Pardoseală turnată din cauciuc (tip tartan)

Prezentare generală

Cauciucul tip tartan se regăsește în industrie sub mai multe denumiri: pardoseli din cauciuc, pardoseli poliuretanice, cauciuc tip tartan, pardoseli din poliuretan, etc.
Pistele de alergat din tartan sunt mai cunoscute decât sistemele de latex, iar versiunile turnate sunt adesea folosite pe piste competitive de clasă mondială. Suprafeţele poliuretanice pot fi permeabile sau impermeabile. Acestea sunt în general amestecate şi instalate la faţa locului, deşi sunt disponibile și sisteme pre-fabricate.
Pardoselile din poliuretan oferă performanţe bune şi durabilitate. Acestea pot fi instalate în mai multe straturi sau într-un singur strat, creând o suprafaţă permeabilă, rezistentă.
Pardoselile din poliuretan pentru piste de atletism sunt ecologice, fără sudură de suprafață și moi, cu proprietăți elastice, fiind rezistente la crampoane.

Atlas Sport creează condițiile ideale pentru formare și performanță pentru sportivii din întreaga țară. Puteți obține piste sintetice într-o multitudine de variante, astfel încât putem instala pardoseli sportive pentru orice scop și fiecare cerere.

Prezentare specifică produse

În vederea realizării celor mai durabile piste de atletism din suprafață poliuretanică, colaborăm cu producătorul CONICA AG, Elveția – cel mai renumit producător de pardoseli sportive turnate. Actualul record mondial în atletism a fost atins de Usain Bolt pe o pistă de atletism realizată cu materiale Conica.
Astfel, pistele de alergat CONICA sunt ecologice datorită produselor high-tech, care sunt în conformitate cu toate reglementările și standardele tehnice relevante. Acestea sprijină sportivii în eforturile lor de a obține performanțe superioare și, în același timp, reduce riscurile de vătămare corporală.
Soluțiile noastre de sisteme sunt extrem de durabile și rezistente la intemperii. Prin urmare, funcționalitatea este menținută timp de decenii, iar sistemele pot fi instalate și utilizate în orice climă.

Cele patru sisteme de top ale CONICA sunt predestinate pentru piste sportive, unde performanțele de vârf și calitatea premium sunt necesare.

  • CONIPUR M
  • CONIPUR MX +
  • CONIPUR SW
  • CONIPUR SP
  • CONIPUR M

CONIPUR M
Strat triplu, sistem de înaltă performanță utilizând granule premium CONIPUR EPDM în toate straturile (două straturi de bază în culoarea roșie, stratul superior pot fi personalizate la cerere). Sistem de primă clasă de la CONICA și utilizat în stadioane de renume mondial.
Respectă toate standardele internaționale importante, de ex. Specificația IAAF, ASTM F2157-02,
DIN V 18035-6 și EN 14877.
Domenii de aplicare: Pardoseli pentru piste de atletism și terenuri de sport performante.

CONIPUR MX +
Sistem de înaltă performanță cu trei straturi, cu un strat intermediar din poliuretan spumant, care utilizează granule reciclate și granule premium CONIPUR EPDM. Performanță optimă și valoare excelentă pentru bani.
Respectă toate standardele internaționale importante, de ex. Specificațiile IAAF, DIN V 18035-6 și EN 14877.
Domenii de aplicare: Pardoseli pentru piste de atletism și terenuri de sport performante.

CONIPUR SW
Sistem sandwich cu două straturi. Strat de bază realizat din granule reciclate. Stratul superior este realizat din poliuretan folosind granule premium CONIPUR EPDM. Respectă toate standardele internaționale importante, de ex. Specificațiile IAAF, DIN V 18035-6, ASTM F2157-02 și EN 14877.
Domenii de utilizare: Piste și suprafețe sportive, utilizare multifuncțională.

CONIPUR SP
Sistem de acoperire cu două straturi, permeabil. Strat de bază realizat din granule reciclate. Suprafața superioară este realizată din strat poliuretanic și granule premium CONIPUR EPDM.
Respectă toate standardele internaționale importante, de ex. Specificațiile IAAF, DIN V 18035-6, ASTM F2157-02 și EN 14877.
Domenii de utilizare: Piste și suprafețe sportive, utilizare multifuncțională, sporturi școlare.

Producător

Începând cu 1977, CONICA dezvoltă, produce și furnizează produse de înaltă calitate și de încredere pentru producția de pardoseli din zonele sportive și de agrement pentru a fi utilizate în toate zonele climatice din întreaga lume.
Portofoliul inovativ al companiei CONICA include soluții inteligente de sistem pentru piste de atletism în aer liber și în interior, facilități multifuncționale, săli sportive și multifuncționale, terenuri de joacă și terenuri de tenis.
Granulele EPDM și granulele negre completează gama extinsă de produse.

Utilizări

  • Școli
  • Primării
  • Stadioane
  • Orice pistă de atletism publică sau privată

Atlas Sport a realizat cu succes diferite piste de atletism din tartan la nivelul țării; printre ele amintim de:

Pista de atletism 1400 mp și Pista de sărituri la Colegiul Național Sportiv Cetate – Deva, jud. Hunedoara. Proiect realizat cu Tartan Conipur SP, produs agrementat și certificat de către IAAF (Federația Internațională de Atletism)
https://www.atlassport.ro/project/deva/

Pista de atletism de dimensiuni oficiale, omologabilă “Steaua Dunării” în Municipiul Giurgiu, jud. Giurgiu.
Proiect realizat de la zero, care include: terasamente, infrastructură din piatră, placă din beton armat, covor asfaltic și TARTAN CONIPUR SP, produs agrementat și certificat de către IAAF (Federația Internațională de Atletism)
https://www.atlassport.ro/project/giurgiu-gr/

Proiectul DALI pentru pista de alergare în jurul terenului oficial de fotbal nr. 1 din cadrul bazei sportive Arini din Municipiul Sebeș, jud. Alba.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!