Cele mai frumoase terenuri de tenis din lume

Palatul Gstaad, Gstaad, Elveția
Pe timpul iernii, Elveția oferă unele dintre cele mai spectaculoase peisaje (și terenuri) pentru schiuri, însă nu trecem cu vederea lunile de vară, în special la palatul impunător din Gstaad, unde terenurile de tenis, înconjurate de munți glorioși, vă vor oferi o experiență incomparabilă în Alpi.

Il San Pietro, Positano, Italia
Dacă vă aflați într-un circuit mediteranean în timpul verii, este necesară o oprire la Positano. Nu există un hotel mai bun pentru a vă bucura de “La Dolce Vita” decât Il San Pietro. Cu toate că apele turcoaz și bucătăria sa ar trebui să fie prioritățile dvs. principale, nu omiteți terenul său de tenis, care este construit în mijlocul unei formațiuni stâncoase înalte, cu o vedere cinematografică asupra oceanului.

Tennis de la Cavalerie, Paris, France
La câțiva kilometri distanță de Roland Garros, în zona Bois de Boulogne, există o altă frumusețe de  teren de tenis. La Cavalerie este singurul  teren din arondismentul 15, dar structura arcuită de perete-tavan, realizată din 1400 de bucăți de lemn, este atât de minunată încât vă face să uitați că este situat lângă un dealer auto – Aston Martin.

Pikes Ibiza Rocks House, Ibiza, Spain
Ibiza nu este cunoscută ca un paradis pentru activități atletice, dar faimoasa insulă spaniolă se mândrește cu una dintre cele mai îndrăznețe terenuri de tenis din lume, la Pike’s Ibiza Rocks House. Suprafața ei verde și roz neon strălucitor poate fi neobișnuită pentru noi, dar ce vă așteptați de la stațiunea legendară cunoscută că a găzduit orgii sălbatice în anii 1980?

Singita Sabora Camp Tennis Court, Tanzania
Cantonul Sabor de lux al Singitei se află în mijlocul Rezervației Grumeti, adiacent Parcului Național Serengeti. Pe lângă faptul că puteți să explorați viața safari într-un vehicul, puteți juca și tenis, în timp ce zebrele și girafele se înghesuie în jurul vostru și vă admiră.

Bunabhainneadar Tennis Court, Isle of Harris, Scotland
În viață, ca și în tenis, uneori doriți puțină liniște și pace. Atunci când starea de spirit introvertită lovește, mergeți pe Insula Harris (cunoscută pentru Harris tweed) în Scoția, o oră de zbor de la Glasgow. Aici veți descoperi cel mai liniștit teren de tenis din Marea Britanie”, condus de Mike și Peggy Briggs. Iar atunci când obosiți, trebuie doar să  vă așezați pe scaun, să va relaxați și să priviți frumusețea și împrejurimile sale.

Lasă un răspuns.