Ghid pentru construcția unui teren sintetic de sport – Alegerea facilităților și a antreprenorului

Faceți alegeri specifice în ceea ce privesc facilitățile, dotările și accesoriile suplimentare care trebuie incluse în proiectul dvs.

Un teren bun începe cu o bază bine construită și o suprafață de calitate, dar nu se termină aici. Proiectul de construcție va include bănci, tribune, garduri, iluminat, tabele de marcaj, reparații și reconstrucții, construirea sau relocarea evenimentelor pe teren? Cei mai mulți proprietari doresc un proiect complet și, adesea, este mai economic să construim totul în același timp decât fragmentar.
De asemenea, proprietarul ar trebui să finanțeze fonduri pentru echipamente, cum ar fi porți, precum și pentru vehicule utilitare și aparate pentru întreținerea de rutină a terenului.

Alegerea unui antreprenor calificat

Alegerea contractantului potrivit poate determina succesul final al facilității. Un antreprenor cu experiență și experiență vă poate ajuta, să luați deciziile corecte care să conducă la un proiect de calitate. Terenurile cu gazon sintetic reprezintă un domeniu foarte specializat în industria construcțiilor. Este vital ca antreprenorul pe care îl alegeți să fie familiarizat cu piața actuală, precum și cu tipul de suprafață pe care intenționați să o instalați.

Odată ce aveți numele câtorva perspective de constructor, luați în considerare următoarele:

Câți ani are compania în afaceri? Dacă este o companie relativ nouă, care este experiența de lucru a angajaților săi? Câte terenuri au construit? Sunt responsabili pentru proiectul complet sau doar pentru suprafață? Căutați persoane fizice sau o companie cu cunoștințe și experiență specifică în domeniul construcțiilor de teren.

Are compania experiență în tipul de proiect pe care îl plănuiți? Căutați o companie cu experiență în proiecte asemănătoare în dimensiune și domeniu de aplicare cu al dvs.

Cereți referințe și o listă completă a proiectelor recente. În cazul în care un proiect semnificativ este omis din lista de referințe, poate există un motiv pentru această omisiune. Adresați referințele și puneți întrebări. Determinați cât mai multe informații despre potențialul contractorului, cunoștințele, experiența, manopera, capacitatea de a respecta orarele, responsabilitatea financiară și responsabilitatea. Dacă este posibil, vizitați proiectele finalizate și discutați cu proprietarii.

Întrebați despre asigurarea unui contractor; au existat accidente majore sau revendicări împotriva constructorului?

Solicitați să vă întâlniți cu persoanele care vor fi implicate în proiectul dvs. Contractorul/supervizorul pare să aibă cunoștințe despre măsurători, orientare, materiale, construcție și marcare a terenurilor cu gazon? Înțelege gradația, drenajul, pregătirea șantierului și materialele de bază? Este familiarizat cu diferite suprafețe de gazon? Poate să facă recomandări privind anumite suprafețe pentru nevoile dvs.?

Luați în considerare comunicarea. Vreți un contractor care să vă asculte și să răspundă nevoilor dvs. Vreți să colaborați cu cineva cu care va simțiti confortabil, cineva cu care puteți stabili relații. Un antreprenor care să construiască terenul pe care îl vreți, un contractor în care ai încredere. Nu subestimați valoarea unei bune relații de lucru.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!