5 moduri în care gazonul artificial schimbă jocul

Folosirea terenurilor sportive cu gazon artificial este o tendință în creștere care se extinde în fiecare an.
La început, doar arenele profesionale foloseau gazonul artificial datorită costului de instalare. Acum, tehnologia nouă și utilizarea materialelor reciclate au făcut posibilă utilizarea acestora în școli, organizații comunitare și chiar de proprietari,  toți profitând acum de avantajele unice oferite de gazonul sintetic.

Pe măsură ce luați în considerare potențialele suprafețe de joc pentru terenul dvs. de sport, trebuie să aveți în vedere aceste 5 moduri în care gazonul artificial schimbă jocul.

Terenurile de sport artificiale se recuperează mai repede
Gazonul natural tinde să necesite o perioadă de timp de recuperare în timpul evenimentelor sportive, și între competiile intense. Pentru antrenori și organizatori de evenimente, aceasta duce la pierderea antrenamentelor valoroase și a timpului de joc. Gazonul artificial este, totuși, mai rezistent, ceea ce înseamnă că vă puteți maximiza perioada de timp prin planificarea antrenamentelor și competițiilor dinainte.

Riscul de accidentare redus
Gazonul natural poate fi mai moale decât jocul pe terenurile dure, dar nu cu mult. Pietrișul ascuns și denivelările prezintă pericole pentru sportivi în timp ce aleargă și sar pe teren.
Din păcate, un pas greșit într-o gaură ascunsă, poate duce la ruperea gleznei unui jucător și eliminiarea acestuia din joc. De vreme ce gazonul artificial creează o suprafață netedă și uniformă de joc, rănirea unui genunchi este mult mai puțin probabilă. În plus, căptușeala de dedesubt oferă o mai bună amortizare, astfel încât jucătorii să poată să alunece, să atace și să aterizeze cu un impact mai mic.

Întreținerea minimă
Întreținerea gazonului natural este o călătorie costisitoare și consumatoare de timp
În plus față de cosit, terenurile de sport trebuie fertilizate și însămânțate pentru a preveni petele galbene care nu sunt doar inestetice, ci și periculoase. Terenurile în aer liber, în special, necesită o întreținere constantă după vreme rea și trebuie curățate de resturi precum frunzele și ramurile. Gazonul artificial necesită pur și simplu o spălare ocazională cu un furtun de apă.

Creșterea versatilității
Terenurile sportive sunt adesea o investiție comunitară sau școlară și pot servi mai multor scopuri decât ca un loc care să găzduiască competiții.
Din păcate, gazonul natural nu poate rezistă la uzură cauzată de anumite activități. De exemplu, o absolvire a liceului ar necesită scaune care implică găuri în solul moale și prea mult trafic va implică o potecă chiar prin mijlocul unui teren natural. Cu gazonul artificial, cu toate acestea, puteți găzdui acele evenimente speciale fără a va îngrijora de daune.

Menținerea continuității
Când știți că un sport va fi continuu jucat pe teren, gazonul artificial este, de asemenea, ideal pentru că vă va economisi timp la înființare.
Suprafața potrivită pentru un teren sportiv face o mare diferență în rezultatul final al jocului. În plus față de îmbunătățirea fiecărui aspect al jocului pentru jucători, gazonul artificial pare doar destul de frumos. În acest sezon, oferiți jucătorilor și fanilor tratamentul regal prin lansarea unui teren de sport care va fi mereu verde.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!