Profitaţi de vremea frumoasă şi mergeţi pe terenul de sport

Odată cu invazia tehnologiei în viaţa de zi, unde tot ceea ce avem nevoie este aparent doar la un clic distanţă şi sfera de aplicare a efortului fizic şi a activităţii sportive este minimă, suntem cu toţii cuprinşi într-un stil de viaţă foarte sedentar, ceea ce este nevoie să spunem, că este foarte nesănătos. Din păcate, se acordă foarte puţină atenţie aptitudinilor fizice şi sportului.

 Ei bine, ignorând sănătatea am putea avea o satisfacţie pe termen scurt, însă aceasta va avea repercursiuni pe termen lung. O modalitate de a scăpa de această soarta tristă este de a face sportul parte integrantă a vieţii noastre.

În întreaga lume, sportul a fost modul cel mai acceptat de a ne menţine sănătoşi, iar vara este prilejul perfect să reîncepem activitatea sportivă. Temperaturile din termometre ne îndeamnă la mai mult timp petrecut în aer liber, la mişcare şi voie bună. Pentru o condiţie fizică bună, ne sunt aliate şi abundenţa de fructe şi legume care ne oferă posibilitatea creării unor meniuri sănătoase şi pline de energie.

Fie că sunteţi pasionaţi de înot, fotbal, tenis sau oricare alt sport, posibilităţile de practicare a sportului preferat sunt diverse. Alergarea în parc, are beneficii multiple pentru organismul nostru.

Beneficiile fizice includ o inima sănătoasă, îmbunătăţirea respiraţiei, o creştere a energiei şi o modalitate de a pierde sau de a menţine greutatea corporală.

Tenisul, voleiul, baschetul şi fotbalul, de asemenea, ne oferă beneficii fizice dar şi psihice şi relaţionale. Profitaţi de vremea frumoasă şi mergeţi pe terenul de sport pentru o ora de mişcare. Va veţi convinge singuri de beneficiile mişcării.

Pentru a oferi iubitorilor de sport, cât mai multe opţiuni de petrecere a timpului liber şi pentru a motiva oamenii la activitate sportivă diversă, tot mai mulţi proprietari apelează la construcţia terenurilor multisport. Construcţia şi amenajarea unui teren de sport multifuncţional oferă multiple avantaje:

–  Posibilitatea practicării diferitelor sporturi şi activităţi: fotbal, tenis, volei, baschet în aer liber

– Atragerea tinerilor către mişcare prin punerea la dispoziţie a unor terenuri de sport de calitate şi la standarde ridicate

– Impact vizual plăcut

– Costuri de întreținere reduse

Atlas Sport a realizat numeroase terenuri multifuncţionale pentru diverse instituţii, private şi publice, corporații sau investitori locali. Fundaţia SF Francisc (Sovata, Miercurea Ciuc și Săcuieni), Strand Termal Tăşnad,  Primăriile localităţilor Bistrița, Spring, Baciu, Conacul Benke 5* sau Domeniul Gîrbea, sunt doar câţiva dintre clienţii care au optat pentru construirea unui teren multifuncţional, oferindu-le vizitatorilor şi locuitorilor săi, opţiuni diverse de recreere şi activităţi sportive.

Terenurile multifuncţionale sunt ideale pentru pentru şcoli, universităţi, instituţii şi municipalităţi. Nu-i aşa că este minunat să putem folosi acelaşi teren pentru a practica diferite sporturi?

Marele avantaj al acestui tip de teren de sport este capacitatea a cel puţin 3 terenuri sportive într-unul singur, limitând astfel cheltuielile la un singur teren de joc.

Cu terenuri multifuncţionale de gazon artificial, puteţi avea mai multe activităţi pe un singur teren de sport.

Un detaliu important pentru şcoli şi instituţii este faptul că terenurile de gazon artificial sau tartan elimină urmele de noroi, în holurile şi sălile de clasă pentru totdeauna. Parcurile municipale pot creşte, de asemenea, vizitatorii făcând facilităţile mai accesibile.

Indiferent de spaţiul în care doriţi să construiţi un teren multifuncţional, Atlas Sport este partenerul dumneavoastră de încredere. Cu 12 ani experienta, peste 100 de proiecte finalizate în ţară şi în străinătate și 5 ani garanție integrată, Atlas Sport, va oferă garanţia construcţiei unui teren multifuncţional de calitate.

Terenurile de sport multifuncţionale, pot fi construite din gazon artificial sau tartan, în funcţie de preferinţă.

Acestea pot fi amenajate în diferite combinaţii: teren+volei+fotbal, fotbal+tenis,  fotbal+baschet, etc. Oricare ar fi opţiunea, Atlas Sport vă oferă soluţia ideală pentru dumneavoastră.

Contactaţi-ne pentru o ofertă personalizată: www.atlassport.ro

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!