – Pardoseli sportive turnate

În acest video, Răzvan Sonea, reprezentantul Conica – producător de pardoseli sportive, împreună cu Emanuel Toma, fondatorul ATLAS SPORT, ne vor răspunde unei întrebări pe care clienții o pun adesea: Ce este pardoseala sportivă turnată?
Răzvan Sonea este cel mai experimentat om din România în acest domeniu, cu o experiență de peste 10 ani. Pardoseala sportivă turnată oferă elasticitate, stabilitate, rezistență și este ușor de întreținut. Durabilitatea pardoselii este dublă față de celelalte sisteme existente.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!