Construire teren de fotbal cu gazon sintetic în Dumitrița, BN

Tinerii din localitatea Dumitrița, Județul Bistrița Năsăud, au solicitat de multe ori primăriei, construire unui teren de fotbal sintetic. Fiind de acord că este foarte necesară o astfel de investiție, primarul nu a stat pe gânduri și a pornit demersurile pentru realizarea acestui teren.
Astfel, echipa Atlas Sport a fost aleasă pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Construire teren de fotbal cu gazon sintetic, împrejmuire și nocturnă în Dumitrița, BN.

Etapele de pregătire a suprafeței au inclus următoarele:

  • Decopertarea stratului vegetal cu mijloace mecanice;
  • Umplutură din balast compactat în grosime de 20 cm, având și scopul de drenare a apei de pe suprafață de joc;
  • Strat din piatră spartă concasată în grosime de 8cm;
  • Strat de piatră spartă de 0-8mm având grosimea de 2cm.

*La infrastructură prețul este calculat la abateri de planeitate de <10 cm. În cazul în care abaterile sunt mai mari, prețul se va recalcula.

Suprafața terenului este de 60 x 30 m.

Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici cu înalțimea de 6m (peste nivelul solului), din țeavă rectangulară cu dimensiunea 100 x 50 x 3 mm.

Rigidizarea structurii de împrejmuire se realizează prin 4 cordoane primetrale din țeavă pătrată cu dimensiunea 30 x 30 x 3 mm care leagă stâlpii la înalțimea de 0m, 2m, 4m și 6m.

Împrejmuirea cu înaltime de 6 metri se realizează din plasă metalică împletită.

Plasa de protecție textilă este rezistentă la UV, ploi și înghet, și este montată deasupra terenului pe întreaga suprafață de joc (capac).

Panouri de protecție în spatele porților cu dimensiunile 22 m x 6m, din plasă de protecție textilă, rezistentă la UV, ploi și înghet.

Dotări pentru terenul de sport
Terenul este iluminat de 24 lămpi halogen
400W/proiector, incluzând tabloul electric, cablajele, etc.

Lasă un răspuns.

terenuri sportive beton volei copii udare gazon volei interior terenuri sport gazon sintetic umplutura teren de sport terenuri lut terenuri de tenis terenuri tenis parchet tribune sportive umplutura teren sport terenuri minifotbal vestiare sportive utilaje intretinere gazon sintetic terenuri tenis curte terenuri sport umplutura teren sportiv terenuri de sport terenurile de tenis unde alergam in bucuresti tribune terenuri tenis gazon sintetic terenuri sportive volei pe plaja terenuri de tenis renumite terenuri sport tartan terenuri multisport scoli terenuri de tenis din zgura terenuri fotbal terenuri multisport terenuri sintetice terenuri multifunctionale Tribuna terenuri sportive sintetice UEFA terenuri tenis gazon artificial volei terenuri tenis tipuri piste tip pardoseli sportive zgura video terenuri sportive minifotbal usamv cluj napoca terenuri de tenis gazon artificial