Amenajare teren de fotbal în localitatea Periş, Comuna Gorneşti, Judeţul Mureş

Atlas Sport a fost firma câştigătoare a licitaţiei pentru proiectul “Execuţie lucrări pentru Amenajare Teren de fotbal în localitatea Periş, Comuna Gorneşti, Judeţul Mureş.”
Din necesitatea unui teren de sport pentru desfăşurarea activităţii sportive, primăria Gorneşti, a pornit demersurile construcţiei acestui teren.
Terenul astfel construit de către Atlas Sport, are o suprafaţă desfăşurată de 989 mp şi o dimensiune de joc de 38×19 m.
Infrastructura terenului este alcătuită dintr-un strat de pământ compactat de 20 cm, balast compactat de 15 cm grosime şi placă de beton marca C8/10 slab armat cu grosime de 10 cm.

Suprafaţa de joc este realizată cu gazon sintetic de 4 cm grosime.

Teren de sport multifunctional

Terenul a fost dotat şi cu împrejmuire adecvată.
Aceasta a fost realizată perimetral, pe stâlpi metalici cu înălţime de 6 m pe care s-a montat plasă împletită plastifiată de culoare verde tip „eco” până la înălţimea de 4m şi plasă împletită textilă în partea superioară a gardului şi deasupra terenului de sport.
Instalaţia de nocturnă cuprinde 10 proiectoare cu halogen de 400W şi materialele aferente montajului.

nocturna teren de sport
Lângă teren s-a realizat şi un loc de joacă, având dimensiunile de 11.85 m x 18,64 m unde s-au amplasat 3 tobogane cu pasarelă şi două coborâşuri, 4 balansoare, 4 balansoare pe arc, 1 groapă de nisip, 2 hinte cu două scaune, 1 căsuţă de lemn, 4 bănci din fier forjat şi şezut de lemn, 4 coşuri de gunoi şi 1 panou informaţii din lemn.
În zona de siguranţă a echipamentelor de joacă s-au montat dale de cauciuc.

Spatiu de joaca pentru copii

 

Mai multe imagini ale proiectului, puteţi vedea aici: Loc de joacă şi Teren de fotbal.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!