pardoseli sportive

Pardoseli Sportive

Outdoor

Outdoor

Suprafață modulară foarte rezistentă, ideală pentru sporturi ca baschet / tenis unde este nevoie de o suprafață hard.

Suprafețele sportive cu gazon sintetic sunt durabile, rezistente și sigure. Această opțiune sintetică oferă joc nelimitat, întreținere redusă și performanță garantată.

Fotbalul este cel mai jucat și cel mai popular sport din lume. Susținem și promovăm alegerea gazonului sintetic ca opțiune pentru terenurile de fotbal.

Terenurile de tenis cu gazon sintetic ultra dens sunt o alternativă pentru cele cu gazon natural, din cauza costurilor și eforturilor de întreținere mai mici.

Outdoor

Gazonul sintetic multisport transformă terenurile obișnuite în suprafețe geniale de joc, pentru toate anotimpurile și sporturile, aducând beneficii semnificative pentru școli sau facilități terțiare.

Pistele de atletism din tartan mențin o poziție de top printre pardoselile pentru atletism, fiind prima opțiune pentru mulți dintre atleții din întreaga lume.

Pardoseala poliuretanică turnată (tip tartan) a cucerit piața și a devenit o suprafață râvnită pentru terenurile de tenis.

Pardoselile sportive din tartan sunt cunoscute pentru calitatea lor de top pentru toate tipurile de sporturi, în toate tipurile de climă, pe tot globul.

Outdoor

Zgura este una dintre suprafețele consacrate în amenajarea terenurilor de tenis. Jucătorii care își petrec timpul lucrând la abilitățile lor pe zgură sunt cunoscuți că au lovituri consistente, rezistență fizică și mentală și un joc tactic eficient.

Pentru a ajuta atât bicicliștii, șoferii și cât și pietonii, Atlas Sport poate oferi vopseluri acrilice decorative, perfecte pentru a adăuga culoare și textură pistelor pentru biciclete.

Acoperirea pistelor de role cu vopsea acrilică crește vizibilitatea pistelor pentru persoanele care le utilizează, dar și pentru cei care se află în apropierea acestora, pentru a elibera pista.

Suprafețele acrilice sunt cunoscute pentru caracteristicile sale de joc excelente și aspectul atractiv. Pardoselile acrilice sunt perfecte pentru utilizare atât în exterior cat și în interior.

Outdoor

Dacă sunteți o persoană creativă și cu îndemânare, lucrurile pe care le puteți face cu gazonul decorativ sunt nelimitate. Acesta creează o ambianță plăcută și este ideal pentru balcoane, terase sau curți.

Decizia de a opta pentru un gazon artificial sau unul natural, necesită o atenție deosebită bazată pe informații relevante despre fiecare dintre acestea.

Suprafețele de joc din gazon natural cu rulouri sunt folosite cu succes pentru realizarea de terenuri multisport, fotbal, terase precum și zeci de spații verzi pentru complexe comerciale și clădiri de birouri.

Indoor

Indoor

De-a lungul anilor, pardoseala tip parchet sportiv s-a îmbunătățit în mod considerabil în ceea ce privește calitatea și complexitatea straturilor componente. Parchetul sportiv oferă un echilibru perfect între siguranță, confort, durabilitate, performanță și aspect exterior deosebit.

O suprafață durabilă și frumoasă este inima oricărui sport.
Pardoselile din PVC sunt renumite în întreaga lume pentru calitatea și performanțele lor tehnice fiind folosite cu success într-o varietate de activități sportive – badminton, volei, handbal, baschet, tenis de masă.

Pardoselile sportive din cauciuc turnat sunt ușor de întreținut și construite pentru a rezista. Aceste pardoseli durabile pot fi personalizate prin culoare și dimensiune, în funcție de nevoi și preferințe.

O suprafaţă acrilică este în esenţă o aplicare a mai multor straturi de materiale acrilice pe o suprafaţă de bază, în mod obişnuit din beton sau asfalt. În termeni foarte de bază, o suprafaţă acrilică este compusă dintr-un strat (sau mai multe) de umplere/nivelare pe o suprafaţă bază, care este apoi acoperită cu o suprafaţă de finisare colorată.

Indoor

De ce noi?

Referințe – zeci de referințe la nivel național si European.

Pasiune – suntem pasionați să realizam cele mai bune proiecte posibile pentru clienții noștrii; ne bazăm pe bunele lor recomandări pentru a ne dezvolta.

O singură firmă pentru întreg proiectul dumneavoastră: realizam proiectarea, construcția (infrastructura, suprafețe de joc, vestiare, tribune, nocturnă, etc), dotări și întreținerea complexelor sportive, majoritatea operațiunile fiind făcute “in house”.

Avem specialiști în proiectare, specialiști în execuție, ateliere de prelucrare metal și lemn, realizând chiar și majoritatea dotărilor.

Citește mai mult

Clienții noștri

Guvernul României client Atlas Sport
Administrația prezidentială
Ministerul Afacerilor Interne
Ministerul tineretului și sportului
DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET Prahova
Federația de fotbal Nigeriană
Auchan
Pirelli
LIDL
Penny
Billa
Panemar
Gedeon Richter
rompetrol
Edelweiss Austria
Xaos
Societatea de transport București
RCB ELECTRO
Arcada Company S.A.
BESSER
Conacul Benke
Primăria municipiului Târgu Mureș
Primăria municipiului Cluj Napoca
Primăria municipiului Iași
Primăria Curtea de Argeș
Primaria Municipiului Satu Mare
Primăria municipiului Oradea
Primaria Municipiului Giurgiu
Primaria Municipiului Bistrita
Primaria Municipiului Sebes
Primăria Târgu Neamț
Primăria Sântana de Mureș
Primăria Acățari
Comuna Cuci
Primaria Orasului Baraolt
Primaria Pantelimon
Primaria Campina
Primăria Aleșd
Comuna Mogosoaia
Primaria Baneasa
Primaria Dumbraveni Sibiu
Comuna Belis Cluj Napoca
Asmita Gardens
Universitatea de Medicina si Farmacie Târgu Mureș
Universitatea de Medicină și Farmacie George Emil Palade
Clubul Sportiv Cetate Deva
Universitatea Tehnică Cluj Napoca
Universitatea Al I Cuza din Iasi
Universitatea din Pitesti
Universitatea Româno-Americană
USAMV Cluj Napoca
Clubul Sportiv Școlar Municipiul Ploiești
Club Sportiv Valencia Bucuresti
Liceul Cu Program Sportiv Roman
Scoala Varasti
Colegiul Economic Gheorghe Dragos Satu Mare
Scoala Mea Bucuresti
  • Lucrări finalizate
  • Lucrări în execuție
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!