Gazonul artificial este mai bun decât gazonul natural

Gazonul artificial este folosit de suficient timp pentru ca majoritatea oamenilor să-şi dea seama că nu mai este pur şi simplu un covor subţire rulat peste beton şi făcut să arate ca iarba. Noile tehnologii şi inovaţii din ultimii 15 ani au ajutat la redefinirea şi repoziţionarea completă a sistemelor de gazon artificial ca alternativă viabilă şi preferată la iarba tradiţională. Însă înţelegem că unii dintre dumneavoastră, ce doresc să aplice gazonul într-un proiect de construcţie sau renovare pot avea nevoie de convingeri. Pentru ei, precum şi pentru cei deja convinşi, prezentăm câteva motive pentru care gazonul artificial este mai bun decât cel natural, pe care fiecare ar trebui să le ştie.

Gazonul artificial este mai ieftin decât gazonul natural
În timp ce costul iniţial al unui teren cu gazon sintetic este mai mare decât cel al unui teren cu gazon natural, economiile în timp s-au dovedit a face acest preţ iniţial mult mai atractiv. Un teren cu gazon sintetic poate fi folosit pentru mai multe ore pe zi (şi mai multe zile şi luni pe an) decât gazonul natural, în aproape orice fel de vreme, fără nevoie de timp de recuperare. Aceste beneficii vor adăuga mii de ore de utilizare pe durata de viaţă a gazonului de 10 ani, reducând în mod semnificativ costul mediu al gazonului pe oră de utilizare. În plus, terenul de sport poate fi închiriat pentru a genera venituri suplimentare; costurile de întreţinere, cum ar fi udarea şi cositul, sunt mult reduse; nu este nevoie să se cumpere şi să se aplice pesticide ş ierbicide dăunătoare.

Gazonul artificial este mai sigur decât gazonul natural
Atlas Sport se concentrează asupra siguranţei, aducând numeroase inovaţii şi îmbunătăţiri de reducere a prejudiciilor. Că rezultat, avem produsele şi experienţă pentru a va ajută să oferiţi cele mai sigure condiţii de joc. Gazonul artificial oferit de Atlas Sport este mai sigur decât orice alt sistem de gazon sintetic şi este egal cu iarbă naturală, dacă nu chiar mai bun, în cele mai multe zone critice de siguranţă a jucătorilor.

Gazonul artificial este mai bun pentru mediu

Cât de bun?Ei bine, gazonul artificial:
• Elimină utilizarea masivă a apei; fiecare teren salvează milioane de litri de apă pe an.
• Elimină utilizarea de substanţe chimice; fiecare teren economiseşte 8000 de kilograme de pesticide şi erbicide.
• Îndepărtează milioane de anvelope din depozitele de deşeuri; Umplutura folosită pentru fiecare teren echivalează cu 20.000 de pneuri.
• Reduce utilizarea gazelor naturale şi a altor combustibili fosili.
• Elimină nevoia de cosire cu combustibil, de aerare şi de reînnoire.

Lasă un răspuns.