Terenuri Rezidențiale

Prima companie din România care dezvoltă terenuri rezidențiale la cele mai înalte standarde de calitate. În maxim o săptămână vă puteți bucura de un teren de sport rezidențial chiar în curtea dumneavoastră, cu o garanție de 5 ani la prețuri începând de la 3.800 euro.

Alergatul oferă rezistenţă, driblatul dezvoltă agilitatea şi coordonarea, iar echipa îl învaţă să interacţioneze cu ceilalţi şi să aibă încredere în forţele proprii.
Cu mult profesionalism şi experienţă acumulată de-a lungul celor 13 ani de activitate, vă garantăm construcţia unui teren de fotbal adaptat curţii dumneavoastră.

Cel mai important este să ne învăţăm copii să practice sportul de la vârste mici pentru a avea un stil de viaţă sănătos. Găsim împreună soluţii de calitate pentru suprafaţa de joc pe care o doriţi, indiferent că este hard, sintetic, zgură sau tartan. Ne adaptăm dimensiunilor care vă convin astfel încât să aveţi meciuri reuşite.

Un meci de bachet înseamnă timp de calitate în familie, distracţie şi amintiri unice.
În maxim o săptămână după semnarea contractului, vă veţi putea bucura de o investiție care vă va face să fiţi mândru şi peste 10 ani. Realizăm terenul de la A la Z, ne ocupăm de tot, de la infrastructură, dotări, marcaje.

Mai multe sporturi, înseamnă mai multă distracţie şi beneficii în plus. Profitaţi de ocazie şi chemaţi-vă prietenii la un meci de tenis/sau baschet sau fotbal sau volei. Sportul este pentru toate vârstele. Încurajaţi-vă copiii să facă un campionat de fotbal în cartier. Vor petrece mai mult timp în aer liber şi în siguranţa curţii voastre.

Un teren de sport înseamnă o investiţie cu rezultate sigure. Înfrumuseţează spaţiul existent şi aduce veselie în cartier. Amenajarea unui teren de sport poate fi o metodă simplă de a vă diferenţia pe piaţa imobiliară şi de a oferi un beneficiu suplimentar şi pe termen lung locatarilor. Costurile de realizare sunt mici, impactul este foarte mare.

Confecţionăm dotări pentru baze sportive (accesorii sportive) în atelierele proprii: porţi de fotbal, handbal, minifotbal, coşuri de baschet, fileuri de tenis/tenis cu piciorul, stâlpi suport fileu mobili, adaptabili la diferite sporturi cu fileu. Găsim împreună propunerea cea mai bună din punct de vedere al calităţii, preţului şi siguranţei.

De ce noi?

Puteţi avea încredere în noi, deoarece veţi beneficia de experienţa noastră de 13 ani în care am construit nenumărate terenuri de sport profesioniste în România (şi nu numai), pentru clienţi extrem de importanţi (de la cluburi sportive, licee sportive, primării importante, ministere, până la corporaţii cu mii de angajaţi – toţi au încredere în noi să le construim terenurile de sport), proiecte de anvergură realizate A-Z la cele mai înalte standarde. Veţi beneficia de aceiaşi specialişti, aceeaşi calitate, aceeaşi garanţie, aceeaşi promptitudine şi profesionalism pentru terenul dumneavoastră rezidenţial.
Oferim opţiuni pentru a satisface orice condiţie de joc, indiferent dacă este pentru familia dumneavoastră sau pentru o aplicaţie comercială (miniterenuri pentru hoteluri, pensiuni, complexe rezidenţiale, etc).
Materialele noastre sunt testate după standardele terenurilor de sport profesioniste, astfel că vor fi excelente pentru orice destinaţie.
Construim mai mult decât miniterenuri; specialiştii noştrii sunt instruiţi şi experimentaţi să creeze un loc sigur în care întreaga familia să râdă, să practice sportul şi să construiască amintiri.

