Importanța iluminării de calitate pe terenurile de tenis

Iluminatul terenului de tenis joacă un rol vital în funcționalitatea lui, făcând alegerea și instalarea acestuia, un factor important.
În mod ideal, iluminatul utilizat pe terenurile de tenis va fi eficient din punct de vedere energetic, ecologic și, cel mai important, acesta va fi suficient de luminos pentru ca jucătorii să joace jocul pe care îl iubesc, chiar și după apusul soarelui.
Cu toate acestea, iluminarea ar trebui, de asemenea, să nu afecteze comunitatea, ci proiectarea luminii sa se facă numai pe zona terenului. Pentru terenurile de tenis de interior, iluminatul trebuie să fie confortabil, fără puncte fierbinți sau strălucitoare și, desigur, eficient din punct de vedere energetic. Jucătorii trebuie să vadă clar, iar spectatorii trebuie să fie confortabili, ceea ce înseamnă să vizioneze meciuri fără să stea sub lumină puternică.

Numărul de reflectoare necesar pentru instalaţiile de nocturnă, se stabileşte şi se personalizează în funcţie de suprafaţa aferentă fiecărui teren sportiv. Se recomandă utilizarea proiectoarelor de 400W cu becuri cu iodura metalică sau a proiectoarelor LED, foarte eficiente din punct de vedere al consumului de energie.
Pentru reducerea efectului de orbire, instalaţiile de nocturnă se vor instala pe stâlpi de minim 4 m, în funcţie de dimensiunile terenului sportiv.
Este esențial să țineți cont de locația terenului dvs., ce tip de jucători aveți în mod constant și cum puteți să luminați terenul fără a cheltui o avere la factura de energie. Cea mai bună modalitate de a vă face jucătorii fericiți și de a economisi bani pe termen lung este de a lucra cu un expert.

NOCTURNĂ CU PROIECTOARE HALOGEN SAU LED

Diferenţele între o nocturnă clasică şi o nocturnă cu LED sunt foarte mari, toate avantajele fiind în favoarea LED-urilor.

• nocturna cu LED consumă doar 30% din energia consumată de o nocturnă clasică
• lămpile se aprind direct la putere şi luminozitate maximă
• au durată de viaţă de 30 ani
• diferenţa de preț dintre LED și Halogen se amortizează într-un timp relativ scurt.
NOCTURNA CU LED are o durată de viaţă mult mai mare, fiind astfel o investiţie mult mai rentabilă decât nocturnele clasice.

NOCTURNĂ CU PANOURI SOLARE:

Atlas Sport oferă sisteme speciale de NOCTURNĂ CU PANOURI SOLARE ŞI PROIECTOARE LED. Acest sistem poate fi montat în orice loc, fără să fie necesară branşarea la reţeaua de energie electrică.
Astfel, puteţi avea un teren de sport extrem de bine luminat oriunde. Un alt mare avantaj al nocturnei cu panouri solare şi proiectoare LED este acela că reduce costurile cu energia electrică la zero!!
Atlas Sport oferă soluţii de instalaţii de nocturnă pentru terenuri sportive, cu randament luminos ridicat, durabilitate mare şi întreţinere uşoară.
Calculul luminotehnic este efectuat cu softuri specifice menite să îmbunătăţească şi să aducă dimensionarea şi calitatea sistemului de iluminat.
În activitatea societăţii noastre, este inclusă executarea instalaţiilor de iluminat exterior: – zona sportivă – aşadar aşteptăm solicitările dumneavoastră.

Dacă doriți să aflați mai multe despre iluminarea terenului de tenis sau dacă doriți să discutați despre situația dvs. specifică, contactați astăzi compania Atlas Sport.

2 Commentarii

  1. Nedelea raluca

    in data de 14/09/2020 la 3:39 pm - Răspunde

    Buna ziua. Ma intereseaza si pe mine un pret pentru o nocturna pentru 2 terenuri de tenis de camp. Si cea pe led si cea pe panouri.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!