Politica de confidențialitate

INFORMARE GENERALĂ CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTRĂ DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, GDPR

În această notă de informare, găsiți răspunsuri concrete despre cum sunt colectate, stocate și prelucrate datele dumneavoastră personale. Nota noastră este publicată la: 23.05.2018 si se aplică websiteurilor www.atlassport.ro si joaca.atlassport.ro detinute de SC ATLAS SPORT SRL.
SC ATLAS SPORT SRL este o societate înregistrată în mod corespunzător și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul in Str. Voinicenilor, nr.62, Târgu Mureș înregistrată la ORC sub nr. J26/617/2013 , având CUI (RO) 31806715.

PROTECȚIA DATELOR DVS.

ATLAS SPORT este conştientă de importanţa protejării informaţiilor, în mod special acele informaţii capabile să vă identifice ca individ (“informaţii personale”). Astfel, când folosim expresia DATE PERSONALE ne referim la orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online, adresa IP etc.
Legat de ACORD, în contextul colectării și folosirii datelor tale si in conformitate cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată am luat toate măsurile tehnice pentru ca să ne puteti oferi acest acord de la prima interacțiune cu acest site, în deplină cunoștință de cauză.

În ce scop și cum prelucrăm datele oferite online, telefonic sau în mod direct de dumnevoastră?

Informaţii colectate

DATELE PERSONALE sunt colectate numai atunci când acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză trimiterea lor către noi. Ne angajăm ca în fiecare pagină unde vă cerem informaţii personale să punem un link (o legătură) către acest document pentru a-l putea consulta ori de câte ori este cazul.

Modul de colectare al datelor:

 • direct de la dumneavoastră prin telefon in momentul in care Dvs ne contactati pentru a benefia de oferta de pret, consultanță gratuită pentru realizarea proiectului Dvs
 • direct de la dumneavoastră prin intermediul emailurilor pe care ni le trimiteți
 • direct de la dumneavoastră prin intermediul aplicației de Chat disponibilă pe web
 • prin intermediul formularelor web pe care le completați (formulare de cerere oferta, formular de configurare teren de sport)
 • atunci când ne solicitați abonarea la newsletter
 • atunci când navigați pe website prin intermediul Cookie-urilor strict necesare

În plus faţă de informaţiile personale sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informaţii anonime care ne ajuta să întelegem mai bine cum este folosit site-ul şi cum putem să ne îmbunătaţim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezumă la, adresa de IP a computerului cu care accesaţi site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit şi timpul petrecut în site.

Atunci când vizitaţi site-ul este posibil ca date despre dvs. să fie colectate şi de părţi terţe ca de exemplu sisteme de publicitate online. De exemplu Audiențele Personalizate pot fi folosite pentru a crea Audiențe Personalizate în platforma Facebook pentru ca dumneavoastră primiți reclame relevante din partea noastră, numai în cazul în care v-ați dat acordul explicit în platforma Facebook.
Audiențele personalizate pot fi folosite pentru a crea audințe similare (profil potențial client), în regim intern, cu ajutorul platformei Facebook ADS sau Google Adwords.
De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeți pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre Dvs (spre exemplu, când vizitați un anumit produs/pagina din site vei fi adresat apoi, pe Facebook sau în rețeaua de parteneri Google, cu reclamă la produsul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

Atunci când postați comentarii platforma wordpress reține adresa de email în scopul notificării pe email atunci când primiți răspuns sau în scopul de a vă răspunde pe email dacă ne puneți o întrebare.
Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site.
Datele colectate pot fi prelucrate în scopuri de interes legitm pentru a crea statistici care să ne permită să dezvoltăm noi produse, să aducem anumite ajustări, sa luăm decizii de business mai bune sau să îndeplinim așteptările clienților sau potențialilor clienți la standarde cât mai înalte.

În tabelul de mai jos gasiti detaliate toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Prenumele și Numele

În cazul în care ne-ati furnizat Prenumele și Numele, folosim aceste date pentru a personaliza discuții telefonice avute cu Dvs precum si email-urile pe care le primiți de la noi. De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul înainte de demarea lucrarilor pentru realizarea unei baze sportive sau loc de joacă.

Adresa de email

În cazul în care ne-ati furnizat adresa de email, o vom folosi pentru a va trimite oferta de pret pe care ati solicitat-o prin formularul de contact de pe site, formularul din configator sau ca urmare a solicitarii dvs directe telefonice. De asemenea utilizam adresa Dvs de email pentru informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar și la articolele și resursele pe care le publicăm periodic pe acest site,continand informatii utile, relevante si practice.

Numărul de telefon

În cazul în care ne-ați furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a vă putea contacta rapid, conform procedurii noastre de vânzări, în maxim 24 ore de la primirea cererii de ofertă din partea Dvs. Dorim să fim cât mai prompți în a va răspunde la întrebări și a vă transmite oferta concretă de preț.

