Lucruri de ținut minte la reabilitarea unui teren de tenis

Care sunt lucrurile de care trebuie să le țineți cont atunci când reabilitați un teren de tenis?
Indiferent dacă este vorba de o primă instalare sau o reabilitare a terenului de tenis, este important să cunoașteți elementele de bază ale terenului- de exemplu, cerințele de pante adecvate sunt de 8,333% – 1,0%.
Evident, trebuie să existe o drenare adecvată atât la nivelul suprafeței, cât și la nivelul subsolului. Dacă aveți un teren de tenis cu suprafață dură (beton) asigurați-vă că nu se utilizează compuși de întărire, că există o barieră de vapori instalată sub placă.
Înainte de a folosi un teren “fresh”, țineți cont de faptul că durează ceva timp pentru că suprafața terenului dvs. să “vindece”. În general, este vorba de 28 de zile pentru beton sau 30 de zile pentru asfalt. Suprafețele NU trebuie acoperite cu un dispozitiv de etanșare a pavajului.

 

Cele mai bune temperaturi pentru a reabilita (reaplica un nou strat) un teren de tenis
Reabilitarea unui teren de tenis este cel mai bine realizată atunci când temperatura exterioară este de 10 de grade sau mai cald. Majoritatea profesioniștilor lucrează la primele ore ale dimineții înainte că temperaturile să devină insuportabile. Dacă și când se utilizează acoperiri acrilice, acestea se usucă în mod obișnuit într-o oră. Dacă este o zonă umbroasă sau temperatura este între 10-15 grade, timpul de uscare poate dura mai mult. Cel mai bine este să urmați instrucțiunile producătorului și temperaturile de întărire.
V-ați întrebat vreodată ce instrumente sunt folosite în ceea ce privesc suprafețele terenurilor de tenis? În general, muncitorii vor folosi ștergătoare de pardoseli, mașini de tuns gazonul, mături, suflante, o mașină de spălat sub presiune, un mixer cu burghiu , o mașină pentru trasarea marcajelor și o rachetă sport.
Odată ce terenul este reabilitat și gata de utilizare, bineînțeles este important să îl mențineți.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!