Cum îmbunătățeste gazonul artificial performanța jucătorilor?

S-a demonstrat că terenurile sportive cu gazon sintetic îmbunătățesc performanțele jucătorilor de pe teren. Studiile au concluzionat că gazonul sintetic oferă sportivilor un avantaj demonstrabil față de un teren standard cu gazon natural.
Dacă trebuie să înlocuiți terenul de fotbal uzat, acum este momentul potrivit să luați în considerare gazonul sintetic și avantajele pe care un teren de fotbal sintetic le poate oferi echipei voastre.
Indiferent de nivelul de competiție la care jucătorii concurează – liceu, colegiu sau profesionist – gazonul sintetic are multe avantaje de oferit.
Aruncați o privire asupra celor mai bune motive pentru care gazonul sintetic este o alegere excelentă pentru terenul de sport.

1. Consistența și durabilitatea în fiecare lamă
Inginerii noștri proiectează gazonul cu fiecare fibră amplasată cu exactitate și cu consistență perfectă.
Spre deosebire de un teren normal, atunci când sportivii aleargă pe gazonul sintetic este probabil să observe un nivel mai bun, viteză optimizată și performanță în comparație cu altă alternativă.

2. Control asupra mingii
Există mai mult decât o simplă bază sub suprafața unui teren de fotbal cu gazon. Proprietarii pot alege să folosească infill-uri personalizate, care pot fi capabile să absoarbă un impact suplimentar sau pentru a controla viteza generală ori pentru a prelungi viața terenului.

3. Îmbunătățirea agilității
Antrenorii și jucătorii înțeleg deopotrivă că, în fotbal, viteza este critică. Gazonul sintetic vă poate ajută să obțineti un impuls acolo unde contează. Îmbunătățirea vitezii și agilității este semnificativă pe un teren sintetic în comparație cu iarba naturală.

4. Rezistența
Atunci când este utilizat în mod consecvent, un teren cu gazon natural poate deveni rapid uzat, reprezentând o potențială amenințare a siguranței jucătorilor. Acest lucru este valabil mai ales într-un sport de contact, cum este fotbalul, unde căderea pe teren este inevitabilă.
Dacă antrenamentele se desfășoară pe același teren pe care are loc jocul, gazonul se dovedește a fi nu doar mai absorbant de șocuri decât iarba, dar rămâne așa și după utilizarea intensă. În consecință, jucătorii vor găsi gazonul o alternativă mai sigură și mai rezistentă.

5. Calitate rezistentă la intemperii pe termen lung
Pe parcursul unui sezon, un teren de fotbal intens utilizat, poate dezvolta suprafețe inegale, pete de noroi și chiar găuri. Aceste dezavantaje care apar pe terenurile naturale, pot pune jucătorii în pericol. Rezistența la intemperii a gazonului artificial se extinde până la prevenirea problemelor asociate cu iarbă intens folosită.

Terenul de fotbal merită să fie în conformitate cu așteptările echipei. Faceți următorul pas și apelați la experții în construcțiile sportive Atlas Sport, pentru a construi terenul perfect de fotbal cu gazon sintetic. Veți obține un partener de nădejde și veți oferi echipei o alternativă de încredere.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!