Am modernizat 7 terenuri de sport în Brașov

Brașovenii nu mai au scuze să nu facă sport, căci cu atâtea terenuri de sport modernizate, orice experiență sportivă va fi una plăcută.
Deși pe cele 7 terenuri se desfășurau ocazional competiții amicale, concursuri sau pur și simplu simple jocuri de fotbal, baschet, etc, de acum, tinerii și pasionații de sport sunt acum și mai încurajați, întrucât terenurile beneficiază acum de suprafață modernizată la standarde europene, dotări și facilități aferente fiecărui tip de teren.
În colaborare cu Primăria Municipiului Brașov, echipa Atlas Sport a modernizat cele 7 terenuri din Brașov, situate în diferite zone ale orașului și servind diferitelor sporturi.

1. Modernizare teren de baschet de sub Tâmpa


Dimensiuni: 30 m x 18 m.
Suprafață: acrilică. A fost turnată placă de beton armat peste vechea infrastructură. Peste placa de beton s-a aplicat vopsea acrilică COURTSOL STANDING PLUS – un sistem format din 4 straturi sintetice acrilice, benefic sporturilor precum tenis, baschet sau volei.
Proiect: https://www.atlassport.ro/project/2-terenuri-baschet-brasov-bv/

2. Teren de baschet sub Tâmpa de dimensiuni mai mici: 22 m x 11 m. Acesta a fost modernizat tot cu suprafaţă acrilică.

Proiect: https://www.atlassport.ro/project/2-terenuri-baschet-brasov-bv/

3. Teren de tenis cu gazon sintetic de sub Tâmpa


Dimensiuni:
36 m x 18 m.
Suprafață: gazon sintetic special pentru tenis, cu o greutate de peste 2100 grame/mp și o densitate de peste 100.000 filamente/mp. Înălțimea este de 12mm. De asemenea, s-a montat un sistem de stâlpi pentru tenis și fileu.

Proiect: https://www.atlassport.ro/project/teren-de-tenis-cu-gazon-sintetic-brasov-bv/

4. Teren de tenis zgura sub Tâmpa


Dimensini: 36 m x 18 m
Suprafață: zgură. Suprafața de zgură existentă a fost reamenajată cu 2 straturi de zgură: cel grosier (4-7mm) și cel fin (0-3 mm). A fost montat totodată un sistem de stâlpi pentru tenis și fileu.

Proiect: https://www.atlassport.ro/project/teren-de-tenis-brasov-bv/

5. Teren de fotbal Parcul Ștefan cel Mare


Dimensiuni: 35 m x 25 m.
Suprafață: gazon sintetic. Infrastructură existentă a fost reabilitată. Deasupra infrastructurii a fost montat gazonul de fotbal calitate FIFA 2 stele. Datorită granulelor de cauciuc, gazonul este moale și previne accidentările care ar putea apărea. S-au montat 4 porți de aluminiu împreună cu plasă textilă.
Proiect: https://www.atlassport.ro/project/teren-de-fotbal-gazon-sintetic-brasov-bv/

6. Teren de fotbal Parcul Soarelui


Dimensiuni: 30 m x 15 m
Suprafață: gazon sintetic calitate FIFA 2 stele. S-au montat de asemenea și 2 porți de aluminiu împreună cu plasă textilă.
Proiect: https://www.atlassport.ro/project/teren-de-fotbal-brasov-bv/

7. Teren baschet Parcul Soarelui
Dimensiuni: 30 m x 15 m.
Suprafață: gazon sintetic. Deasupra infrastructurii a fost instalat gazonul multisport premium. Gazonul are înălțimea de 12 mm. Densitatea gazonului ajută la buna desfășurare a jocului, iar flexibilitatea împiedică accidentările jucătorilor.
Proiect: https://www.atlassport.ro/project/teren-de-baschet-brasov-bv/

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!