Videoclipuri

Locuri de joacă realizate de Atlas Sport

Vă invităm să vizionați locurile de joacă realizate de Atlas Sport în toată România.

Time-lapse: Loc de joacă în Abrud

Time-lapse Amenajare loc de joacă în Abrud, județul Alba

Conica: Pardoseală turnată pentru săli de sport interior

În acest video, Răzvan Sonea – reprezentantul CONICA în România de peste 10 ani, un specialist în pardoseli sportive turnate, împreună cu Emanuel Toma, fondatorul ATLAS SPORT, ne vor prezența pardoselile turnate indoor pentru săli de sport.

Pardoselile sportive turnate indoor se clasifică după disciplină sportivă care se desfășoară pe ele, după emisiile de noxe, fiind vorba de spații închise și după rezistența la foc.

Suprafețele se clasifică în suprafețe sportive cu elasticitate în punct (handbal, badminton, volei), cu elasticitate în arie (baschet) sau combinate (săli polivalente – pentru mai multe discipline care trebuie jucate pe aceeași suprafață). Au o durabilitate de 15-20 de ani, iar dacă vor fi deficiențe, vor fi ușor de remediat, cu costuri reduse. Această suprafață este rezistentă la foc. Lemnul este inflamabil, iar covorul PVC este într-o clasă inferioară poliuretanului.
Cum puteți să vă asigurați că alegeți produsul potrivit pentru sportul ales? Vă puteți adresa firmei Atlas Sport și lui Răzvan Sonea, reprezentantul tehnic al firmei Conica.

Time-lapse: Loc de joacă în Moldova Nouă

Time-lapse Amenajare loc de joacă în Moldova Nouăjudețul Caraș-Severin