Tendinţe ale terenurilor de tenis în 2017

Modul în care facilităţile sportive sunt proiectate şi construite, este adesea influenţat de schimbarea tehnologiei în cadrul industriei suprafeţelor sportive. Cu atât de multe cluburi şi baze sportive care doresc să utilizeze perioada din afara sezonului pentru a-şi recondiţiona suprafeţele, am aruncat o privire la tendinţele gazonului artificial pe care este posibil să le vedeţi în cadrul comunităţii de tenis pe tot parcursul anului următor.

Potrivirea suprafeţei conform nevoilor dumneavoastră specifice

ateenissa
Deşi arată similar, nu toate suprafeţele de tenis artificiale sunt la fel când vine vorba de caracteristicile de joc ale fiecăruia.
Cunoscând beneficiile terenurilor de tenis, un număr tot mai mare de proprietari afirmă că şi-ar dori nu doar un teren de tenis artificial, ci aceştia specifică tipul de teren pe care şi-l doresc.
Pentru cei care doresc să construiască sau să modernizeze suprafeţele de tenis anul acesta, gazonul artificial oferă opţiuni variate pentru a completa sau înlocui terenurile de tenis existente. Prin urmare, ne aşteptăm ca tot mai multe baze sportive şi comunităţi să adapteze suprafeţele la nevoile membrilor lor.
Dacă nu sunteţi decişi care este tipul de gazon potrivit pentru terenul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi oricând pentru a vă face o prezentare a opţiunilor din care puteţi alege.

Culorile

Halton-Private-tennis-court
O altă tendinţă care sigur va continua să crească în popularitate pe măsură ce avansăm în anul 2017, este cererea de terenuri de tenis cu gazon artificial în două nuanţe. Acest lucru a fost popular printre cluburile de fotbal profesionist şi sunt tot mai utilizate de proprietari ca o modalitate de a-şi personaliza facilităţile lor.
Aceste modele moderne care atrag privirile, oferă o alternativă elegantă gazonului într-o singură culoare, zgurei şi terenurilor clasice. Astfel, proprietarii se asigură că terenurile lor ies în evidenţă şi fac apel la membri existenţi cât şi potenţiali.
Dincolo de limita estetică, există, de asemenea, şi un argument care sugerează existenţa şi altor beneficii ale terenurilor de tenis în două tonuri. Culorile alternative pot îmbunătăţi, de asemenea, vizibilitatea mingei, ajutând jucătorii să urmărească şi să anticipeze mai uşor lovitură adversarilor.

Teren de tenis sau teren multi-sport?

teren-vedere-din-unghi
Un teren nou sau chiar unul refăcut, reprezintă o investiţie semnificativă.
În ultimii ani, tot mai mulţi proprietari hotărăsc să investească banii nu doar într-un teren pe care se poate juca doar un sport, ci într-un teren multisport, pe care se pot practica sporturi diverse precum: fotbal, tenis, volei, baschet, etc.
Asta înseamnă că jucătorii vor beneficia de o suprafaţă adecvată pe care pot juca o serie de sporturi.

Lasă un răspuns.