Zgură pentru teren de tenis

Prezentare Generală

Zgura pentru teren de tenis pe care o utilizăm în amenajarea terenurilor are o calitate superioară, fiind agreată la proiecte de cel mai înalt nivel din România.

Zgura pentru teren de tenis are reputația de a fi cea mai bună suprafață pentru a-ți îmbunătăți jocul. Jucătorii care își petrec timpul lucrând la abilitățile lor pe zgură sunt cunoscuți că au lovituri consistente, rezistență fizică și mentală și un joc tactic eficient. Este o suprafață de joc pentru care iubitorii tenisului optează tot mai des.

Există mai multe tipuri de zgură pentru terenurile de tenis exterior si interior, realizate din materiale diferite. Cea mai populară la noi este zgura naturală roșie. Este fabricată din șisturi. Se folosește zgura grosieră și zgura fină. Liniile de marcaj sunt realizate din tușe sintetice, asigurând rezistență în timp.

Caracteristici principale

S – Suprafaţă, I – impact, M – Meteo, C – cost

S – este o suprafaţă lentă
I – impact mediu asupra corpului
M – este destul de afectată de condiţiile meteo
C – cost realizare mic, însă mentenanţa este costisitoare

Avantaje

Principalele avantaje:

• Jocul de tenis pe zgură, necesită dezvoltarea strategiei și a îndemânării și promovează rezistența și răbdarea.
• Terenurile de zgură oferă beneficii suplimentare pentru sănătate.
• Suprafața granulară acționează ca o pernă de absorbție a șocurilor, permițând jucătorilor să alunece în întoarcerea lor.
• Sunt, de asemenea, pregătite pentru acțiune la câteva minute după ploaie. Apa este absorbită de la suprafață, până la bază. Panta terenului permite apoi scurgerea excesului.
• Deoarece o suprafață din zgură reține umiditatea și respiră în cele mai fierbinți zile de vară, suprafața rămâne cu o medie de 20% mai rece decât terenurile dure.

Producător

Zgura utilizată de Atlas Sport este cea mai calitativă zgură produsă în România.

Utilizări

Zgura poate fi folosită atât pentru terenuri de tenis cât și piste de atletism.

Gedeon Richter, Corunca, MS
Reabilitare Pistă de Atletism și Teren de Tenis cu Zgură

TCI Social Club, CJ
Construcția a două terenuri de tenis din zgură 

 

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!