Citește mai mult

Testimonial Proiectare și construcție 3 terenuri sintetice multifuncționale – Fundația Sf. Francisc

Recomandare primită din partea Fundației Sf. Francisc pentru proiectul ” Proiectare și Construcţie 3 terenuri sintetice multifuncționale cu gazon sintetic pentru fotbal, baschet, volei, hadbal, în localitatea Miercurea Ciuc, HD, Sovata, MS și Săcueni, BH”

Prețul a fost accesibil, pe baza acestui proiect, nu doar un teren a fost finalizat ci 3.
Sunt oameni cumsecade, ei s-au adaptat programului nostru. Este o echipă tânără, dinamică, sunt foarte binevoitori. Pot sa zic ca nu numai un teren am primit, ci si prieteni. Mulțumim Atlas Sport.

Testimonial Proiectare și Construcție Bază Sportivă în Teaca, BN

Profesorul de Educaţie Fizică şi Sport al comunei Teaca – Bugnar Dorel, a fost extrem de mulţumit de serviciile pe care Atlas Sport le-a realizat la Şcoala Gimnazială din Viile Tecii, judeţul Bistriţa Năsăud.
Proiectul denumit “Proiectare şi construcţie baza sportivă la Şcoala Gimnazială din Viile Tecii” şi-a atins scopul pentru care a fost realizat, mulţumind în acelaşi timp primăria, profesorii de educaţie fizică dar şi elevii şi tinerii, care se pot bucura acum de condiţii deosebite pentru practicarea sporturilor.

 

Lucrarea a fost executată de Atlas Sport, o firmă extrem de seriosă
De la debutul lucrării am fost încântat de specialiștii care au lucrat la această bază sportivă.
Noi suntem deosebiti de multumiti de lucrare.

Testimonial Reabilitare teren de fotbal cu gazon artificial FIFA 2* în Roman

Tinerii pasionaţi de sport din oraşul Roman îşi pot spori performanţele “datorită acestei suprafeţe unice în zona Moldovei”, după cum spune şi antrenorul de UEFA “A”, Ionuţ Nacu.
“O lucrare de anvergură dusă la bun sfârșit de firma Atlas Sport!”

Testimonial – Panemar, Cluj

Nicolae Chiorean, antreprenor PANEMAR, Cluj, despre proiectul și colaborarea cu Atlas Sport. Vedeți mai multe despre proiect aici (click).

Testimonial loc de joacă in Dumbrăvița, Timiș

Mikloș Arpad viceprimar comuna Dumbrăvița despre proiectul realizat
de compania Atlas Sport.

“Calitatea este puțin mai deosebită, este mai rezistent chiar și designul
este foarte frumos”

Vezi mai multe testimoniale

Clienții noștri

Primaria Municipiului Satu Mare
Universitatea de Medicina si Farmacie
LIDL
Ministerul Afacerilor Interne
Pirelli
Gedeon Richter
Primaria Municipiului Giurgiu
Liceul Cu Program Sportiv Roman
Clubul Sportiv Cetate Deva
Club Sportiv Valencia Bucuresti
Edelweiss Austria
Universitatea Al I Cuza din Iasi
Universitatea din Pitesti
USAMV Cluj Napoca
Primaria Pantelimon
Comuna Mogosoaia
Primaria Baneasa
Primaria Municipiului Bistrita
Arcada Company S.A.
BESSER
Conacul Benke
Panemar
Primaria Campina
Comuna Cuci
Primaria Dumbraveni Sibiu
Comuna Belis Cluj Napoca
Primaria Municipiului Sebes
Primaria Orasului Baraolt
Colegiul Economic Gheorghe Dragos Satu Mare
Asmita Gardens
DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET Prahova
Scoala Varasti
Scoala Mea Bucuresti
  • Lucrări finalizate
  • Lucrări în execuție
  • Mallnitz, Austria, 3 terenuri de sport cu gazon sintetic: <br/>Fotbal, Tenis și Baschet la Hotel EdelweissMallnitz, Austria, 3 terenuri de sport cu gazon sintetic:
    Fotbal, Tenis și Baschet la Hotel Edelweiss
  • Querqus Development, Niger - Africa <br> Teren de fotbal sinteticQuerqus Development, Niger - Africa
    Teren de fotbal sintetic