Lucruri pe care le poţi face cu copilul tău pe terenul de sport

La Atlas Sport, ştim că investiţia unui teren rezidenţial are legătură cu familia. Vreţi să vă asiguraţi că familia şi copiii voştri se simt ca acasă de fiecare dată când se joacă. Vreţi să-şi construiască amintiri de familie, să rămână activi fizic şi să-şi atingă visele.

Ştim că 43% din exerciţiile pe care copii din ziua de astăzi le fac, sunt catalogate ca fiind inactive. Copiii petrec astăzi ore în faţa ecranelor. Aproape 1 din 3 copii este astăzi obez sau supraponderal. Fiecare dintre aceşti factori afectează respectul de sine, dezvoltarea personală, conducerea şi satisfacţia vieţii. Iată 4 lucruri pe care le puteţi face cu copiii dvs. pentru a-i ajuta să-şi construiască amintiri. Asumarea responsabilităţilor familiei în această perioada, îi va face adulţi responsabili şi fericiţi, pe măsură ce cresc.

Baschet
Baschetul este un sport foarte bun pe care îl puteţi juca alături de copilul dumneavoastră, pe terenul de sport din propria curte. Jocul de baschet îi ajută pe copii să îşi dezvolte diverse abilităţi şi grupe de muşchi.

Fotbal
Beneficiile fotbalului sunt deja bine cunoscute, şi pe lângă acestea, în timpul jocului vă puteţi bucura de timp frumos petrecut împreună, ceea ce duce la apropriere de cei mici.

Yoga
Deşi sunt puţine persoane încântate de această activitate, yoga vă va ajuta atât pe dumnevoastră, cât şi pe copil să îşi îmbunătăţească starea de spirit. De asemenea, yoga este cunoscută că fiind un factor în creşterea flexibilităţii şi a stabilităţii mentale.

Alte activităţi
Există o mulţime de activităţi sportive şi de recreere pe care le puteţi realiza împreună cu copilul dumneavoastră. Puteţi alege orice vă place, atâta timp cât timpul petrecut împreună este beneficic în special pentru copil

 

Lasă un răspuns.