Gazon Natural Rulouri

Prezentare Generală

 punem la dispoziție rulouri de gazon din seminţe profesionale, atent selecţionate, gazonul fiind matur, compact și având toate tratamentele fitosanitare necesare. Rulourile de gazon se livrează paletizat.

Beneficiile unui teren realizat cu rulouri de gazon natural sunt numeroase:

– Beneficiaţi rapid de un gazon fără goluri și buruieni și cu un tuns uniform
– Ruloul de gazon este disponibil într-un scurt timp, astfel terenul poate fi utilizat instant
– Rulourile de gazon sunt rezistente la manipulare și transport
– Rulouri de gazon sunt produse la standarde internaționale
– Creează un mediu plăcut, conferind un plus de estetic și valoare oricărei suprafețe
– Asigură controlul prafului
– Un gazon sănătos absoarbe și reducere precipitațiile de până la 80 de ori mai eficient decât suprafețele impermeabile.

Întreținere

Programul de întreținere pentru un teren cu gazon natural include, în general, cosit săptămânal și udare; tundere; curățenie zilnică de gunoi; aplicații cu îngrășăminte, pesticide și erbicide și vopsirea marcajelor.

Instalare

Pentru a realiza o instalare corespunzătoare e important ca pregătirea terenului să se realizeze de o echipă specializată cu utilaje profesionale. Echipa de asemenea va ține cont de toate detaliile de montaj pentru a realiza un teren perfect.

Utilizări

Este o soluție pentru terenuri de sport grădini și parcuri.
Suprafețele de joc din gazon natural rulouri au fost folosite cu succes de mulți ani. Cu un management adecvat, și o utilizare echilibrată, terenurile din gazon natural s-au dovedit a rezista și a se potrivi mai multor sporturi.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!