Videoclipuri

Conica: Pardoseala turnata pentru sali de sport interior

In acest video, Razvan Sonea – reprezentantul CONICA in Romania de peste 10 ani, un specialist in pardoseli sportive turnate, impreuna cu Emanuel Toma, fondatorul ATLAS SPORT, ne vor prezenta pardoselile turnate indoor pentru sali de sport.

Pardoselile sportive turnate indoor se clasifica dupa disciplina sportiva care se desfasoara pe ele, dupa emisiile de noxe, fiind vorba de spatii inchise si dupa rezistenta la foc.

Suprafetele se clasifica in suprafete sportive cu elasticitate in punct (handbal, badminton, volei), cu elasticitate in arie (baschet) sau combinate (sali polivalente – pentru mai multe discipline care trebuie jucate pe aceeasi suprafata). Au o durabilitate de 15-20 de ani, iar daca vor fi deficiente, vor fi usor de remediat, cu costuri reduse. Aceasta suprafata este rezistenta la foc. Lemnul este inflamabil, iar covorul PVC este intr-o clasa inferioara poliuretanului.

Cum puteti sa va asigurati ca alegeti produsul potrivit pentru sportul ales? Va puteti adresa la Atlas Sport si lui Razvan Sonea, reprezentantul tehnic al firmei Conica.

Time-lapse: Loc de joaca in Moldova Noua

Time-lapse Amenajare loc de joaca in Moldova Noua, judetul Caras-Severin

Time-lapse – Loc de joaca in Curtisoara

Time-lapse Amenajare loc de joaca in Curtisoara, judetul Olt.

Fotbal în baloane – cel mai tare meci jucat pe un teren sintetic

Bubble football sau Fotbal în baloane, este sportul senzaţie ce poate fi jucat pe terenuri de fotbal cu gazon sintetic sau natural.