Gazon sintetic pentru fotbal

Prezentare Generală

Fotbalul este cel mai jucat și cel mai popular sport din lume. Este un sport emoțional pe care oamenii îl iubesc și de care se bucură pe tot parcursul vieții lor. Un joc de fotbal poate fi o experiență palpitantă dacă este jucat pe o suprafață de joc profesionistă.
Compania Atlas Sport este mândră să joace un rol important în îmbunătățirea experienței de fotbal pentru oameni din întreaga țară.
Dorința noastră este ca jucătorii să beneficieze de o experiență inovatoare pe terenul de fotbal, ceea ce ne motivează să depășim limitele de calitate, durabilitate și performanță în tehnologia gazonului pentru fotbal.
Astfel, comercializăm o gamă de neegalat de sisteme de gazon sintetic de fotbal care îndeplinesc cerințele unice ale fiecărui client și oferă cele mai bune caracteristici de joc pentru toată lumea, mari și mici, profesioniști și amatori, pe stadioane oficiale sau terenuri de sport rezidențiale.
Fotbalul poate fi acum jucat pe cele mai avansate suprafețe de gazon artificial realizate de Atlas Sport. Suprafețele de fotbal cu gazon artificial Atlas Sport, reproduc și chiar depășesc cele mai bune suprafețe cu gazon natural pentru fotbal.
Prin unirea celor mai avansate materiale din domeniu, tehnici de instalare gazon, cu o echipă completă de meseriași și un angajament pentru calitate, oferim cel mai cuprinzător sprijin pentru a garanta că toate aplicațiile noastre de gazon sintetic pentru fotbal depășesc cele mai mari așteptări ale clienților noștri.

Avantaje Fotbal

* Crește confortul jucătorilor și absoarbe impactul.
*Dezavantajele gazonului natural sunt eliminate: meciurile anulate din cauza terenurilor mlăștinoase sunt de domeniul trecutului
* Fără întreținere majoră
* Este reciclabil
* Întreținerea zilnică se reduce dramatic
* Costurile și întreținerea mai redusă, constituie unele dintre cele mai importante motive pentru care trebuie să luați în considerare instalarea unui gazon artificial.
* Gazonul sintetic pentru fotbal nu necesită cosit
* Rezultatul – o suprafață perfectă pe tot parcursul anului.

Timp de joc
Terenurile de fotbal cu gazon sintetic pot aduce profit mai mare proprietarilor, sau economii considerabile cluburilor deoarece permit mai mult timp de joc, nu depind de vreme și nu au o limită de ore cât pot fi folosite. Astfel, nu mai sunt necesare terenuri distincte pentru antrenamente/meciuri, toate acestea putând fi realizate pe același teren cu gazon sintetic de fotbal.
Spre deosebire de terenurile cu gazon natural, unde precipitațiile pot duce la amânări sau chiar anulări ale meciurilor din cauza condițiilor precare de joc și daunelor grave ce pot apărea, pe terenurile de fotbal cu gazon artificial, nu veți avea această problemă.

Încălțăminte și leziuni
Gazonul artificial va permite să utilizați o varietate de încălțăminte.
Deoarece gazonul artificial este realizat din materiale sintetice, nu se rupe precum gazonul natural și nu produce leziuni.

Ritmul de joc
Un teren plat creează condiții ideale pentru ritmul de joc, în timp ce denivelările, umflăturile, și gazonul inegal sau gradațiile perturbă mișcarea mingii.
Aceste obstacole sunt absente pe un teren de fotbal cu gazon artificial.
Pe un teren din gazon natural, ritmul de joc depinde de calitatea terenului – lungimea ierbii și cât de curând a fost tăiată, va face o diferență.
Atunci când firele de iarbă sunt scurte, puteți face mingea să alunece mai rapid.

Duritate și căldură
Deoarece gazonul artificial este plat și mai greu decât gazonul natural, mingea tinde să sară mai tare atunci când atinge solul.
Vemea caniculară, cu toate acestea, poate duce la întărirea gazonului natural.
Gazonul sintetic pe de altă parte, conține milioane de mărgele de cauciuc negre împrăștiate de-a lungul lamelor de gazon care înmoaie impactul.

Detalii tehnice

  • Are o înălțime a firului între 40 mm și 60 mm
  • Este compus din polietilenă
  • Poate fi fibrilat sau monofilament
  • Durată de viață 10 ani
  • Garanție 5 ani

Producător

Colaborăm cu cei mai cunoscuți producători din lume pentru furnizarea celor mai bune și mai profesionale pardoseli de gazon sintetic din România.
În funcție de preferințe, nevoi și buget, vă putem oferi orice tip de gazon doriți.

Utilizări

Școlile, cluburile sportive și chiar ligiile profesioniste aleg din ce în ce mai mult gazonul sintetic în defavoarea gazonului natural pentru fotbal.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!