Gazon sintetic – Descriere generală

Prezentare generală

Vine o vreme în durata de viață a tuturor terenurilor de sport, când încep să se uzeze și deterioreze. Uneori, un teren de sport necesită o anumită întreținere pentru a fi readus la zilele sale de glorie. Totuși, terenurile cu gazon sintetic au o durată de viață de peste 10 ani, ceea ce le face ideale pentru activitățile sportive precum și o bună investiție pe termen lung
Gazonul sintetic pentru sport poate fi instalat atât în interior cât și exterior. Suprafețele de teren de sport cu gazon sintetic sunt durabile, rezistente și sigure. Această opțiune sintetică oferă joc nelimitat, întreținere redusă și performanță garantată.

Beneficii

Beneficii gazon sintetic:

* Ultima generație de gazon sintetic reproduce iarba naturală luxuriantă în aparență și funcționalitate.
* Atunci când este utilizat pe terenuri sportive, acesta oferă o consecvență pe tot parcursul anului, în toate condițiile meteorologice, rezistând utilizării prelungite fără întreruperi pentru refacere.
* Gazonul sintetic oferă o întreținere redusă, suprafață fără buruieni, nu are nevoie să fie udat sau fertilizat, și este disponibil în stiluri care imită perfect iarba naturală.
* Gazonul sintetic este o soluție inteligență pentru terenurile și peisaje care au devenit nesigure și inestetice din cauza suprasolicitării sau condițiilor climatice severe.
* Un gazon natural pur și simplu nu poate să rămână luxuriant și elastic dacă este folosit mai mult de 3 până la 4 zile pe săptămână, sau pe timp de ploaie, ori în lunile în care iarba nu crește. Acest fapt, cuplat cu nevoia terenurilor durabile care pot găzdui mai multe echipe sportive și activități, costul ridicat al întretinerii unui teren de sport cu gazon natural și necesitatea de a conserva apa, au determinat un număr tot mai mare de proprietăți să aleagă gazonul sintetic pentru a satisface nevoile jucătorilor.
* Terenurile sportive cu gazon sintetic cresc exponențial timpul de joc, deoarece acestea pot fi utilizate zi de zi, pe toate tipurile de vreme, fără griji de daune.
* Jucabilitate este îmbunătățită, deoarece suprafețele rămân uniforme și coerente, sezon după sezon. Ele pot fi, de asemenea, folosite în câteva ore de la instalare.
* În plus, în timp ce gazonul natural poate fi folosit în jur de 20 – 24 de ore pe săptămână sau 680 – 816 ore pe an, timp de 3 sezoane, gazonul sintetic poate fi utilizat în jur de 3000 de ore pe an, fără „odihnă ” necesară, adică de 3-4 ori mai mult. Astfel un teren de fotbal sintetic poate înlocui 3 terenuri de fotbalcu gazon natural.

Alte avantaje:
* Nu necesită tuns, utilizarea produselor chimice, îngrășămintelor și pesticide
* Are un aspect mereu verde
* Este reciclabil
* Economisește timp și bani
* Se poate instala inclusiv pe sisteme de încălzire în pardoseală
* Este perfect pentru zonele intens circulate
* Este antibacterian (îndeplinește așadar normele de igienă cerute în industria alimentară și în domeniul medical)

Detalii tehnice

  • Are o înălțime a firului între 10 mm și 60 mm
  • Este compus din polietilenă
  • Poate fi fibrilat sau monofilament
  • Durată de viață 10 ani
  • Garanție 5 ani

Producător

Colaborăm cu cei mai cunoscuți producători din lume pentru furnizarea celor mai bune și mai profesionale pardoseli de gazon sintetic din România. În funcție de preferințe, nevoi și buget, vă putem oferi orice tip de gazon doriți.

Livrare

Comandă minimă pentru furnizare și montaj 300 mp cu livrare imediată din stoc.

Utilizări

Gazonul sintetic este ideal pentru următoarele:

  •  terenuri de fotbal
  •  terenuri de tenis
  •  terenuri multifuncționale
  •  decorativ

De la școli și municipalități, proprietari de case și de afaceri, un număr tot mai mare de clienți aleg gazonul sintetic pentru soluții durabile și versatile în diverse segmente de piață.
Gazonul sintetic de astăzi este proiectat pentru a simula experiența de a practica și de a juca pe cele mai bune terenuri din gazon sintetic.

În funcție de tipul proiectului dumneavoastră, echipa Atlas Sport vă va recomanda tipul de gazon potrivit, urmând ca montajul gazonului artificial să se facă de către echipa noastră profesionistă.

Puteți vedea mai jos diferite proiecte realizate de către echipa noastră, în care s-a utilizat gazonul sintetic:


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!