Teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 Hotar, comuna Țețchea

Teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 Hotar, comuna Țețchea

Compania Holcim România contribuie si se implică activ în programele de dezvoltare a comunităților locale din țara noastră. Sunt numeroase domeniile în care aduc un impact si mai mult decât atat, chiar investesc. Printre acestea sunt: sănătate, învățământ și sport – cele care asigură dezvoltarea unei generații sănătoase și educate, capabile de performanțe.
În cei 20 de ani de când activează în sectorul materialelor de construcții din România, a devenit un exemplu de corporație care a dovedit implicare cu rezultate apreciabile și în domeniul social – gospodăresc, devenind un factor dinamizator în finalizarea unor proiecte locale.

Teren multisport Țețchea realizat de Atlas Sport

De această dată, în colaborare cu firma de construcții sportive Atlas Sport, Consiliul Județean Bihor și Primăria comunei Țețchea, a susținut construcția unui teren multisport la Școala Gimnazială nr. 1 Hotar, comuna Țețchea. Investiția totală a acestui complex sportiv a fost de 254 mii lei (cca. 55 mii euro), din care Holcim a participat cu 100 mii lei (cca 21 mii euro), Consiliul Județean Bihor cu 100 de mii lei, iar primăria comunei Țețchea cu 54 mii lei.
Complexul sportiv multifuncțional a fost construit de Atlas Sport, pe locul fostului teren de sport al școlii gimnaziale și se adreseaza celor 160 de elevi ai școlii din Hotar, echipelor sportive din comună și locuitorilor comunei.

7 sporturi 1 singur teren

Pe noul teren multisport Țețchea, pot fi practicate nu mai putin de 7 sporturi: fotbal, handbal, baschet, volei, badminton, tenis de câmp, tenis cu piciorul.
Terenul are dimensiunea de 40/20 m. acoperit cu un covor sintetic, cu instalație de nocturnă și un gard împrejmuitor înalt de 6 m. Are 2 căi de acces, din interiorul școlii și din afară.
Mai jos puteți vedea momentul inaugurării terenului multisport, marcat prin alocuțiuni ale oficialilor.

Lasă un răspuns.