Cum alegem gazonul sintetic pentru un teren de sport?

Există mai multe aspecte ale gazonului sintetic, care ar trebui să fie luate în considerare atunci când se construieșțe un nou teren de sport.
Echipa noastră de experți va fi încântată să vă ofere consultanță in găsirea celei mai bune opțiuni de gazon sintetic pentru proiectul dumneavoastră.

Suprafață cu impact redus – în sporturile de contact, cum ar fi rugby și fotbal, este imperios necesar ca suprafața acoperită cu gazon sintetic să fie moale, astfel încât să se reducă riscul de rănire al jucătorilor.
Leziunile de impact sunt reduse pe un teren cu gazon sintetic prin aplicarea unui substrat antișoc sub stratul de gazon, care asigură un efect de amortizare.
Nu toate sistemele de gazon sintetic au un astfel de substrat și există diferite tipuri de suprafețe anti-șoc disponibile.

Infill-ul
În funcție de utilizarea terenului dumneavoastră, puteți alege un sistem cu umplutură de cauciuc, nisip sau non-infill. Cauciucul este folosit în rugby și fotbal pentru a asigura o suprafață moale. Nisipul este utilizat pe terenurile cu gazon cu fir scurt, cum ar fi hochei și tenis, pentru a asigura o suprafață mai receptivă.
Umplutura stabilizează fibrele sintetice ale gazonului într-o poziție verticală.
Pe terenul de fotbal, fibrele trebuie să fie în poziție verticală pentru a încetini viteza mingii, având caracteristicile de performanță asemănătoare cu cele ale unui teren cu gazon natural.
Dacă fibrele sunt plate, mingea se va deplasa rapid, iar controlul mingii poate deveni dificil pentru jucători. Periajul regulat pe sisteme non-vitraj poate contribui la menținerea fibrelor în poziție verticală.

Echipa Atlas Sport va sta la dispoziție, oferindu-vă consultanță și implicare pe tot parcursul proiectului de construcție, asigurându-se ca acesta va fi realizat la cel mai înalt standard.

2 Commentarii

 1. Adrian

  in data de 31/03/2018 la 10:37 pm - Răspunde

  Buna ziua, m-ar interesa o oferta de preț pentru gazonurile artificiale pe care le aveti. Multumesc!

  • ATLAS SPORT

   in data de 04/04/2018 la 8:25 am - Răspunde

   Buna ziua!
   Pentru mai multe detalii avem rugamintea sa ne scrieti pe adresa contact@atlassport.ro
   sau sa ne sunati la 0755 085 354.

   Va multumim.
   O zi buna!

Lasă un răspuns.