Terenuri Rezidențiale

Prima companie din România care dezvoltă terenuri rezidențiale la cele mai înalte standarde de calitate. În maxim o săptămână vă puteți bucura de un teren de sport rezidențial chiar în curtea dumneavoastră.

Alergatul oferă rezistenţă, driblatul dezvoltă agilitatea şi coordonarea, iar echipa îl învaţă să interacţioneze cu ceilalţi şi să aibă încredere în forţele proprii.
Cu mult profesionalism şi experienţă acumulată de-a lungul celor 13 ani de activitate, vă garantăm construcţia unui teren de fotbal adaptat curţii dumneavoastră.

Cel mai important este să ne învăţăm copii să practice sportul de la vârste mici pentru a avea un stil de viaţă sănătos. Găsim împreună soluţii de calitate pentru suprafaţa de joc pe care o doriţi, indiferent că este hard, sintetic, zgură sau tartan. Ne adaptăm dimensiunilor care vă convin astfel încât să aveţi meciuri reuşite.

Un meci de bachet înseamnă timp de calitate în familie, distracţie şi amintiri unice.
În maxim o săptămână după semnarea contractului, vă veţi putea bucura de o investiție care vă va face să fiţi mândru şi peste 10 ani. Realizăm terenul de la A la Z, ne ocupăm de tot, de la infrastructură, dotări, marcaje.

Mai multe sporturi, înseamnă mai multă distracţie şi beneficii în plus. Profitaţi de ocazie şi chemaţi-vă prietenii la un meci de tenis/sau baschet sau fotbal sau volei. Sportul este pentru toate vârstele. Încurajaţi-vă copiii să facă un campionat de fotbal în cartier. Vor petrece mai mult timp în aer liber şi în siguranţa curţii voastre.

Un teren de sport înseamnă o investiţie cu rezultate sigure. Înfrumuseţează spaţiul existent şi aduce veselie în cartier. Amenajarea unui teren de sport poate fi o metodă simplă de a vă diferenţia pe piaţa imobiliară şi de a oferi un beneficiu suplimentar şi pe termen lung locatarilor. Costurile de realizare sunt mici, impactul este foarte mare.

Confecţionăm dotări pentru baze sportive (accesorii sportive) în atelierele proprii: porţi de fotbal, handbal, minifotbal, coşuri de baschet, fileuri de tenis/tenis cu piciorul, stâlpi suport fileu mobili, adaptabili la diferite sporturi cu fileu. Găsim împreună propunerea cea mai bună din punct de vedere al calităţii, preţului şi siguranţei.

De ce noi?

Puteţi avea încredere în noi, deoarece veţi beneficia de experienţa noastră de 18 ani în care am construit nenumărate terenuri de sport profesioniste în România (şi nu numai), pentru clienţi extrem de importanţi (de la cluburi sportive, licee sportive, primării importante, ministere, până la corporaţii cu mii de angajaţi – toţi au încredere în noi să le construim terenurile de sport), proiecte de anvergură realizate A-Z la cele mai înalte standarde. Veţi beneficia de aceiaşi specialişti, aceeaşi calitate, aceeaşi garanţie, aceeaşi promptitudine şi profesionalism pentru terenul dumneavoastră rezidenţial.
Oferim opţiuni pentru a satisface orice condiţie de joc, indiferent dacă este pentru familia dumneavoastră sau pentru o aplicaţie comercială (miniterenuri pentru hoteluri, pensiuni, complexe rezidenţiale, etc).
Materialele noastre sunt testate după standardele terenurilor de sport profesioniste, astfel că vor fi excelente pentru orice destinaţie.
Construim mai mult decât miniterenuri; specialiştii noştrii sunt instruiţi şi experimentaţi să creeze un loc sigur în care întreaga familia să râdă, să practice sportul şi să construiască amintiri.

Citește mai mult

Testimonial teren de fotbal Techirghiol (Constanța)

Secretarul Asociației Județene de Fotbal, Constanța, dl. Guteanu Stere este foarte mulțumit de calitatea terenului pe care Atlas Sport l-a construit. Terenul dispune de o tribună cu 100 de locuri, nocturnă led cu 12 becuri, porți din aluminiu și consideră că terenul este un bun al orașului, un obiectiv care ajută copii din oraș.

Testimonial amenajare loc de joacă în Luncani (Cluj)

Primarul satului Luncani, dl. Aurel Giurgiu, se declară mulțumit de firma Atlas Sport și de lucrările executate. Echipamentele cu care a fost dotat parcul de joacă sunt de ultimă generație, foarte sigure și au toate certificările necesare.

Testimonial Construcție teren de fotbal cu gazon sintetic, împrejmuire şi nocturnă în București

Beneficiarul terenului de fotbal cu gazon sintetic pentru Asociaţia Club Sportiv Valencia Bucureşti, Bogdan Alexandru Vîjîială, se declară mulțumit de colaborarea cu echipa ATLAS SPORT.

“Am avut o comunicare foarte bună cu cei de la Atlas Sport; în tot ceea ce au făcut au fost niște profesioniști.”

Vedeți mai multe despre proiect aici:
https://www.atlassport.ro/project/asociatia-club-sportiv-valencia-bucuresti/

 

Testimonial – Panemar, Cluj

Nicolae Chiorean, antreprenor PANEMAR, Cluj, despre proiectul și colaborarea cu Atlas Sport. Vedeți mai multe despre proiect aici (click).

Testimonial construcție teren de fotbal cu gazon sintetic în Ulieș (Harghita)

Unul dintre locuitorii localitații, Tóth József, se declară foarte mulțimit de acest teren pentru că este într-o stare foarte bună, de o calitate superioară, plus că este un beneficiu pentru că nu trebuie să se deplaseze altundeva pentru a juca o partidă de fotbal.

Vezi mai multe testimoniale

Clienții noștri

Guvernul României client Atlas Sport
Administrația prezidentială
Ministerul Afacerilor Interne
Ministerul tineretului și sportului
DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET Prahova
Federația de fotbal Nigeriană
Auchan
Pirelli
LIDL
Penny
Billa
Panemar
Gedeon Richter
rompetrol
Edelweiss Austria
Xaos
Societatea de transport București
RCB ELECTRO
Arcada Company S.A.
BESSER
Conacul Benke
Primăria municipiului Târgu Mureș
Primăria municipiului Cluj Napoca
Primăria municipiului Iași
Primăria Curtea de Argeș
Primaria Municipiului Satu Mare
Primăria municipiului Oradea
Primaria Municipiului Giurgiu
Primaria Municipiului Bistrita
Primaria Municipiului Sebes
Primăria Târgu Neamț
Primăria Sântana de Mureș
Primăria Acățari
Comuna Cuci
Primaria Orasului Baraolt
Primaria Pantelimon
Primaria Campina
Primăria Aleșd
Comuna Mogosoaia
Primaria Baneasa
Primaria Dumbraveni Sibiu
Comuna Belis Cluj Napoca
Asmita Gardens
Universitatea de Medicina si Farmacie Târgu Mureș
Universitatea de Medicină și Farmacie George Emil Palade
Clubul Sportiv Cetate Deva
Universitatea Tehnică Cluj Napoca
Universitatea Al I Cuza din Iasi
Universitatea din Pitesti
Universitatea Româno-Americană
USAMV Cluj Napoca
Clubul Sportiv Școlar Municipiul Ploiești
Club Sportiv Valencia Bucuresti
Liceul Cu Program Sportiv Roman
Scoala Varasti
Colegiul Economic Gheorghe Dragos Satu Mare
Scoala Mea Bucuresti
  • Lucrări finalizate
  • Lucrări în execuție
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!