Câteva dintre feedback-urile primite

De-a lungul anilor am avut ocazia şi onoarea să colaborăm cu diverşi clienţi importanţi (Ministerul Afacerilor Interne, Primării de Municipii, Firme Multinaţionale, Resorturi de 5* precum şi antreprenori puternici) cu ajutorul cărora portofoliul nostru a cunoscut o creştere importantă dar şi o experienţă necesară în domeniul construcţiilor de terenuri sportive. Fiecare colaborare ne motivează, ne ambiţionează şi ne oferă atât nouă cât şi beneficiarilor proiectelor noastre, satisfacţie garantată. Dorim să împărtăşim împreună cu dumneavoastră câteva dintre feedback-urile primite de către echipa Atlas Sport pentru diferite realizări: construcţie baze sportive, construcţii terenuri multisport, construcţii terenuri sintetice, etc.

Alexandra Bobe

Reprezentant

“Suntem foarte mulțumiți de rezultat, și chiar am vrea să vă felicităm pentru profesionalismul de care ați dat dovadă, atât din punct de vedere al actelor, cât și a modului de lucru efectiv. Cu mare drag când va fi nevoie vom apela din nou la serviciile firmei pe care o reprezentați.

Cu stimă,

Alexandra Bobe – reprezentant Sânpetrul Residence, Brașov

Bososchi Vasile Adrian

Viceprimar 18.01.2018

“Putem confirma satisfacția noastră ca beneficiar al produselor achiziționate și a montajului acestora.
Pentru calitatea produselor și a modului de amenajare a locurilor de joacă, am ales să lucrăm și pe viitor cu această societate, datorită disponibilității, flexibilității și a calității deosebite a serviciilor prestate.”

Kereskényi Gábor

Primar 15.07.2016

În legătură cu proiectul “Teren sintetic de minifotbal” (contract nr. 32456– 163) efectuat de către societatea SC Atlas Company SRL, menţionăm următoarele:
Terenul sintetic de minifotbal a fost realizat la un preţ normal, procedura de atribuire a contractului fiind de licitaţie deschisă.
Municipiul Satu Mare este foarte mulţumit de produsul furnizat de SC Atlas Company SRL.

 

Kereskényi Gábor

Primar 15.07.2016

În legătură cu proiectul “Teren sintetic de minifotbal” (contract nr. 15342 – 68) efectuat de către societatea SC Atlas Sport SRL, apreciem calificativul produsului furnizat, din punct de vedere al calităţii, ca fiind unul foarte bun.
Putem afirma că SC Atlas Sport SRL este o companie de încredere, iar colaborarea a fost una excelentă, societatea răspunzând promt la solicitările beneficiarului.
Recomandăm fără reţineri compania SC Atlas Sport SRL şi altor administraţii publice/societăţi private.

Rusu Daniel Gheorghe

Primar 10-05-2016

Ca urmare a colaborării şi derulării proiectului “Proiectare şi construcţie teren multifuncţional, la cheie, 42x22m în localitatea Cunţa, comuna Şpring, judeţul Alba”, apreciem calificativul lucrărilor executate, din punct de vedere al calităţii, ca fiind unul FOARTE BUN, evidenţiind următoarele aspecte:

– calitate la standarde înalte a lucrării realizate;
– colaborare fără echivoc cu Atlas Sport pentru realizarea acestui proiect;
– încadrare în termenul de execuţie;
– preţul corect de execuţie, ţinând seama de cerinţele exprimate.
Recomandăm cu căldură altor beneficiari care doresc proiectarea/construcţia unei baze sportive, firma Atlas Sport SRL.

Claudia Gîrbea

Administrator 23.12.2015

Recomandăm firma SC ATLAS SPORT SRL pentru execuția terenurilor și parcurilor de joacă, deoarece este o companie de încredere, serioasă, care a predat lucrarea la termen și a îndeplinit cerințele noastre.

