Terenuri Profesionale

De 20 ani proiectăm și executăm lucrări de anvergură și suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru proiecte sportive realizate de la A la Z, cu dedicare și profesionalism.
De la cluburi și licee sportive, primării, ministere, complexuri turistice până la corporații multinaționale cu mii de angajați – sute de clienți au încredere în noi să le construim bazele sportive.

Un teren de minifotbal este realizat din gazon sintetic pentru fotbal cu fir de 40-60 mm înălţime, umplutură din nisip cuarţos şi granule de cauciuc.

Mulți dintre clienții noștri preferă un teren multifuncțional pentru a putea practica cu success mai multe sporturi: fotbal, handbal, baschet, tenis, volei.

Atunci când pe un singur teren sportiv se doreşte practicarea mai multor activităţi sportive, terenurile multisport sunt cea mai bună opţiune.

Există patru tipuri principale de suprafeţe de joc, în funcţie de materialele utilizate pentru construirea terenului: zgură, gazon sintetic pentru tenis, suprafaţă dură şi tartan.

Confecţionăm dotări pentru baze sportive (accesorii sportive) în atelierele proprii: porţi de fotbal, handbal, minifotbal, coşuri de baschet, fileuri de tenis/tenis cu piciorul, stâlpi suport fileu mobili, adaptabili la diferite sporturi cu fileu.

Vă oferim soluţii de iluminat cu randament luminos ridicat, durabilitate mare şi întreţinere uşoară. Puteti opta pentru nocturna LED sau clasică.

Realizăm tribune sportive pe structură metalică uşoară din oţel zincat. Principalele atuuri sunt eficienţa, costurile acceptabile, rezistenţa în timp şi întreţinerea minimă.

Terenul acoperit aduce un mare avantaj, întrucât permite utilizarea lui în orice anotimp, indiferent de condiţiile meteo, iar acest lucru este favorabil atât pentru cei care utilizează terenul, cât şi pentru proprietari.

Sălile de sport se construiesc de cele mai multe ori pe structură metalică și panouri sandwich.

Suprafaţa ideală pentru execuţia pistelor de atletism este tartanul. Acesta are o elasticitate mare și în plus nu se deformează sau își schimbă culoarea.

Proiectul de construcţie clădiri vestiare include duşuri, WC şi un spaţiu de depozitare. Puteţi opta pentru clădiri vestiare realizate din lemn sau tip container.

Terenul de baschet ideal este alcătuit din placă de beton sau asfalt și o suprafață sintetică de înaltă performanță.

Terenurile de tenis dure sunt fabricate folosind materiale cum ar fi beton sau asfalt. Peste aceste suprafețe se aplică mai multe straturi de vopsea acrilică.

Gazonul natural este realizat din soiuri alese de semințe de înaltă calitate, care produc un gazon dens, gros și rezistent la impacturi majore.

Gazonul artificial prezintă numeroase beneficii, poate fi utilizat 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în orice condiţii meteorologice.

De ce noi?

Referințe – zeci de referințe la nivel național si European.

Pasiune – suntem pasionați să realizăm cele mai bune proiecte posibile pentru clienții noștrii; ne bazăm pe bunele lor recomandări pentru a ne dezvolta.

O singură firmă pentru întreg proiectul dumneavoastră: realizam proiectarea, construcția (infrastructura, suprafețe de joc, vestiare, tribune, nocturnă, etc), dotări și întreținerea complexelor sportive, majoritatea operațiunile fiind făcute “in house”.

Avem specialiști în proiectare, specialiști în execuție, ateliere de prelucrare metal și lemn, realizând chiar și majoritatea dotărilor.

Citește mai mult

Testimonial teren de fotbal Techirghiol (Constanța)

Secretarul Asociației Județene de Fotbal, Constanța, dl. Guteanu Stere este foarte mulțumit de calitatea terenului pe care Atlas Sport l-a construit. Terenul dispune de o tribună cu 100 de locuri, nocturnă led cu 12 becuri, porți din aluminiu și consideră că terenul este un bun al orașului, un obiectiv care ajută copii din oraș.

Testimonial amenajare loc de joacă în Luncani (Cluj)

Primarul satului Luncani, dl. Aurel Giurgiu, se declară mulțumit de firma Atlas Sport și de lucrările executate. Echipamentele cu care a fost dotat parcul de joacă sunt de ultimă generație, foarte sigure și au toate certificările necesare.

Testimonial Construcție teren de fotbal cu gazon sintetic, împrejmuire şi nocturnă în București

Beneficiarul terenului de fotbal cu gazon sintetic pentru Asociaţia Club Sportiv Valencia Bucureşti, Bogdan Alexandru Vîjîială, se declară mulțumit de colaborarea cu echipa ATLAS SPORT.

“Am avut o comunicare foarte bună cu cei de la Atlas Sport; în tot ceea ce au făcut au fost niște profesioniști.”

Vedeți mai multe despre proiect aici:
https://www.atlassport.ro/project/asociatia-club-sportiv-valencia-bucuresti/

 

Testimonial – Panemar, Cluj

Nicolae Chiorean, antreprenor PANEMAR, Cluj, despre proiectul și colaborarea cu Atlas Sport. Vedeți mai multe despre proiect aici (click).

Testimonial construcție teren de fotbal cu gazon sintetic în Ulieș (Harghita)

Unul dintre locuitorii localitații, Tóth József, se declară foarte mulțimit de acest teren pentru că este într-o stare foarte bună, de o calitate superioară, plus că este un beneficiu pentru că nu trebuie să se deplaseze altundeva pentru a juca o partidă de fotbal.

Vezi mai multe testimoniale

Clienții noștri

Guvernul României client Atlas Sport
Administrația prezidentială
Ministerul Afacerilor Interne
Ministerul tineretului și sportului
DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET Prahova
Federația de fotbal Nigeriană
Auchan
Pirelli
LIDL
Penny
Billa
Panemar
Gedeon Richter
rompetrol
Edelweiss Austria
Xaos
Societatea de transport București
RCB ELECTRO
Arcada Company S.A.
BESSER
Conacul Benke
Primăria municipiului Târgu Mureș
Primăria municipiului Cluj Napoca
Primăria municipiului Iași
Primăria Curtea de Argeș
Primaria Municipiului Satu Mare
Primăria municipiului Oradea
Primaria Municipiului Giurgiu
Primaria Municipiului Bistrita
Primaria Municipiului Sebes
Primăria Târgu Neamț
Primăria Sântana de Mureș
Primăria Acățari
Comuna Cuci
Primaria Orasului Baraolt
Primaria Pantelimon
Primaria Campina
Primăria Aleșd
Comuna Mogosoaia
Primaria Baneasa
Primaria Dumbraveni Sibiu
Comuna Belis Cluj Napoca
Asmita Gardens
Universitatea de Medicina si Farmacie Târgu Mureș
Universitatea de Medicină și Farmacie George Emil Palade
Clubul Sportiv Cetate Deva
Universitatea Tehnică Cluj Napoca
Universitatea Al I Cuza din Iasi
Universitatea din Pitesti
Universitatea Româno-Americană
USAMV Cluj Napoca
Clubul Sportiv Școlar Municipiul Ploiești
Club Sportiv Valencia Bucuresti
Liceul Cu Program Sportiv Roman
Scoala Varasti
Colegiul Economic Gheorghe Dragos Satu Mare
Scoala Mea Bucuresti
  • Lucrări finalizate
  • Lucrări în execuție
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!