Terenuri Rezidențiale

Prima companie din România care dezvoltă terenuri rezidențiale la cele mai înalte standarde de calitate. În maxim o săptămână vă puteți bucura de un teren de sport rezidențial chiar în curtea dumneavoastră, cu o garanție de 5 ani la prețuri începând de la 3.800 euro.

Alergatul oferă rezistenţă, driblatul dezvoltă agilitatea şi coordonarea, iar echipa îl învaţă să interacţioneze cu ceilalţi şi să aibă încredere în forţele proprii.
Cu mult profesionalism şi experienţă acumulată de-a lungul celor 13 ani de activitate, vă garantăm construcţia unui teren de fotbal adaptat curţii dumneavoastră.

Cel mai important este să ne învăţăm copii să practice sportul de la vârste mici pentru a avea un stil de viaţă sănătos. Găsim împreună soluţii de calitate pentru suprafaţa de joc pe care o doriţi, indiferent că este hard, sintetic, zgură sau tartan. Ne adaptăm dimensiunilor care vă convin astfel încât să aveţi meciuri reuşite.

Un meci de bachet înseamnă timp de calitate în familie, distracţie şi amintiri unice.
În maxim o săptămână după semnarea contractului, vă veţi putea bucura de o investiție care vă va face să fiţi mândru şi peste 10 ani. Realizăm terenul de la A la Z, ne ocupăm de tot, de la infrastructură, dotări, marcaje.

Mai multe sporturi, înseamnă mai multă distracţie şi beneficii în plus. Profitaţi de ocazie şi chemaţi-vă prietenii la un meci de tenis/sau baschet sau fotbal sau volei. Sportul este pentru toate vârstele. Încurajaţi-vă copiii să facă un campionat de fotbal în cartier. Vor petrece mai mult timp în aer liber şi în siguranţa curţii voastre.

Un teren de sport înseamnă o investiţie cu rezultate sigure. Înfrumuseţează spaţiul existent şi aduce veselie în cartier. Amenajarea unui teren de sport poate fi o metodă simplă de a vă diferenţia pe piaţa imobiliară şi de a oferi un beneficiu suplimentar şi pe termen lung locatarilor. Costurile de realizare sunt mici, impactul este foarte mare.

Confecţionăm dotări pentru baze sportive (accesorii sportive) în atelierele proprii: porţi de fotbal, handbal, minifotbal, coşuri de baschet, fileuri de tenis/tenis cu piciorul, stâlpi suport fileu mobili, adaptabili la diferite sporturi cu fileu. Găsim împreună propunerea cea mai bună din punct de vedere al calităţii, preţului şi siguranţei.

De ce noi?

Puteţi avea încredere în noi, deoarece veţi beneficia de experienţa noastră de 13 ani în care am construit nenumărate terenuri de sport profesioniste în România (şi nu numai), pentru clienţi extrem de importanţi (de la cluburi sportive, licee sportive, primării importante, ministere, până la corporaţii cu mii de angajaţi – toţi au încredere în noi să le construim terenurile de sport), proiecte de anvergură realizate A-Z la cele mai înalte standarde. Veţi beneficia de aceiaşi specialişti, aceeaşi calitate, aceeaşi garanţie, aceeaşi promptitudine şi profesionalism pentru terenul dumneavoastră rezidenţial.
Oferim opţiuni pentru a satisface orice condiţie de joc, indiferent dacă este pentru familia dumneavoastră sau pentru o aplicaţie comercială (miniterenuri pentru hoteluri, pensiuni, complexe rezidenţiale, etc).
Materialele noastre sunt testate după standardele terenurilor de sport profesioniste, astfel că vor fi excelente pentru orice destinaţie.
Construim mai mult decât miniterenuri; specialiştii noştrii sunt instruiţi şi experimentaţi să creeze un loc sigur în care întreaga familia să râdă, să practice sportul şi să construiască amintiri.

