5 trucuri de design pentru economisirea costurilor în construcția bazelor sportive

Construcția unei baze sportive poate deveni scumpă – însă aceste sfaturi vă pot ajuta.
Indiferent dacă planificați o bază sportivă în sectorul public sau un loc finanțat din fonduri private, obiectivul final este de a construi o structură de ultimă oră cu cel mai mic preț posibil. Din fericire, progresul în tehnologie și inginerie a făcut mai ușoară reducerea costurilor fără a sacrifica calitatea. Un parteneriat cu Atlas Sport vă asigură că veți beneficia de metode inovatoare dar rentabile, în designul complexului dvs. sportiv.

Pregătirea terenului pentru construcție
Atunci când alegeți un loc pentru baza sportivă, căutați un teren care să fie cât mai pregătit pentru construcție. Cu cât mai mult timp trebuie să alocați pentru pregătirea terenului – curățarea copacilor, nivelarea, decopertarea – cu atât va costa mai mult, ceea ce înseamnă că vă vor rămâne mai puțini bani pentru implementarea designului complexului sportiv.

Materiale de construcții durabile
Ar putea părea destul de evident, dar utilizarea materialelor de construcție durabile în design-ul complexului sportiv va reduce costurile de întreținere a bazei, pe termen lung. Bazele sportive sunt locații cu trafic intens, cu impact puternic. Dacă nu puneți accentul pe utilizarea materialelor care pot rezista presiunii, atunci recondiționarea și reparațiile nu se vor termina niciodată.

Oțel prefabricat
Luați în considerare oțel prefabricat în designul complexului sportiv. O soluție eficientă din punct de vedere al costurilor, cu o întreținere redusă, utilizarea oțelului prefabricat reduce dramatic timpul de construcție și nu trebuie să fie vopsit și înlocuit în mod constant la fiecare câțiva ani ca și alte materiale de construcție mai tradiționale.

Iluminare LED
Utilitățile reprezintă o cheltuială semnificativă în operațiunile zilnice ale unei baze sportive, iar acest lucru trebuie luat în considerare în faza de construcție. Folosirea iluminatului cu LED în design-ul complexului sportiv poate reduce drastic factura electrică lunară. Becurile LED consumă mai puțină energie și durează mai mult. Acestea asigură iluminarea instantanee fără a produce căldură ca și alte becuri, ceea ce poate ajuta la limitarea costurilor asociate cu răcirea unei baze sportive interioare. Cu setări de intensitate personalizabile și controale de diminuare, iluminatul LED poate fi adaptat în mod special la fiecare situație.

Acestea sunt doar câteva lucruri de luat în considerare atunci când vă planificați o bază sportivă. Specialiștii Atlas Sport vor avea multe sugestii pentru a vă ajuta să reduceți costurile de construcție fără a sacrifica calitatea.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!