Constructie si proiectare terenuri de tenis la baza sportiva Victoria din Calan, judetul Hunedoara

Atlas Sport a finalizat cu succes lucrarile la proiectul “Constructie si proiectare terenuri de tenis 42 x 36 m”, din cadrul bazei sportive “Victoria”, din orasul Calan, Judetul Hunedoara.
Cele doua noi terenuri de tenis de camp, prezinta urmatoarea infrastructura:

Etapele de pregatire a suprafetei:

• Decopertarea stratului vegetal cu mijloace mecanice;
• Nivelarea si compactarea stratului suport de pamant;
• Umplutura din balast compactat in grosime de 10 cm;
• Armatura in beton (plasa sudata);
• Beton armat in grosime de 8 cm.

 

Suprafata
Suprafata fiecarui teren de tenis este de 42 x 36 m.
In aceasta suprafata s-au incadrat doua terenuri de tenis si unul de fotbal/handbal pe lungime.

Gazonul sintetic multifunctional, cu fir de 20-25 mm inaltime, este propice sporturilor precum tenis, fotbal, handbal si altele. Densitatea gazonului ajuta la buna desfasurare a jocului, iar flexibilitatea impiedica accidentarile jucatorilor.
Gazonul a fost marcat cu linii de culoare alba si galbena, iar infill-ul, necesar desfasurarii propice a activitatii, a fost facut cu nisip cuartos uscat (10-15 kg/mp).

Imprejmuirea
Structura imprejmuirii este realizata din stalpi metalici cu inaltimea de 6m (peste nivelul solului), din teava rectangulara cu dimensiunea 100 x 50 x 3 mm, inglobati in fundatii de beton C 8/10 avand dimensiunea 70 x 40 x 40 cm si fixati cu prazn din otel beton PC52 φ10.
Rigidizarea structurii de imprejmuire s-a realizat prin 4 cordoane perimetrale din teava patrata cu dimensiunea 30 x 30 x 3 mm care leaga stalpii la inaltimea de 0m, 2m, 4m si 6m.
Imprejmuirea cu inaltime de 6 metri a fost realizata din plasa metalica impletita. Imprejmuirea contine o cale de acces.

Dotari
2 Porti minifotbal/handbal, de dimensiuni 3 x 2 x 1 m, fabricate din fier, cu campuri vopsite alb/rosu, carlige de prindere plasa sudate perimetral pe cadru, inclusiv plasa de protectie.
4 stalpi si 2 filee pentru tenis
Terenul este iluminat de 18 lampi halogen 400W/proiector, incluzand tabloul electric, cablajele, etc.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!