Impactul inovațiilor în suprafețele terenurilor de tenis

Inovațiile din suprafețele de tenis oferă durabilitate îmbunătățită și joc mai sigur.

Cunoscute în general ca un produs pentru aplicațiile de interior, sistemele de pardoseală din poliuretan au fost folosite în pardoselile gimnaziale de peste 40 de ani, iar în acea perioadă poliuretanul s-a dezvoltat și s-a perfecționat. Sistemele atletice poliuretanice sunt acum utilizate în mod obișnuit în construcția pistelor de atletism de performanță în aer liber și multe aplicații exterioare. Deși poliuretanul este disponibil pentru utilizare că suprafețe de teren de tenis timp de mai mulți ani, dezavantajele au întârziat să accepte.

Instalarea lor a implicat un proces complicat de pulverizare, care a cauzat probleme de pulverizare excesivă, care se adaugă la costurile de instalare atât în echipament, cât și în forța de muncă, ceea ce devine greu de justificat. Sistemele de poliuretan de generație mai veche au utilizat solvenți cu conținut ridicat de COV, care necesită mască de gaze pentru o instalare sigură.

Suprafețe de poliuretan pentru terenurile de tenis
Tipurile de poliuretan de astăzi, au depășit aceste obstacole. Acestea sunt instalate cu racletă – metoda de instalare preferată – față de aplicațiile de pulverizare mai vechi utilizate anterior.

Inovațiile industriei au îmbunătățit multe tipuri de poliuretan prin reducerea solvenților nocivi și eliminarea metalelor grele din produsele lor.
Noile suprafețe de tenis din poliuretan oferă acum aceeași suprafață tactilă cu care jucătorii s-au obișnuit, oferind o suprafață perfectă. Suprafețele poliuretanice oferă o rată de joc constantă, oferind în același timp cicluri de viață ale suprafețelor care o depășesc pe cea a acoperirilor de suprafață din industria actuală.
Suprafețele poliuretanice sunt structural mai elastice, astfel încât rezistă la înăbușire, sunt foarte durabile.

Acestea prezintă o flexibilitate excelentă și se mențin bine în regiunile de dezgheț înghețate, precum și în regiunea geografică cu soare cald. Această flexibilitate superioară permite poliuretanilor să se extindă și să se contracte cu mediul, reducând considerabil potențialul de crăpături sau ciobire.

Proprietățile elastice ale suprafeței poliuretanice mențin terenul la cea mai bună durată și o rezistență sporită la fisuri. Cea mai recentă suprafață de poliuretan arată ca suprafețele actuale de pe terenul dur pe care jucătorii sunt obișnuiți să concureze și au o culoare rapidă (rezistentă la UV), păstrând terenurile mai bine.

 

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!