Teren de baschet

Tip gazon și beneficii

Într-o epocă din ce în ce mai acaparată de domeniul digital, timpul de calitate în familie este greu de găsit. Fie că sunteţi proprietarul unui complex rezidenţial, ori al unei pensiuni, ori hotel şi doriţi să oferiţi familiei, respectiv clienţilor un timp de calitate, îndemnându-i la activitate fizică, construirea unui miniteren sportiv, este probabil cea mai bună investiţie pe care o puteţi face.
Suprafeţele de joc pentru care puteţi opta pentru terenul de baschet sunt gazon sintetic, hard ( suprafaţa acrilică) și tartan (suprafață poliuretanică).
Un teren de baschet din gazon sintetic poate fi o soluţie excelentă pentru un teren de o dimensiune mai mică, realizându-se într-un timp foarte scurt si cu costuri reduse.
Terenurile cu tartan prezintă numeroase beneficii, fiind caracterizate prin proprietăţi elastice şi bună rezistenţă în timp.
Avantaje în plus:

  • pardoselile din tartan reduc riscul accidentărilor prin absorbţia şocurilor şi antiderapare
  • aspect extetic deosebit
  • rezistenţă puternică la căldură şi lumină
  • suportă greutăţi mari
  • tartanul acţionează ca un inhibitor împotriva mucegaiului şi dezvoltării bacteriilor

Mulţi jucători de baschet învaţă jocul de baschet pe terenuri de aer liber, fie în parcuri, ori pe străzile din vecinătatea lor. De aceea, suprafața hard, rămâne cea mai comună suprafaţă de teren de baschet în aer liber, din cauza rezistenţei şi capacităţii sale de a rezista la condiţii meteorologice aspre.

Suprafață de joc personalizată

În funcţie de spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie, găsim împreună cea mai bună variantă pentru proiectul dumneavoastră. Începând cu cele mai mici dimensiuni, de la 6 x 12m până la terenuri de dimensiuni oficiale, realizăm cu succes orice suprafaţă și  dimensiune.
Echipa noastră vă va oferi în acest sens, informaţii, sfaturi şi consultanţă pe parcursul întregului proiect, astfel încât terenul realizat să se potrivească curţii, nivelului de activitate şi bugetului dumneavoastră.

Infrastructură

Infrastructura unui teren de baschet cu gazon sintetic cuprinde stratificaţii din piatră şi nisip compactat, agreate de producători.

Infrastructura unui teren de baschet cu tartan cuprinde umplutură din balast compactat, beton armat sau asfalt peste care se aplică covorul din tartan. Tartanul are la bază un material alcătuit din granule fine de cauciuc şi fibre reciclate din cauciuc lipite cu un adeziv poliuretanic special. Sistemul respectă toate normele în vigoare, producătorul fiind agrementat de FIBA, IAAF și ITF.

Infrastructura unui teren de baschet cu suprafață hard cuprinde folie geotextil, fundatie, strat de lipire și două straturi de afalt fierbinte, peste care se aplică un sistem COURTSOL STANDING PLUS. Acesta este format din 4 straturi sintetice acrilice, prevenind cu succes alunecarea, oferind rezistență sporită contra uzurii, conferind performanță sporită în timpul practicării sportului.

Montaj de calitate

În realizarea unui teren de sport, atât calitatea suprafeței de joc utilizate cât şi a montajului sunt extrem de importante.
Indiferent de suprafaţa de joc pe care o preferaţi, vă punem la dispoziţie cele mai bune materiale şi o echipă cu experienţă.

Împrejmuire

Nu va trebui să alergaţi după minge prin toată curtea, întrucât vă punem la dispoziţie plasă de protecţie realizată din materiale calitative şi rezistente.
Împrejmuirea se va realiza din stâlpi metalici, iar între aceştia se poate monta plasă împletită textilă, rezistentă la ploi, îngheţ şi UV cu o durată de viață de 5-10 ani.

Nocturna terenurilor de baschet cuprinde:

1-4 lămpi de iluminat (în funcție de mărimea terenului) cu halogen, 400 W sau proiectoare LED (echivalent a 400W clasice) precum și tablou electric, cablaje etc.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!