testimoniale video

Testimonial Proiectare și Construcție teren sintetic acoperit și tribune în Târnăveni, MS

Beneficiarul proiectului “Proiectare şi Construcţie Teren Sintetic Acoperit + Tribună”, Bogdan Piaskovski:

“Împreună cu echipa Atlas Sport am reuşit să construim un teren la standarde europene. Au fost cei mai promţi, corecţi, dovedind excelenţă şi lucru de calitate”.

Vedeţi mai multe despre proiect aici:
http://www.atlassport.ro//project/tarnaveni-ms/

Testimonial Proiectare și Construcție Bază Sportivă în Teaca, BN

Profesorul de Educaţie Fizică şi Sport al comunei Teaca – Bugnar Dorel, a fost extrem de mulţumit de serviciile pe care Atlas Sport le-a realizat la Şcoala Gimnazială din Viile Tecii, judeţul Bistriţa Năsăud.
Proiectul denumit “Proiectare şi construcţie baza sportivă la Şcoala Gimnazială din Viile Tecii” şi-a atins scopul pentru care a fost realizat, mulţumind în acelaşi timp primăria, profesorii de educaţie fizică dar şi elevii şi tinerii, care se pot bucura acum de condiţii deosebite pentru practicarea sporturilor.

 

Testimonial Proiectare și Construcție teren de de sport multifuncțional în Baciu, CJ

Primarul comunei Baciu, din judeţul Cluj – Mureşan Ioan Florin – îşi exprimă mulţumirea faţă de colaborarea avută cu firma Atlas Sport, în urma proiectelor desfăşurate în comunitate: împrejmuire teren existent şi proiectarea şi execuţia unui teren de sport multifuncţional.

Vedeti mai multe despre proiect aici:
http://www.atlassport.ro//project/baciu-2/

Testimonial Construcție 2 terenuri de fotbal sintetice în Sântimbru, AB

Domnul Primar al comunei Sântimbru, Județul Alba, Popa Ioan Iancu, relatează experiența sa în urma colaborării cu ATLAS SPORT, pentru construcția a două terenuri de fotbal sintetice.