Beneficiile fotbalului

1

Sportul este principalul ingredient al unei vieti sanatoase. Inca de mici, copiii trebuie educati astfel incat sa iubeasca si in acelasi timp sa practice sportul.

Fotbalul este regele sportului iar beneficiile aduse de acesta sunt numeroase. Majoritatea baietilor sunt atrasi de acest sport si il practica oriunde au spatiu, fie pe un teren improvizat, fie pe un teren de fotbal sau pe un simplu gazon sintetic.

Fotbalul contribuie la dezvoltarea armonioasa si completa a corpului, punand in miscare majoritatea muschilor. Ajuta la autoreglarea greutatii corporale si reduce considerabil efectele stresului.
Fotbalul de agrement (practicat pe un teren de minifotbal), este caracterizat ca avand o inalta componenta aerobica, ce se situeaza la un ritm cardiac de 80-85% fata de valoarea maxima inregistrata la jucatorii profesionisti de fotbal.

2

Totodata, fotbalul, contribuie la prevenirea a numeroase afectiuni, cum ar fi obezitatea sau diabetul, dar si la corectarea deficientelor fizice ale coloanei vertebrale.
Chiar “Asociatia Romana de Minifotbal, a inceput un demers bazat pe strangerea cat mai multor persoane pe terenurile de minifotbal, avand in vedere contributia la starea de sanatate a populatiei, pe care o are practicarea acestui sport.
Daca am fi privit cu cativa zeci de ani in urma, pentru amatorii de fotbal, baza erau terenurile de sport ale liceelor si scolilor, insa conditiile pe care acestea le ofereau, erau adesea, improprii: lipsa iluminatului nocturn, inexistenta marcajelor, porti fara plase, gazon sintetic inexistent, etc., astfel ca placerea jocului era distrusa.

3

Astazi, iubitorii de fotbal, insa, au diverse posibilitati in ceea ce priveste locul de joc, peste tot existand terenuri cu gazon artificial. Aproape fiecare oras este intesat de terenuri sintetice, astfel ca orice pasionat de fotbal isi permite sa joace macar o data pe saptamana.
Vara, aproape orice teren minifotbal, beneficiaza de nocturna teren.
Astazi, pentru orice construire terenuri de fotbal, se opteaza pentru acoperirea acestuia cu gazon sintetic oferind jucatorilor conditii de joc performante.
De retinut este faptul ca un teren de fotbal si implicit gazonul sintetic, de pe acesta trebuie ingrijit si acordat o atentie permanenta acestui aspect. Pentru a beneficia de o gama de servicii de constructie terenuri fotbal, si intretinere a acestora, la cele mai inalte standarde de calitate, apelati la o echipa de profesionisti in domeniu.
Firma noastra va ofera cele mai bune servicii de constructie terenuri de sport (fotbal, handball, baschet, tenis, etc) sau constructie baze sportive.

4

Daca doriti construirea unui teren de fotbal cu gazon sintetic, sau a unui teren de tenis cu zgura, ne puteti contacta iar noi va vom ajuta. Compania noastra realizeaza terenuri sportive, la nivelul tehnic pe care beneficiarul il solicita.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!