Angajamentul nostru de ziua României

100 de ani de România. Dacă o spunem cu voce tare, poate părea surprinzător, dar totuși, iată-ne în fața Centenarului României. Un secol de România este un motiv foarte bun pentru a ne opri din agitația zilnică și a ne pune întrebarea: Cu ce am contribuit noi la bunul mers al țării noastre? Ce am făcut pentru ea? Pentru români? Pentru societate? Pentru copiii noștri?
Cu bune și cu rele, iată-ne ajunși în fața acestei sărbători însemnate pentru noi.


România a crescut în 100 de ani iar noi, compania Atlas Sport suntem mândri că am contribuit la creșterea și înfrumusețarea ei. Prin construirea terenurilor sportive, mii de copii și tineri s-au bucurat de experiență sportivă. Iar prin locurile de joacă instalate în toată țara, copiii au astăzi parte de o copilărie fericită și de o dezvoltare armonioasă. Iar pentru noi, asta este cea mai mare realizare.
Într-o sută de ani s-au întâmplat destule lucruri frumoase în România. La fel cum și în cei 14 ani de activitate ai companiei noastre, am realizat nu 100, ci peste 250 de proiecte sportive pe întreg teritoriul României. (le puteti vedea aici) Și partea bună este că nu ne-am oprit aici. Am dus mai departe serviciile noastre și am arătat și celor din Europa și chiar Africa, faptul că atunci când ai o motivație bună, se pot realiza lucruri mărețe.

Centenarul Marii Uniri este momentul în care noi, Atlas Sport, ne luăm angajamentul să contribuim la o Românie mai bună, mai sportivă, mai sănătoasă.

Alături de sportivii țării noastre, vrem să fim ambasadori ai României, să realizăm și să contribuim la performanțele sportive ale viitorilor campioni care vor face cunoscută țara noastră.
ÎMPREUNĂ ducem România pe harta sportivă a Europei. ÎMPREUNĂ înfrumusețăm România.
Cu această ocazie, încurajăm instituțiile de învățământ, primăriile, organizațiile și proprietarii de afaceri să îndrăznească, să facă pasul următor pentru un viitor mai bun al copiiilor și tinerilor. Să le ofere mediul propice creșterii și dezvoltării. Cu terenuri de sport și locuri de joacă potrivite, aceștia vor fi pregătiți pentru următorii 100 de ani ai României.

 

Lasă un răspuns.