Terenuri Profesionale

De 15 ani proiectăm și executăm lucrări de anvergură, realizate de la A-Z la cele mai înalte standarde.
De la cluburi și licee sportive, primării, ministere, complexuri turistice până la corporații multinaționale cu mii de angajați – sute de clienți au încredere în noi să le construim bazele sportive.

Un teren de minifotbal este realizat din gazon sintetic pentru fotbal cu fir de 40-60 mm înălţime, umplutură din nisip cuarţos şi granule de cauciuc.

Mulți dintre clienții noștri preferă un teren multifuncțional pentru a putea practica cu success mai multe sporturi: fotbal, handbal, baschet, tenis, volei.

Atunci când pe un singur teren sportiv se doreşte practicarea mai multor activităţi sportive, terenurile multisport sunt cea mai bună opţiune.

Există patru tipuri principale de suprafeţe de joc, în funcţie de materialele utilizate pentru construirea terenului: zgură, gazon sintetic pentru tenis, suprafaţă dură şi tartan.

Confecţionăm dotări pentru baze sportive (accesorii sportive) în atelierele proprii: porţi de fotbal, handbal, minifotbal, coşuri de baschet, fileuri de tenis/tenis cu piciorul, stâlpi suport fileu mobili, adaptabili la diferite sporturi cu fileu.

Vă oferim soluţii de iluminat cu randament luminos ridicat, durabilitate mare şi întreţinere uşoară. Puteti opta pentru nocturna LED sau clasică.

Realizăm tribune sportive pe structură metalică uşoară din oţel zincat. Principalele atuuri sunt eficienţa, costurile acceptabile, rezistenţa în timp şi întreţinerea minimă.

Pentru acoperirea terenurilor şi bazelor sportive utilizăm două tipuri de sisteme: structură metalică + prelată și balon presostatic.

Sălile de sport se construiesc de cele mai multe ori pe structură metalică și panouri sandwich.

Suprafaţa ideală pentru execuţia pistelor de atletism este tartanul. Acesta are o elasticitate mare și în plus nu se deformează sau își schimbă culoarea.

Proiectul de construcţie clădiri vestiare include duşuri, WC şi un spaţiu de depozitare. Puteţi opta pentru clădiri vestiare realizate din lemn sau tip container.

Terenul de baschet ideal este alcătuit din placă de beton sau asfalt și o suprafață sintetică de înaltă performanță.

Terenurile de tenis dure sunt fabricate folosind materiale cum ar fi beton sau asfalt. Peste aceste suprafețe se aplică mai multe straturi de vopsea acrilică. 

Gazonul natural este realizat din soiuri alese de semințe de înaltă calitate, care produc un gazon dens, gros și rezistent la impacturi majore.

Gazonul artificial prezintă numeroase beneficii, poate fi utilizat 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în orice condiţii meteorologice.

De ce noi?

Referințe – zeci de referințe la nivel național si European.

Pasiune – suntem pasionați să realizăm cele mai bune proiecte posibile pentru clienții noștrii; ne bazăm pe bunele lor recomandări pentru a ne dezvolta.

O singură firmă pentru întreg proiectul dumneavoastră: realizam proiectarea, construcția (infrastructura, suprafețe de joc, vestiare, tribune, nocturnă, etc), dotări și întreținerea complexelor sportive, majoritatea operațiunile fiind făcute “in house”.

Avem specialiști în proiectare, specialiști în execuție, ateliere de prelucrare metal și lemn, realizând chiar și majoritatea dotărilor.

Citește mai mult

Testimonial Proiectare și Construcție teren de sintetic multifuncțional în Șpring, AB

Domnul Muntean Ovidiu, administrator public în cadrul Primăriei Spring, relatează experiența sa în urma colaborării cu ATLAS SPORT pentru proiectul: PROIECTARE ȘI CONSTRUCȚIE TEREN DE SPORT MULTIFUNCȚIONAL cu gazon artificial în Cunta, Comuna Spring, județul Alba.

