Construcţie teren de sport multifuncţional cu gazon sintetic, Domeniul Gîrbea, PH

Domeniul Gîrbea, situat în judeţul Prahova, este un complex turistic de unde nu îţi mai vine să pleci.
Încă din momentul începerii colaborării noastre, am ştiut că rezultatul final va fi unul peste măsura aşteptărilor şi că viitorii turişti ce vor poposi în complexul turistic, vor fi încântaţi de terenul de sport.
Pe lângă mulţimea de facilităţi pe care domeniul le pune la dispoziţie celor ce le calcă pragul: restaurant, terasă, foişoare, piscină sau loc de joacă pentru copii, proprietarii domeniului au dorit şi construirea unui teren de fotbal cu gazon artificial, oferindu-le astfel vizitatorilor numeroase posibilităţi de recreere.

teren de sport multifunctional

Terenul multifuncţional cu gazon sintetic a fost construit în unitatea de cazare “La Cascadă” prezintă dimensiunile 20×25 m şi este un teren multifuncţional la cheie.

teren multifunctional
Proiectul a cuprins: infrastructură, suprafaţă de joc, împrejmuire pe laturile scurte, nocturnă şi dotări.

Infrastructura terenului este alcătuită dintr-un strat de balast compactat de 10 cm, strat de piatră de râu 10 cm, strat de piatră spartă concasată de 8 cm şi strat de nisip de 2 cm.

Suprafaţa de joc este realizată cu gazon sintetic de 26 mm grosime, suprafaţă pe care se desfăşoară jocuri de handbal, minifotbal, tenis şi volei.

Împrejmuirea este realizată doar pe laturile scurte având o lungime totală de 40 ml. Împrejmuirea este fixată pe stâlpi metalici cu înălţime de 6 m pe care se montează plasa împletită de tip eco de culoare verde.
În spatele porţilor împrejmuirea este dublată de panou de protecţie din plasă textilă.

imprejmuire teren sintetic
Instalaţia de nocturnă cuprinde 4 proiectoare cu halogen de 400 W şi materiale aferente montajului.

Terenul este dotat cu 2 stâlpi pentru tenis, inclusiv fileu.

Pe lângă faptul că terenul atrage turiştii dornici să facă sport în vacanţă, acesta oferă şi complexului turistic, un plus faţă de alte pensiuni din zonă, garantându-i acesteia un număr mai mare de turişti.
Investiţia pentru construirea şi dotarea terenului multifuncţional, a ajuns până la 80.000 lei cu TVA.

http://domeniulgirbea.ro/la-cascada.html

Un teren de fotbal reprezintă o facilitate care atrage turiştii şi care îi determină să facă diferenţa între ofertele de vacanţă.
Dacă aveţi o pensiune, hotel, sau un alt spaţiu în care doriţi să construiţi un teren multifuncţional, contactaţi echipa Atlas Sport, iar de restul ne ocupăm noi!
Consultaţi planul nostru de afaceri şi investiţi într-o afacere care vă va aduce doar beneficii.
http://www.slideshare.net/AtlasSport/plan-de-afaceri-teren-sintetic-de-fotbal

Mai multe imagini ale proiectului puteţi vedea aici:

Construcție Teren Multifuncțional la Pensiunea Domeniul Gîrbea 

şi în filmuleţul următor:

Lasă un răspuns.

terenuri fotbal terenuri de tenis Tribuna terenuri sportive sintetice vestiare sportive terenuri tenis parchet usamv cluj napoca terenuri sportive minifotbal umplutura teren sportiv volei terenuri de tenis renumite terenuri multisport scoli terenuri sportive video unde alergam in bucuresti terenuri sport volei interior terenuri sportive beton terenuri de tenis gazon artificial tip pardoseli sportive terenuri multisport volei copii terenuri de tenis din zgura tipuri piste terenuri tenis curte terenurile de tenis terenuri sport gazon sintetic umplutura teren de sport volei pe plaja terenuri sport tartan zgura terenuri tenis gazon sintetic terenuri tenis gazon artificial terenuri tenis terenuri minifotbal udare gazon terenuri de sport terenuri lut terenuri multifunctionale UEFA tribune terenuri sintetice tribune sportive utilaje intretinere gazon sintetic umplutura teren sport