Gazon sintetic multifuncțional

Prezentare generală

Fiind utilizat pe scară largă în întreagă lumea pentru a da școlilor, centrelor comunitare și cluburilor sportive versatile terenuri de sport multi-robuste, gazonul artificial multisport aduce economii semnificative de costuri pentru facilitățile educative și comunitățile sportive, dar și pentru pensiuni, ansambluri rezidențiale sau privați.
Fiind pasionați de sport, știm că sportul poate fi jucat oriunde și oricând. Pentru a vă asigura ca atât copiii, cât și sportivii se pot bucura de suprafețe sportive în condiții de siguranță și de top, promovăm suprafețe de gazon artificial dedicate pentru aplicații multisport.
Gazonul nostru multifuncțional este potrivit pentru diverse sporturi și vă va ajuta să economisiți spațiu valoros întrucât un singur teren artificial multisport prezintă capacitatea a 3 terenuri de gazon natural.

Avantaje

• Nuanțele vii și luminoase, marcajele clare indiferent de vreme, fac locurile de joacă polivalente și facilitățile sportive să încurajeze chiar și copiii reticenți să se joace.
• Gazonul sintetic rămâne non-alunecos chiar și pe timp de ploaie – nu există tăieturi și vânătăi cauzate de căderi dure.
• Gazonul multifuncțional poate include marcaje cu linii pentru mai multe sporturi, cum ar fi tenis, fotbal, volei, etc.
• Se pot desfășura mai multe activități diferite pe suprafața sintetică multi-sport.
Cu alte cuvinte, pe un teren de sport multifuncțional se pot juca un număr nelimitat de jocuri.

* Sistemul de suprafețe sintetice multisport creează suprafețe mai durabile și de lungă durată, care poate rezista la utilizare intensă pe perioade lungi de timp, rezistând totodată daunelor și intemperiilor.
* Gazonul sintetic multisport prezintă, de asemenea, fibre UV stabile, care rezistă la decolorare și la expunerea la soare.
* Este reciclabil
* Absorbția mai mare a suprafeței țesute înseamnă, de asemenea, că nisipul este încapsulat mai bine în covor, prin urmare, contribuie la caracteristici de joc îmbunătățite, pentru o serie de sporturi.
* Suprafețe sintetice multisport sunt foarte versatile, fiind disponibile într-o gamă de opțiuni de culoare, inclusiv verde, albastru, roșu și portocaliu. Acest lucru vă permite să creați o facilitate de sport personalizat, deosebită și unică.

Aceste terenuri multisport încurajează copiii și sportivii să fie mai activi. Nu numai că aceste suprafețe multisport permit școlilor și proprietarilor să includă mai multe activități, cum ar fi tenis, volei, fotbal, handbal, baschet, dar aplicarea lor este limitată numai de imaginația dumneavoastră.

Detalii tehnice

Gazon sintetic multisport folosit: 5/16” compus din smocuri şi umplut cu nisip, cusătură în linie dreaptă
Componentă rulouri: Polietilenă 100% rezistenta la razele UV, cu fir drept, 8800 DTEX, grosime 100μ
Strat protector/întăritură: Polipropilenă densă rezistentă la razele UV şi la căldură, întăritură cu lână împletită
Folie substrat: Componentă din latex cu o bază de stiren-butaden şi permeabilă la apă datorită găurilor de scurgere de diametru de 4mm situate la fiecare 10 x 10 cm

Producător

Colaborăm cu cei mai cunoscuți producători din lume pentru furnizarea celor mai bune și mai profesionale pardoseli de gazon sintetic din România.
În funcție de preferințe, nevoi și buget, vă putem oferi orice tip de gazon doriți.

Utilizări

Atlas Sport a realizat sute de proiecte de proiectare și construcție terenuri sintetice multisport pentru clienți importanți care variază de la școli, licee, universități și până la ansambluri rezidențiale, investitori privați sau terenuri publice.

Gazonul sintetic multifuncțional Atlas Sport revoluționează suprafețele sportive banale, transformându-le în terenuri geniale, oferind beneficii semnificative pentru jucători și pentru cei care realizează investiția într-o suprafață multifuncțională.
Atlas Sport a realizat numeroase proiecte de construcție terenuri sintetice multisport pentru importanți clienți. Iată câteva dintre acestea:

Asmita Gardens, Bucureşti: Construire teren multifuncțional

Baciu, CJ: Proiectare și execuție teren sport multifuncțional.

Bistriţa Bârgăului, BN: Teren de sport multifuncţional

Buești, IL: Construcţie teren multisport dotat cu instalație de nocturnă.

Bușteni, PH: Proiectare și construire teren multifuncțional la cheie în Bușteni

Domeniul Gîrbea, Starchiojd, BZ: Construcție Teren Multifuncțional 

Fundația Sf. Francisc, HR: Teren de sport multifuncțional 

Lugoj, TM: Construire teren de sport multifuncţional cu tartan

Meștera, MS: Amenajare teren de sport la Şcoala Generală Meştera

Moacșa, CV : Teren multisport 

Mogoșoaia, IF: Construire teren multifuncțional la cheie

Orăştie, HD: Teren de sport multifuncţional 

Osica de Jos, OT: Teren de sport multifuncţional

Oţelul Roşu, CS: Teren de sport multifuncţional

Pipirig, NȚ: Bază sportivă multifuncţională 

Pitești, Argeș: Realizare teren de sport multifuncțional suspendat

Poseşti, PH : Teren polivalent pentru sport şi instalaţie nocturnă de iluminat

Sigmir, BN: Amenajare teren de sport artificial pentru fotbal : Teren de Sport multifuncțional în localitatea Cunţa

Stânceni ÎI, MS: Amenajare teren de sport

Stânceni, MS: Proiectare și execuție Bază Sportivă Multifuncțională

Tarnaveni: Teren multisport acoperit

Tâşnad, SM: Teren multisport în Zona de Agrement

Zemeş, BC: Bază Sportivă şi Teren de Sport

 

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!