Cine suntem?

Suntem lideri în construcții sportive în România, oferind servicii premium.

Pe parcursul celor 20+ ani de experiență, am avut plăcerea să realizăm o mulțime de proiecte sportive pentru beneficiari deosebiți: corporații multinaționale (de ex LIDL, PIRELLI ș.a.), ministere (M.A.I), primării importante (Satu Mare, Giurgiu, Bistrița ș.a.), universități, licee, școli, antreprenori, investitori și privați pasionați de sport – cu toții ne-au ales pentru a le realiza cele mai bune și mai deosebite baze sportive din România.

Avem experiența necesară și suntem deschiși oricărei solicitări de proiectare și construcție de baze sportive pe întreg teritoriul României și al Europei.
Avem proiecte realizate și finalizate cu succes în toate cele 41 de județe ale României.

CE VĂ OFERIM?
SIGURANȚA UNUI PARTENER DE NĂDEJDE

La ATLAS SPORT faceți o singură oprire pentru tot ce aveți nevoie: de la proiectarea și construcția de baze sportive (terenuri de sport, săli de sport, piste de atletism, tribune, dotări și toate lucrările conexe sportului), a unui loc de joacă deosebit sau a unui spațiu de fitness în aer liber.

Aveți nevoie de un singur furnizor pentru realizarea tuturor etapelor proiectului dumneavoastră. Puteți alege dintr-o gamă variată de suprafețe de joc, suprafețe de protecție, iluminat, echipamente de joacă, echipamente de fitness exterior, mobilier urban.

Construim mai mult decât baze sportive; specialiştii noştrii sunt instruiţi şi experimentaţi să creeze un loc deosebit și sigur în care comunitatea, familia sau clienții dumneavoastră să se simtă bine, să practice sportul şi să construiască amintiri frumoase.

CE APRECIAZĂ CLIENTII NOSTRI?

Clienții noștri apreciază în mod special PRODUSELE și SERVICIILE deosebite pe care le oferim, precum și VALORILE care stau la baza filozofiei noastre de business.

Mulți clienți, fiind mulțumiți de calitatea lucrărilor și a colaborării, ne contractează pentru a le realiza al 2-lea sau al 3-lea proiect.

VIZIUNE

Îmbunătățim viața prin: Sport, Joacă, Dezvoltare activă, Stimulare și libertate de mișcare. Timp cu familia. Scopul nostru este ca un număr tot mai mare de comunități să se bucure de beneficiile terenurilor de sport și joacă:

 • surse de sănătate pentru copii și adulți;
 • o alternativă recomandată a jocului pe computer sau a programelor TV;
 • spații sigure pentru joacă, dezvoltare și socializare.

MISIUNE

Integritate

Ne bazăm pe onoare, cinste, seriozitate și onestitate în tot ce spunem și facem. Pentru noi principiile sunt mai presus de profit, iar cuvântul nostru are cea mai mare valoare.
Refuzăm să ne implicăm, în orice fel, în acte de corupție. Ne dorim să colaborăm și să realizăm proiecte doar cu oameni integri.

Dumnezeu

Credem că de la Dumnezeu avem toate lucrurile bune și ne dorim ca felul în care ne desfășurăm activitatea să Îl onoreze pe El.

Respect

Ne respectăm clienții, angajații și partenerii. Suntem onorați să putem colabora cu fiecare dintre ei și ne dorim ca și ei să se bucure de relația cu noi.

Grijă pentru Copii

Fiecare copil e unic și are talente nebănuite, iar noi suntem de părere că experiența copilăriei e bine să fie ghidată prin joacă și sport, în locuri special amenajate și sigure.

Produse

Credem în produse frumoase, cu un design deosebit, care să înfrumusețeze orice loc și să stimuleze imaginația. Credem în produse de calitate superioară, cu o durabilitate mare.

Social

Angajamentul nostru este de a dona 10% din profitul anual către oamenii în nevoie, instituțiile, lucrările și cauzele spre care Dumnezeu ne conduce.

ATLAS SPORT înseamnă:

 • Experienţă – peste 20 ani experienţă în proiectare şi construcție baze sportive;
 • Proiecte: > 900 de proiecte finalizate cu succes;
 • Garanţie – 5 ani garanţie integrată pentru construcţia sportivă (cea mai bună garanţie integrată din domeniu în România, ce depăşeşte standardele din industrie!);
 • Referinţe – zeci de referinţe la nivel naţional şi European (vedeţi câteva aici: www.atlassport.ro/unde/);
 • Echipa: Avem peste 100 de specialiști în cadrul firmei;
 • Pasiune – suntem pasionaţi să realizăm cele mai bune proiecte posibile pentru clienţii noştri, iar pasiunea noastră pentru construcţia terenurilor sportive se vede în calitatea lucrărilor executate.

Alegând Atlas Sport pentru proiectul tău, poţi fi sigur de:

 • Selectarea celor mai bune metode de proiectare baze sportive;
 • Alegerea celor mai bune materiale şi tehnici de execuţie;
 • Cele mai eficiente variante din punct de vedere al costului pe termen lung.

SERVICII INTEGRATE, GARANŢIE INTEGRATĂ, CALITATE GARANTATĂ!

ATLAS SPORT –  specialiști în construcții sportive, partenerul ideal pentru proiectul dumneavoastră!

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!