Firma-Instituția

În cazul în care ne-ați furnizat numele companiei/instituției pentru care lucrațisau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care utilizatorii le primesc de la noi și pentru a încheia contractul între terți în vederea realizării de terenuri de sport sau locuri de joacă.

Localitatea

În cazul în care ne-ați furnizat localitatea, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care utilizatorii le primesc de la noi, pentru a stabili vizite la locația Dvs. Și pentru a vă indica locația cea mai apropiată pentru a vedea o lucrare realizată de către echipa ATLAS SPORT.

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca sa să nu fiți obligat(ă) să ne furnizati niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu vă putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ati putea fi interesat(ă).

Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal

SC ATLAS SPORT SRL colectează și prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru următoarele scopuri de prelucrare:

 • Administrarea, îmbunatatirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul atlassport.ro si joaca.atlassport.ro
 • Reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor SC ATLAS SPORT SRL, desfăsurarea campaniilor promoționale, transmiterea de newslettere si alte materiale, de urmărire și monitorizare a vânzărilor de servicii și comportamentului consumatorului.
 • Activități de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-uri), îmbunătățirea calității produselor si serviciilor oferite, efectuarea intervenției dereparere/ înlocuiri de produse daca este cazul.

Nu vă prelucrăm datele dvs. personale în scopuri secundare care sunt incompatibile cu scopurile principale pentru care datele dvs. personale sunt colectate inițial; fără consimțământul dvs. prealabil, fără să existe un interes legitim în acest sens, și fără un temei juridic.

Partajarea datelor personale

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele Dvs către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.
Datele dumnevoastră personală nesensibile pot fi procesate de terți cu care avem o relație contractuală în scopuri care servesc interesului nostru legitim: Facebook ADS – Aplicație Marketing cu acordul dumnevoastră, Sendmachine – aplicație email Marketing, Google Analytics – aplicație pentru statistici.

Mesajele utile, relevante

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite prin diverse canale mesaje de marketing articole cu noutăți din domeniu- informații educative, relevante și utile, video-uri de specialitate cu sfaturi de la experți precum si informații privind ofertele speciale, reduceri de preț, promoții.

Dezabonare de la newsletter

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

 • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
 • Prin trimiterea unui email către noi, în care să soliciți dezabonarea.
 • În oricare dintre cele două situații, ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email.

Drepturile Dvs în contextul colectării și prelucrării datelor.

 • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;
 • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
 • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
 • Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
 • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
 • Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
 • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Participarea la târguri de carieră:

Având în vedere prevederile Legii 677/2001 privind protecția persoanelor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, precum și noile reglementări cu privire la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație – Regulamentul UE 2016/679 intrat in vigoare începând cu data de 25 mai 2018, subliniem următoarele:

1. În cadrul prezentului târg de cariere, toți aplicanții pentru posturile vacante Atlas Sport vor primi un flyer (mini-formular în care se va face trimitere la această notă) în care vor avea posibilitatea să completeze câmpurile libere cu numele vostru, numărul de telefon, adresa de mail, data nașterii. Aceste date le vom prelucra exclusiv cu scopul de vă informa cu privire la:

– Stabilirea unui eventual interviu pentru angajare;

– A vă păstra în baza de date internă pentru a vă aduce la cunoștință ulterior posturile vacante din cadrul companiei pentru maximum 1 an de zile;

Prin prezenta notă, aplicanții iau la cunoștință despre prelucrarea datelor cu caracter personal și își exprimă acordul/consimțământul în mod liber, expres și neechivoc cu privire la astfel de prelucrări în conformitate cu legea și Regulamentul UE menționat în introducere. Participanții iau la cunoștință prin prezenta notă de drepturile de care beneficiază în calitate de persoană vizată, respectiv: dreptul de acces, dreptul de rectificare sau ștergere a datelor cu caracter personal, dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal, dreptul de portabilitate a datelor, dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal care o privesc, dreptul de a se adresa justiției și a Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter personal, dreptul de a nu face obiectul unui proces decizional automatizat. Aplicanții iau la cunoștință faptul că pentru exercitarea acestor drepturi pot depune o cerere în scris datată și semnată în atenția S.C.Atlas Sport S.R.L.

Participantul la târg- S.C. Atlas Sport S.R.L., se obligă să ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a asigura securitatea și prevenirea oricăror distrugeri, pierderi, modificări, dezvăluiri, sau accesări ilegale sau neautorizate cu privire la “Datele cu caracter personal”.

Cu stimă,

S.C. Atlas Sport S.R.L.

Dorim să vă asigurăm de respectarea intimității dumneavoastră și protejarea datelor cu caracter personal, de repectarea prevederilor Legale privind protecția datelor cu caracter personal și servind în același timp și interesului nostru legitim (comunicări de marketing, informări clienți, obligații legale)
Dacă aveți o întrebare sau nelămurire, legată de aspectele prezentate ne puteți trimite intrebările dumneavoastră la adresa office@atlassport.ro sau la următoarea adresă fizică: Str. Voinicenilor, nr.62, Târgu Mureș.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!