O colaborare foarte bună…au fost foarte prompți.
O investitie reușită…Garantia de 5 ani oferită, este una care nu se prea găsește în momentul de față pe piață
Prețul în raport cu calitatea lucrărilor este foarte bun.
Ceea ce a iesit este extraordinar din punctul nostru de vedere.
Recomand oricărei instituții publice sau antreprenor privat să sune la această firma pentru realizarea unui teren sintetic.

Testimonial loc de joaca New Point, Pipera, Ilfov

Reprezentatul complexului rezidențial New Point din Pipera, Ilfov  Alexandra Călin (sales & marketing manager) își exprimă mulțumirea și interesul in colaborarea pe viitor cu Atlas Sport. 

“Copiii din New Point se bucură de locul de joacă și de obiectele pe care le găsesc aici. Este un aspect foarte important  pentru parinții care locuiesc în acest complex rezidențial.”

Testimonial construcție 2 terenuri de fotbal sintetice în Sântimbru, AB

Domnul Primar al comunei Sântimbru, Județul Alba, Popa Ioan Iancu, relatează experiența sa în urma colaborării cu ATLAS SPORT, pentru construcția a două terenuri de fotbal sintetice.

Suntem multumiți de cum au lucrat. Dacă i-am chemat a doua oară, înseamnă că am fost multumiți și de ce au făcut și prima dată.
Recomandăm Atlas Sport și altor primării și altor instituții care construiesc terenuri sintetice pentru tineri.

Testimonial Construcție teren multifuncțional în București

Beneficiarul complexului rezidențial din Bucureșt, Dobrescu Dragos, îşi exprimă mulţumirea faţă de colaborarea avută cu firma Atlas Sport, în urma realizării proiectului: împrejmuire teren existent şi  execuţia unui teren de sport mutifunctional.

Vedeți mai multe despre proiect aici:
https://www.atlassport.ro/project/asmita-gardens-bucuresti/

Testimonial Proiectare și Construcție teren de de sport multifuncțional în Baciu, CJ

Primarul comunei Baciu, din judeţul Cluj – Mureşan Ioan Florin – îşi exprimă mulţumirea faţă de colaborarea avută cu firma Atlas Sport, în urma proiectelor desfăşurate în comunitate: împrejmuire teren existent şi proiectarea şi execuţia unui teren de sport multifuncţional.

Vedeţi mai multe despre proiect aici:
https://www.atlassport.ro//project/baciu-2/

Colaborarea cu Atlas Sport a început in anul 2013 … Suntem multumiți de modul în care s-a realizat și de calitatea terenului.
Lucrările predate au fost la timp, comunitatea noastră este mulțumită de rezultatul pe care l-a obținut

Vezi mai multe testimoniale

Clienții noștri

Primaria Municipiului Satu Mare
Universitatea de Medicina si Farmacie
LIDL
Ministerul Afacerilor Interne
Pirelli
Gedeon Richter
Primaria Municipiului Giurgiu
Liceul Cu Program Sportiv Roman
Clubul Sportiv Cetate Deva
Club Sportiv Valencia Bucuresti
Edelweiss Austria
Universitatea Al I Cuza din Iasi
Universitatea din Pitesti
USAMV Cluj Napoca
Primaria Pantelimon
Comuna Mogosoaia
Primaria Baneasa
Primaria Municipiului Bistrita
Arcada Company S.A.
BESSER
Conacul Benke
Panemar
Primaria Campina
Comuna Cuci
Primaria Dumbraveni Sibiu
Comuna Belis Cluj Napoca
Primaria Municipiului Sebes
Primaria Orasului Baraolt
Colegiul Economic Gheorghe Dragos Satu Mare
Asmita Gardens
DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET Prahova
Scoala Varasti
Scoala Mea Bucuresti
  • Lucrări finalizate
  • Lucrări în execuție
  • Mallnitz, Austria, 3 terenuri de sport cu gazon sintetic: <br/>Fotbal, Tenis și Baschet la Hotel EdelweissMallnitz, Austria, 3 terenuri de sport cu gazon sintetic:
    Fotbal, Tenis și Baschet la Hotel Edelweiss
  • Querqus Development, Niger - Africa <br> Teren de fotbal sinteticQuerqus Development, Niger - Africa
    Teren de fotbal sintetic