Tribunele sportive

Tribuna sportiva reprezinta constructia din ansamblul unui teren sportiv sau stadion, realizata astfel incat sa ofere publicului vizibilitate, confort si siguranta in vedere urmaririi unui eveniment.
Dimensiunea si forma unei tribune sportive variaza in functie de dimensiunile terenului de sport, nivelul competitiei si numarul de scaune necesare spectatorilor.
1

Tipurile de tribune

1. Dupa forma si modul de amplasare, tribunele sportive pot fi
– tribune sportive drepte (pe o latura, doua sau perimetrale)
– tribune sportive curbe (in forma de elipsa, secera, cerc sau croissant)
– tribune sportive mixte (pe doua, trei sau patru laturi)

2. In functie de de materialul de constructie utilizat in realizarea lor, tribunele pentru spectatori pot fi impartite in:
– tribune sportive din lemn
– tribune sportive pe structura metalica
– tribune sportive din beton
– tribune sportive din piatra
2
3. Dupa gradul de confort, o tribuna pentru spectatori poate fi:
– tribune cu locuri in picioare
– tribune cu locuri de stat jos

Cu cat este mai ridicat nivelul competitional pentru care este omologat stadionul, cu atat mai mare este gradul de confort pe care trebuie sa il ofere tribunele sportive.

4. In functie de expunerea spectatorilor la conditiile meteorologice, tribunele sportive pot fi:
– tribune acoperite
– tribune descoperite
3
Criterii generale de amplasare

Amplasarea tribunelor este determinata de urmatorii factori:
– orientarea terenului de sport (in  emisfera de Nord orientarea preferentiala a tribunei este cu fata catre N-E, pentru a evita razele directe ale soarelui in competitiile de dupa
amiaza);

– regimul vanturilor dominante (acest factor implica şi masuri de protectie specifice – acoperirea şi/sau inchiderea laterala, bariere naturale sau arhitecturale);

– conditii generale de vizibilitate (vezi cap. II.5.);

– relieful terenului;

– numarul spectatorilor: tribunele pot avea dispunerea pe o singura latura a terenului de sport (stadioanemici) pana la dispunerea perimetrala (stadioane mijlocii/mici), şi chiar pe mai
multe nivele (stadioane foarte mari) destinatia terenului de sport.
4
Atlas Sport furnizeaza servicii de constructie tribune pe structura metalica adaptabile oricarui tip de teren. Ne ocupam de proiectare, lucrari la sol, demolare, fundatii, constructii tribune, facilitati.
Tribunele pentru spectatori ofera cel mai inalt nivel de confort pentru publicul evenimentelor combinate cu o imagine perfecta asupra jocului.
Fie ca sunteti in cautarea unei tribune sportive pentru cateva sute de locuri, sau cateva mii, tribunele sportive realizate de echipa noastra se vor plia oricarei dimensiuni de teren sau numar de scaune necesare publicului.
Avantajele tribunelor noastre:
– scaune de calitate

– o gama de neegalat de tribune
– potrivite pentru stadioane, evenimente, terenuri
– un nivel ridicat de siguranta

Atlas Sport a investit continuu in calitate si tehnologie, oferind clientilor cele mai eficiente structuri de evenimente. Suntem constienti si cunoastem importanta de a avea tribune pentru arene sportive sau tribune pentru spectatori dupa proiectul si necesitatile dumneavoastra tocmai din acest motiv noi suntem alegerea potrivita pentru proiectul dumneavoastra.

Puteti apela la serviciile noastre pentru fiecare aspect al procesului proiectare si constructie. Suntem capabili si deschisi oricarei provocari.

4 Commentarii

 1. Boda

  in data de 03/04/2016 la 6:12 pm - Răspunde

  Buna ziua ,
  Been construim in SIGHETU MARMATIEI un teren de fotbal cu tribuna acoperita.Capacitatea de 1000 – 1500 locuri scaune.
  Trimiteti adresa de email si trimit schita

  • ATLAS SPORT

   in data de 06/04/2016 la 5:53 am - Răspunde

   Buna ziua,
   Adresa de mail pe care puteti sa ne transmiteti solicitarea de oferta si schita este: office@atlassport.ro.
   Va multumim!

 2. Sirbu

  in data de 12/09/2020 la 6:30 pm - Răspunde

  Buna seara, as dori un acoperis pentru o tribuna de fotbal de fier va trimit și poze numai să-mi spuneți ce pret are pentru o acoperire pentru tribuna

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!