Citește mai mult

Testimonial loc de joaca New Point, Pipera, Ilfov

Reprezentatul complexului rezidențial New Point din Pipera, Ilfov  Alexandra Călin (sales & marketing manager) își exprimă mulțumirea și interesul in colaborarea pe viitor cu Atlas Sport. 

“Copiii din New Point se bucură de locul de joacă și de obiectele pe care le găsesc aici. Este un aspect foarte important  pentru parinții care locuiesc în acest complex rezidențial.”

Testimonial realizare teren de tenis în Sâncraiu de Mureș, Mureș

Gal Șandor viceprimarul comunei Sâncraiu de Mureș, Mureș despre impactul pentru comunitatea al proiectului realizat de Atlas Sport:

“Pentru comunitate se merită. Comunitatea are nevoie de așa ceva.”

Testimonial construcție 2 terenuri de fotbal sintetice în Sântimbru, AB

Domnul Primar al comunei Sântimbru, Județul Alba, Popa Ioan Iancu, relatează experiența sa în urma colaborării cu ATLAS SPORT, pentru construcția a două terenuri de fotbal sintetice.

Suntem multumiți de cum au lucrat. Dacă i-am chemat a doua oară, înseamnă că am fost multumiți și de ce au făcut și prima dată.
Recomandăm Atlas Sport și altor primării și altor instituții care construiesc terenuri sintetice pentru tineri.

Testimonial Construcție teren multifuncțional în București

Beneficiarul complexului rezidențial din Bucureșt, Dobrescu Dragos, îşi exprimă mulţumirea faţă de colaborarea avută cu firma Atlas Sport, în urma realizării proiectului: împrejmuire teren existent şi  execuţia unui teren de sport mutifunctional.

Vedeți mai multe despre proiect aici:
https://www.atlassport.ro/project/asmita-gardens-bucuresti/

Testimonial Reabilitare teren de fotbal cu gazon artificial FIFA 2* în Roman

Tinerii pasionaţi de sport din oraşul Roman îşi pot spori performanţele “datorită acestei suprafeţe unice în zona Moldovei”, după cum spune şi antrenorul de UEFA “A”, Ionuţ Nacu.
“O lucrare de anvergură dusă la bun sfârșit de firma Atlas Sport!”

Vezi mai multe testimoniale

Clienții noștri

Primaria Municipiului Satu Mare
Universitatea de Medicina si Farmacie
LIDL
Ministerul Afacerilor Interne
Pirelli
Gedeon Richter
Primaria Municipiului Giurgiu
Liceul Cu Program Sportiv Roman
Clubul Sportiv Cetate Deva
Club Sportiv Valencia Bucuresti
Edelweiss Austria
Universitatea Al I Cuza din Iasi
Universitatea din Pitesti
USAMV Cluj Napoca
Primaria Pantelimon
Comuna Mogosoaia
Primaria Baneasa
Primaria Municipiului Bistrita
Arcada Company S.A.
BESSER
Conacul Benke
Panemar
Primaria Campina
Comuna Cuci
Primaria Dumbraveni Sibiu
Comuna Belis Cluj Napoca
Primaria Municipiului Sebes
Primaria Orasului Baraolt
Colegiul Economic Gheorghe Dragos Satu Mare
Asmita Gardens
DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET Prahova
Scoala Varasti
Scoala Mea Bucuresti
  • Lucrări finalizate
  • Lucrări în execuție
  • Mallnitz, Austria, 3 terenuri de sport cu gazon sintetic: <br/>Fotbal, Tenis și Baschet la Hotel EdelweissMallnitz, Austria, 3 terenuri de sport cu gazon sintetic:
    Fotbal, Tenis și Baschet la Hotel Edelweiss
  • Querqus Development, Niger - Africa <br> Teren de fotbal sinteticQuerqus Development, Niger - Africa
    Teren de fotbal sintetic