Lucruri de ținut minte la reabilitarea unui teren de tenis

Care sunt lucrurile de care trebuie să le țineți cont atunci când reabilitați un teren de tenis?
Indiferent dacă este vorba de o primă instalare sau o reabilitare a terenului de tenis, este important să cunoașteți elementele de bază ale terenului- de exemplu, cerințele de pante adecvate sunt de 8,333% – 1,0%.
Evident, trebuie să existe o drenare adecvată atât la nivelul suprafeței, cât și la nivelul subsolului. Dacă aveți un teren de tenis cu suprafață dură (beton) asigurați-vă că nu se utilizează compuși de întărire, că există o barieră de vapori instalată sub placă.
Înainte de a folosi un teren “fresh”, țineți cont de faptul că durează ceva timp pentru că suprafața terenului dvs. să “vindece”. În general, este vorba de 28 de zile pentru beton sau 30 de zile pentru asfalt. Suprafețele NU trebuie acoperite cu un dispozitiv de etanșare a pavajului.

Cele mai bune temperaturi pentru a reabilita (reaplica un nou strat) un teren de tenis
Reabilitarea unui teren de tenis este cel mai bine realizată atunci când temperatura exterioară este de 10 de grade sau mai cald. Majoritatea profesioniștilor lucrează la primele ore ale dimineții înainte că temperaturile să devină insuportabile. Dacă și când se utilizează acoperiri acrilice, acestea se usucă în mod obișnuit într-o oră. Dacă este o zonă umbroasă sau temperatura este între 10-15 grade, timpul de uscare poate dura mai mult. Cel mai bine este să urmați instrucțiunile producătorului și temperaturile de întărire.
V-ați întrebat vreodată ce instrumente sunt folosite în ceea ce privesc suprafețele terenurilor de tenis? În general, muncitorii vor folosi ștergătoare de pardoseli, mașini de tuns gazonul, mături, suflante, o mașină de spălat sub presiune, un mixer cu burghiu , o mașină pentru trasarea marcajelor și o rachetă sport.
Odată ce terenul este reabilitat și gata de utilizare, bineînțeles este important să îl mențineți.

Lasă un răspuns.

umplutura teren sport terenuri multisport scoli udare gazon terenuri de sport terenuri sport volei tip pardoseli sportive Tribuna tribune sportive umplutura teren de sport terenuri tenis gazon sintetic terenuri multifunctionale tribune terenuri sintetice terenuri sport tartan terenuri de tenis din zgura volei pe plaja umplutura teren sportiv terenuri tenis terenuri sportive minifotbal volei interior terenuri sportive beton terenuri tenis curte tipuri piste terenuri sport gazon sintetic terenuri sportive sintetice terenuri de tenis terenuri de tenis gazon artificial zgura video terenuri tenis gazon artificial usamv cluj napoca terenuri tenis parchet volei copii terenuri minifotbal UEFA utilaje intretinere gazon sintetic unde alergam in bucuresti terenuri fotbal terenuri lut terenuri de tenis renumite terenurile de tenis terenuri sportive terenuri multisport vestiare sportive