Ciobota Dinu

Primar 27.03.2015

Urmare a finalizării execuției lucrărilor de construire Bază sportivă în sat Ciobotani, comuna Stînceni,  în ce privește calitatea lucrărilor executate și colaborarea dintre instituțiile noastre, formulăm prezenta Scrisoare de recomandare, bazată pe următoarele aspecte:

 1. Considerăm că lucrările executate sunt la un standard superior, față de alte firme concurente din zonă.
 2. Recomandăm și altor entități execuția unor lucrări similare cu SC ATLAS COMPANY SRL

Jánosi Ferenc

Primar 24.07.2015

Considerăm că lucrările executate de SC ATLAS COMPANY SRL în cadrul Contractului de lucrări nr. 6370 din 12.09.2012 privind “Amenajare terenuri de joacă în Comuna Ernei, judeţul Mureş” sunt lucrări de calitate care se comportă exemplar după predare.

Recomandăm firma SC ATLAS COMPANY SRL pentru execuţia terenurilor şi parcurilor de joacă de calitate, deoarece este o companie de încredere, cu un personal de execuţie excepţional, iar raportul preţ-calitate este avantajos.

Primar al Comunei Ernei, judeţul Mureş

Jánosi Ferenc

Ciobota Dinu

Primar 27.03.2014

Urmare a finalizării execuției lucrărilor de construire Baza sportivă Școala generală Stînceni, formulăm prezenta Scrisoare de recomandare, bazată pe următoarele aspecte:

 1. Am avut o colaborare foarte bună cu SC ATLAS COMPANY SRL, din momentul încheierii contractului și până la finalizarea lucrărilor.
 2. Lucrările executate sunt de foarte bună calitate, nefiind nevoie de niciun fel de intervenții până în prezent. Lucrările s-au executat la termenele convenite, cu respectarea tuturor detaliilor din caietul de sarcini.

Jánosi Ferenc

Primar 24.07.2015

Considerăm că lucrările executate de SC ATLAS COMPANY SRL sunt lucrări de calitate care se comportă exemplar după predare.

Recomandăm firma SC ATLAS COMPANY SRL şi altor beneficiari, deoarece noi am construit deja două baze sportive şi trei terenuri de joacă cu ei, de aceea în viitor vom apela la ei cu încredere!

Primar al Comunei Ernei, judeţul Mureş

Jánosi Ferenc

 

Ardelean Marius

Director S.P.A.S 07.07.2015

În legătură cu participarea SC ATLAS SPORT la procedura de atribuire a contractului de achiziție publică „Pistă alergare din jurul terenului oficial de fotbal nr. 1 din cadrul Bazei Sportive Arini, mun. Sebeș – faza DALI”

Apreciem calificativul serviciilor prestate, din punct de vedere al calității, ca fiind: FOARTE BUN.

DIRECTOR S.P.A.P.

ING. ARDELEAN MARIUS

Chirlesan Ioan

Director Executiv 02.04.2014

 1. Colaborarea generală cu SC ATLAS COMPANY SRL – bună;
 2. Calitatea lucrărilor executate de SC ATLAS COMPANY SRL – bună;
 3. Relația cu personalul SC ATLAS COMPANY SRL – bună;
 4. Se recomandă serviciile prestate de SC ATLAS COMPANY SRL pentru acest tip de lucrări și altor autorități ale administrației publice locale.

Director Executiv,
Chirlesan Ioan

 

 

Kolcsar Gyula

Primar 07.07.2015

Colaborarea cu firma SC ATLAS COMPANY SRL în decursul lucrărilor a fost foarte bună şi consider că firma susnumită este o companie de încredere, terenul a fost executat la un preţ corect şi calitate pe măsură, deci gradul nostru de satisfacţie este maxim.

Kolcsar Gyula

Primar Gorneşti

Jánosi Ferenc

Primar comuna Ernei 22.07.2015

Considerăm că lucrările executate de SC ATLAS SPORT SRL în cadrul Contractul de lucrări, privind “Execuţie lucrări pentru amenajare teren de sport multifuncţional în loc. Dumbrăvioara, Comuna Ernei”, sunt lucrări de calitate care se comportă ireproşabil după predare.

