Săli de sport

O sală de sport înseamnă o creştere de aproximativ 50% în activitatea sportivă a unei şcoli

În prezent, multe dintre orele de sport sunt restricționate și afectate de vremea nefavorabilă. Salile de sport ofera flexibilitate în efectuarea orele de educaţie fizică în orice moment al zilei.
Cu o sală de sport, școlile au mai multe posibilități de a promova sportul, de a organiza competitii sportive benefice pentru elevi.
Echipa Atlas Sport proiectează şi construieşte săli de sport care asigură toate spaţiile necesare unei bune desfăşurări a activităţii de bază, respectiv practicarea unuia sau mai multor discipline sportive.
Toate proiectele care au la bază construcţia de săli de sport, sunt realizate astfel încât să asigure practicarea activităţii sportive de către utilizatori în condiţii de siguranţă, igienă şi confort după exigenţele corespunzătoare practicarii diferitelor sporturi.
Sălile de sport se construiesc de cele mai multe ori pe structură metalică şi panouri sandwich

Avantajele sălilor de sport Atlas Sport:

• Rezistenţă şi stabilitate
• Siguranţă în exploatare
• Siguranţă la foc
• Respectarea igienei și sănătății oamenilor
• Refacerea şi protecţia mediului
• Izolarea termică, izolarea hidrofugă şi economia de energie
• Protecţia împotriva zgomotului

Sălile de sport sunt proiectate şi realizate astfel încât să fie respectate cerinţele de calitate, rezistenţă şi stabilitate conform reglementărilor tehnice.

Realizarea unui studiu tehnico-economic:

Alegerea sistemului structural şi a materialului pentru suprastructura sălilor de sport şi pentru tribunele acestora se va face, de regulă, pe baza unui studiu tehnico-economic care va lua în consideraţie următorii parametri:

• exigenţele funcţionale
• configuraţia în plan şi în elevaţie
• nivelul de seismicitate al amplasamentului
• tehnologiile de execuţie disponibile
• durata de execuţie
• reducerea costurile suplimentare rezultate din necesităţile de: protecţie anticorozivă, protecţie contra incendiilor, preţurile comparate ale: materialelor, manoperei şi utilajelor de construcţie.

Atlas Sport este una dintre puţinele firme de construcţii care poate oferi partenerilor săi întreaga gamă de servicii şi produse necesare pentru construirea unei săli de sport.

Sală de sport în Comuna Gârbău, judeţul Cluj

În data de 12 martie 2016, a fost inaugurată sala de sport în cadrul Școlii Gimnaziale, investiție realizată prin fonduri POR de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.
Astfel, s-a realizat o sală de educație fizică și sport și anexe cu birouri, vestiare și grupuri sanitare la Școala gimnazială din localitate. Sala de sport este construită în regim parter cu o suprafață de 200 mp, iar anexaîn suprafața utilă de 105,24 mp este realizată în regim demisol și parter. La demisolul anexei se regăsesc birouri, grupuri sanitare și spațiu CT, iar la parter vestiarele pentru fete și băieți cu grupurile sanitare aferente.
Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale din Gârbău, se pot bucura și pot practica acum de orele de sport în condiții excepționale.

Puteți citi mai multe detalii la linkul următor:

Inaugurare Sală de sport în Comuna Gârbău, judeţul Cluj

 

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!