Tribune sportive

Tribunele pentru spectatori oferă cel mai înalt nivel de confort pentru publicul evenimentelor, combinate cu o imagine perfectă asupra jocului, fiind rezistente la temperaturi extreme: -30º C, +40 º C. Optând pentru tribune sportive fiecare spectator şi oaspete la joc, este mult mai aproape de acţiune.
Tribunele sportive pot fi acoperite pentru protecţia spectatorilor şi pentru utilizarea confortabilă a acestora în orice anotimp.
Atlas Sport furnizează servicii de construcţie tribune pe structură metalică adaptabile oricărui tip de teren. Fiecare proiect include: proiectare, lucrări la nivelul solului, fundaţie, construcţie tribună şi facilităţi.
O tribună metalică este concepută astfel încât să ofere vizibilitate completă şi neîntreruptă asupra terenului de joc, oferind o experienţă vizuală optimă.
Fie că sunteţi în căutarea unei tribune sportive pentru câteva sute de locuri, sau câteva mii, tribunele sportive realizate de echipa noastră se vor plia oricărei dimensiuni de teren sau număr de scaune necesare publicului.

Avantajele tribunelor noastre:

• scaune de calitate, rezistente în timp
• o gamă de neegalat de tribune
• potrivite pentru stadioane, evenimente, terenuri
• un nivel ridicat de siguranţă
• eficienţă
• necesită întreţinere minimă
• proiectate pentru a se încadra în orice tip de spaţiu
• Un plus pe care îl aducem în construcţia tribunelor sportive este crearea (la cerere), a zonelor şi/sau a rampelor pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi.
• costuri acceptabile

Un alt avantaj al tribunelor sportive realizate de echipa Atlas Sport se referă la reducerea costurilor, întrucât faza de proiectare şi execuţie a tribunelor sportive se face prin înlocuirea fundaţiilor din beton armat cu fundaţii uşoare, metalice, precum şi reducerea greutăţii structurii.
Rezultă astfel un cost de realizare redus, fără a afecta în vreun fel calitatea sau rezistenţa tribunei sportive.

Atlas Sport a investit continuu în calitate şi tehnologie, oferind clienţilor cele mai eficiente structuri de evenimente. Suntem conştienţi şi cunoaştem importanţa de a avea tribune pentru arene sportive sau tribune pentru spectatori după proiectul şi necesităţile dumneavoastră, tocmai din acest motiv, noi suntem alegerea potrivită pentru proiectul dumneavoastră.
Puteţi apela la serviciile noastre pentru fiecare aspect al procesului proiectare şi construcţie. Suntem capabili şi deschişi oricărei provocări.

Puteţi vedea proiectele realizate de Atlas Sport pentru diferite primării, instituţii, şcoli, aici:
https://www.atlassport.ro/proiecte-finalizate/

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!