Gazon natural însămânțare

Prezentare Generală

Decizia de a opta pentru un gazon artificial sau unul natural, necesită o atenție deosebită bazată pe informații relevante despre fiecare dintre acestea. Tendințele sau trendurile actuale ar trebui puse deoparte, în favoarea faptelor, care pot avea consecințe pe termen scurt sau lung. Fiecare dintre aceste 2 tipuri de suprafețe are propriile avantaje, pe care vă invităm să le analizați și să luați cea mai bună decizie pentru proiectul dumneavoastră.

Realizarea unui teren de sport cu gazon natural prin însămânțare, este un proces complex care necesită respectarea cu strictețe a unor pași importanți:

● alegerea unei semințe de gazon profesională și potriviat cu condițiile de mediu/soare/lumină a spațiului ales
● pregătirea adecvată a terenului
● însămânțarea propriu zisă
● tăvălugire
● sistem bun de irigat
● corectitudinea primei tunderi

Avantaje

Beneficiile unui teren cu gazon natural sunt numeroase:

● unul dintre principalele atuuri este că acesta asigură controlul prafului,
● oferă protecție și îmbunătățire mediului, prin purificarea și protejarea apei, a solului și a aerului.
● un gazon sănătos absoarbe și reducere precipitațiile de până la 80 de ori mai eficient decât suprafețele impermeabile.
● costurile iniţiale de realizare a unui teren cu iarbă naturală sunt relativ mici,
● atunci când suprafețele de gazon natural se uzează din cauza utilizării excesivă, acele porțiuni ale suprafeței de teren pot fi înlocuite, fără a necesita costuri prea mari.

Întreținere
Programul de întreținere pentru un teren cu gazon natural include, în general, cosit săptămânal și udare; curățenie zilnică de gunoi; aplicații cu îngrășăminte, pesticide și erbicide; și vopsirea marcajelor.

Producător

În realizarea terenurilor de sport cu gazon natural colaborăm cu mai mulți producători din România. Astfel, putem să vă oferim un gazon de calitate, din semințe certificate și adaptate condițiilor climatice din România.
Vă invităm să vedeți mai multe detalii despre un proiect realizat recent:  Construcţie teren de fotbal cu gazon natural în Vladimirescu, ARAD

https://www.atlassport.ro/construcție-teren-de-fotbal-cu-gazon-natural-în-vladimirescu-arad/

Utilizări

Suprafețele de joc din gazon natural au fost folosite cu succes de mulți ani. Cu un management adecvat, și o utilizare echilibrată, terenurile din gazon natural s-au dovedit a rezista și a se potrivi mai multor sporturi.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!