22.07.2015

Primar al Comunei Ernei, judeţul Mureş

Jánosi Ferenc

Mureşan Florin

Primar, comuna Baciu 18.09.2015

Recomandăm firma SC ATLAS SPORT SRL pentru execuţia terenurilor şi parcurilor de joacă de calitate, deoarece este o companie de încredere, cu un personal de execuţie excepţional, iar raportul preţ-calitate este avantajos.

….. am fost foarte mulţumiţi de rezultate, de aceea în viitor vom apela la ei cu încredere !

18.09.2015

Primar al Comunei Baciu, judeţul Cluj

Mureşan Florin

Popa Ioan Iancu

Primar 11.04.2014

În legatură cu participarea societăţii comerciale ATLAS COMPANY SRL, cu sediul în loc. TÎRGU MUREŞ, str. VOINICENILOR, nr. 62, jud. Mureş, la procedura de achiziţie publică de lucrări, ca urmare a colaborării şi derulării unor contracte de lucrări pentru ‘CONSTRUIRE BAZĂ SPORTIVĂ CU TEREN SINTETIC ÎN LOCALITATEA SÎNTIMBRU, COMUNA SÎNTIMBRU, ]UDEŢUL ALBA’, suntem în măsura de a face cunoscute următoarele:

Apreciem calificativul serviciilor executate, din punct de vedere аl calităţii, ca fiind: FOARTE BUN.

Primar,
Popa Ioan Iancu

Osváth Csaba

Primar Acăţari 2011

ЅС АТLАЅ COMPANY SRL din judeţul Mureş a fost compania câştigătoare a licitaţiei cu privire la lucrările de construire a Bazei Sportive din Comuna Acăţari, judeţul Mureş, în anul 2011.

În această perioadă, ЅС АТLАЅ COMPANY SRL a dat dovadă de profesionalism şi dedicaţie, respectând termenele şi calitatea lucrărilor specificate în caietul de sarcini.

Pe parcursul lucrărilor, firma s-a dovedit a fi un partener demn de încredere, executând lucrări de calitate înaltă, la un preţ corect, oferind comunei şi comunităţii noastre un grad de satisfacţie deosebit.
Baza Sportivă este folosită de atunci la capacitate maximă de către locuitorii comunei Acăţari, dar şi din localităţile din zonă, fapt ce confirmă din nou calitatea lucrărilor executate de ЅС АТLАЅ COMPANY SRL, precum şi sustenabilitatea acesteia. În acest sens, recomand ЅС АТLАЅ COMPANY SRL şi altor autorităţi ale administraţiei publice locale.

Ovidiu Teodor Creţu

Primar Municipiul Bistriţa 02.04.2014

Stimate domnule director, obiectivul de investiţii „Baza sportivă multifuncţională, localitatea componentă Sigmir, municipiul Bistriţa”, vă comunicăm următoarele:

 • Colaborarea generală cu SC ATLAS COMPANY SRL – bună;
 • Calitatea lucrărilor executate de SC ATLAS COMPANY SRL – bună;
 • Relaţia cu personalul SC ATLAS COMPANY SRL — bună;
 • Se recomandă serviciile prestate de SC ATLAS COMPANY SRL pentru acest tip de lucrări şi altor autorităţi ale administraţiei publice locale.

Menţionăm că aceste aprecieri au fost făcute strict pentru obiectivul de investiţii menţionat mai sus şi în baza calificativului acordat prin Procesul Verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.

Dumitru Cotoi

Primar comuna Batoş 27.03.2014

Ca urmare а derulării contractului de lucrări nr. 5868 din data de 23.12.2010, încheiat cu ЅС АТLАЅ COMPANY SRL, cu sediul în loc. Tîrgu Mureş, Str. Voinicenilor nr. 62, prin care s-a realizat obiectivul „Reabilitare Bază Sportivă în comuna Batoş, sat Dedrad, jud. Mureş”, Primăria comunei Batoş acordă calificativul ‘FOARTE BINE’ executantului, pentru îndeplinirea sarcinilor aferente contractului, punctând următoarele:

 • Colaborare bună;
 • Calitate superioară a lucrărilor;
 • Personalul calificat al societăţii şi relaţia amiabilă avută cu acesta;
 • Certitudinea executării de lucrări altor instituţii publice cu acelaşi profesionalism şi seriozitate.
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!